Skleroza multiplex

sasa.m

Ešte by som napísala, ako sa SM u nás prejavovala. Hrozne sa podlamovali kolená-nohy boli pri chôdzi ako keby ste lyžovali, stále podlomené a zároveň jedna noha bola ťahaná, nebolo možné dvíhať nohu ako zdravý človek. A dnes - kolená sa nepodlamujú, a noha sa neťahá ale pekne dvíha. Sem tam sa zakopne, ale to je ten najmänší problém pre mňa, pretože aj zdraví ľudia zakopávajú.

sasa.m

Já mám tiež veľmi dobré skúsenosti s produktami Aloe Vera, ale chcem upozorniť, že produkty ktoré sa v mojej rodine úžívajú pri tejto diagnóze SM nie sú "s" Aloe Vera, ale sú "Z" Aloe Vera. PO 10-tich mesiacoch užívania týchto produktov FLP môžem zodpovedne potvrdiť zlepšenie. Nenechajte uniknúť tejto šanci. Já som nesmierne šťastná, že mi osud doprial poznať tieto produkty, i keď by som bola radšej, keby mi doprial nepoznať túto diagnózu.

damian

Ak niekto vie anglicky, napiste mi email, poslem vam cely protokol z knihy metabolickej mediciny, o liecbe sklerozy multiplex.

damian

To su velmi velmi nadherne prispevky, gratulujem! Konecne sa ludom otvaraju oci a vidia, aka neucinna je chemicka medicina, ktora nic nerobi, len profituje.

Ivka 1

Evka keby som to nevidela na vlastne oči,neuverim. Ľudia,ktorí chodili len veľmi ťažko a zobrali moju radu ako svetielko nádeje,sú dnes veľmi šťastní a ja s nimi.

eva h.

Som rada Ivka,ze si ma pochopila a vies o com hovorim.Medicina nie je vsemohuca a znova sa vraciame k prirode a alternativnej medicine.Venujeme sa tomu uz 2roky a pomohli sme mnozstvu ludom,ktori potrebovali pomoc.Na zaciatku to bolo hrozne,z jedneho dna na druhy sa vsetko zrutilo,no vsadili sme na tuto kartu a dnes opet vidime svet cez ruzove okuliare a prave preto mi neda nechat si to vsetko pre seba.

Ivka 1

Evka najlepšia skúsenosť je vlastná alebo najbližšieho človeka. Viem o čom hovoríš,lebo aj ja poznám viac ľudí,ktorým aloe + ďalšie výživové doplnky veľmi pomohli. Možno by už dnes ani nechodili a boli by odkázaní na invalidný vozík.

eva h.

Mimochodom manzel neuziva ziadnu chemicku liecbu.Vsetci vieme,ze SM sa neda vyliecit,no da sa stabilizovat.Aloe prenika hlboko do bunky,ma protizapalove ucinky a to je vlastne zaklad,aby nepribudali zapalove loziska.Nasa vlastna skusenost nam neda,aby sme sa o nu nepodelili i s dalsimi,ktori potrebuju pomoc.