Skleroza multiplex

RNG

Nuz ja zase tlacim GSE, oreganovy olej kokosovy olej a rozne zname pritipliesnove(tiez aj antibakterialne a antiviralne lebo tie svinstva v tele akosi spolupracuju a mnohe su tiez "latentne" ako herpesy, hpv, EBV a vsetci ich maju zopar. A tacim antiviralnena posilnenie viralnej imunity, lebo posilnene telo lachsie bojuje s "latentnymi"
Osobne si nemyslim, ze ten nazov "latentne" je dostatocne ilustrativny, lebo lepsimi metodami sa daju zistit a nie su necinne, ake podkopavaju pomaly zdravie a umoznuju druhym patogenom "vstup do hry"

damian

Sak ja viem RNG, ale uz nevladzem donkonecna opakovat, ze ludia s SM maju obrovsku sancu, ze ich SM je sposobena hlavne latentnou kandidiazou. A uz ani nehovoriac o tom, ze kandidiazy sposobuju hlavne cukry, kvasinky, antibiotika, ktore ludia so SM tak casto uzivaju.

RNG

co tak sa znova pozriet na mozne priciny vsetkych autoimunnych, skryte (latentne?) pretrvavajuce infekcie a ich kombinacie?
A adresovat ich?

alko

Ahoj vsetci!
Uz nekonecne dlho hladam specialne diety pri SM a nemozem nikde najst.
Prosim, ak niekto viete stranku, napiste mi na mail. Pripadne ak ma niekto odskusane nieco - cokolvek co mu pomaha pri SM... Dakujem! Odpisem... cmuk pa ALL

alena volarova

Ahoj vsetci!
Uz nekonecne dlho hladam specialne diety pri SM a nemozem nikde najst.
Prosim, ak niekto viete stranku, napiste mi na mail. Pripadne ak ma niekto odskusane nieco - cokolvek co mu pomaha pri SM... Dakujem! Odpisem... cmuk pa ALL

lyduš

Ďakujem všetkym, ktorí sa mi ozvali za rady. Nakoniec vysvitlo, že môj ujo SM pravdepodobne podľa výsledkov nemá, ale asi je to štvrté štádium boreliózy, ktoré sa veľmi podobá na SM. Lieči sa vysokými dávkami antibiotík. Lekári sa zatiaľ ešte nevyjadrili, tak uvidíme. V každom prípade vďaka.

mirusa

avoj valerka.. ja som mala dost netypicke priznaky.. tie prve.. tocila sa mi hlava a mala som problem z koncentraciou.. v zivote by ma nenapalo,ze je to nieco ako sm.. podotm prisla prekvapujuca diagnoza a prve klinicke priznaky.. a vtedy som uverila.. takze mne to diagnostikovali v dost rannom stadiu, ked som tomu ani ja riadne nemohla uverit