Skleroza multiplex

mirusa

ahoj matilda.. citala som si tvoj prispevok.. sm sa niekedy chova ako vela chorob.. ked som citala tvoje priznaky,tak sa mi to celkom hodila na sm, az do kým som si neprecitala,ze niekedy citis tlkot srdca v krku... informuj sa o chorobe tetania. tiez sposobuje slabosti,trpnutie.. pises,ze to tvoje trpnutie je len chvilkove.. to sa hodi na tetaniu.. je to skor taka zachvatova choroba... ja som v diagnostickom procese sm, tak som sa uz napocuvala kedejakých teorii na moj zdravotný stav.. takze nic nemusi byt take,ako sa zda.. drz sa .. pa

lyduš

Ahoj chcela by som sa spýtať ak by mi niekto vedel poradiť, je možné, aby niekto mal všetky príznaky SM a magnetická rezonancia by mu to nezistila?

aloe

anonymna,napíš na meil:duratnakatka@zoznam.sk Totiž môj dobrý kamarát má túto chorobu a užívaním prírodných produktov sa stav veľmi zlepšil.Zatiaľ presne zistím čo berie a bral a aj dávkovanie,ak chceš.

RNG

Bene. Co tak tekute zeolity a humicka (humulicka) kyselina na odmorenie tela?
To viaceri lekari spominali specificky pri leukemii.
Mimochodom, budem mat aj lacnejsiu formu neutralneho vitaminu C, calcium ascorbate, ako Buffered C. Je to za polovicu, sice nema bioflavonoidy ale pre megadozy je to tiez vhodne.

RNG

Protipliesnove doplnky:
Oreganovy olej, GSE, kokosovy olej a najma jeho zlozka kaprilycka kyselina(kaprilova).
Kokosovy olej do znacnej miere vie nahradit cukry pre telesnu funkciu.

damian

O P A K U J E M , treba liecit zakuklene pliesne (ktore su nediagnostikovatelne). Sustredte sa na systemicku pliesnovu infekciu!!! Okrem prirodnych protipliesnovych doplnkov (doplnky.com) treba na zaciatok Fluconazol (Diflucan) 5az10mg na 1 kg hmotnosti na 3 az 4 tyzdne, dalej pokracovat v protipliesnovej strave!!! Dobre Vam RNG a ja radime.