ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
mirusa a ty si mala aké príznaky?
ahoj matilda.. citala som si tvoj prispevok.. sm sa niekedy chova ako vela chorob.. ked som citala tvoje priznaky,tak sa mi to celkom hodila na sm, az do kým som si neprecitala,ze niekedy citis tlkot srdca v krku... informuj sa o chorobe tetania. tiez sposobuje slabosti,trpnutie.. pises,ze to tvoje trpnutie je len chvilkove.. to sa hodi na tetaniu.. je to skor taka zachvatova choroba... ja som v diagnostickom procese sm, tak som sa uz napocuvala kedejakých teorii na moj zdravotný stav.. takze nic nemusi byt take,ako sa zda.. drz sa .. pa
anonymna,napíš na meil:duratnakatka@zoznam.sk Totiž môj dobrý kamarát má túto chorobu a užívaním prírodných produktov sa stav veľmi zlepšil.Zatiaľ presne zistím čo berie a bral a aj dávkovanie,ak chceš.
Bene. Co tak tekute zeolity a humicka (humulicka) kyselina na odmorenie tela?
To viaceri lekari spominali specificky pri leukemii.
Mimochodom, budem mat aj lacnejsiu formu neutralneho vitaminu C, calcium ascorbate, ako Buffered C. Je to za polovicu, sice nema bioflavonoidy ale pre megadozy je to tiez vhodne.
Protipliesnove doplnky:
Oreganovy olej, GSE, kokosovy olej a najma jeho zlozka kaprilycka kyselina(kaprilova).
Kokosovy olej do znacnej miere vie nahradit cukry pre telesnu funkciu.
O P A K U J E M , treba liecit zakuklene pliesne (ktore su nediagnostikovatelne). Sustredte sa na systemicku pliesnovu infekciu!!! Okrem prirodnych protipliesnovych doplnkov (doplnky.com) treba na zaciatok Fluconazol (Diflucan) 5az10mg na 1 kg hmotnosti na 3 az 4 tyzdne, dalej pokracovat v protipliesnovej strave!!! Dobre Vam RNG a ja radime.
Kukučka, mám ho napísaný, keď si klikneš na 4-tý príspevok z dola červeným je moje meno jaja