ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
norika1: jednoznačne aloe vera.Ale pozor na spoločnosť, od ktorej by si to kupovala! Ja som vyskúšala mnohé, aj z lekárne, ale spokojná som bola s...Nechcem robiť reklamu, ak chceš, ozvi sa mi:duratnakatka@zoznam.sk
Aloe vera je asi 300 druhov..!
Susi, precitaj si co pisem skor nez "odreagujes"
Prave naopak, kritizujem Wheldonovu metodu pre nizku ucinnost odmaskovaca NAC a nedostatocne sirokospektralnu cinnost aj trojkombinacie syntetickych antibiotik.
Prirodne prostriedky maju ovela komplexnejsie zlozenie a sirsi zaber, preto kombinacia Samenta ako hlavne odmaskovaca a p[rirodnych antimikrobialnych(GSE, extrakt z olivovych listov, graviola)je ovela ucinnejsi. Na ucinok netreba cakat rok!?!, ako pri metode VANDERBILT/wHELDON
Konečne sa RNG priznal že na vnútrobunečné "parazity" nestačia len jeho "prírodné produkty". Na toho wheldona si prišiel len teraz? Ja som ho užívala pred rokom 8 mesiacov. Bojovala som s nezáujmom lekárskej obce ale nakoniec sa mi podarilo liečbu zahájiť. Jej zdarný koniec je v nedohľadne pretože ide o dlhodobý protokol na niekoľko rokov. Berie sa trojkombinácia ATB + doplnky. A liečba nie je prechádzka ružovým sadom.
RNG - mám na Vás otázku?
Vaše príspevky rada čítam,nakoľko z nich cítim že máte prehľad. Prosím o radu čo by ste mi doporučili pri SM užívať:
- mladý (zelený)jačmeň alebo Aloevera
Ďakujem s pozdravom
Tina, nervove poskodenia su hlavne od virusov, ktore sa pri oslabeni tela bakteriami vzdy objavia.
Preto, ako som ti odporucal treba brat aj doplnky na zvysenie viralnej imunity:selen, zinok a dobru zmes probiotik.
Prirodne antimikrobialne maju sirsi zaber nez atb, ktore adresuju len niektore bakterie.
Na vyhojenie nervov(bolesti, zapaly...) je dobre brat oleje z obsahom DHA(rybacie oleje alebo koncentraty ako napr MaxEPA) 3x3 gramy denne=asi 1 lyzica rybacieho oleja
ale ked si nebudem liecit ten zapal, ktory mam aj teraz tak sa mi moze zhorsit stav ochorenia... uz teraz akosi zle vidim.... bo tato choroba mi zacala retrobulbarnou neuritidou.. a ked mam akykolvek zapal tak sa mi zhorsi zrak... ta co mam robit? mam nasadit si tie antibiotika alebo sa nechat len tak?
tina, zakuklene infekcie ako boreliozy a chlamidie znizuju imunitu, preto si stale chorlava a lekari adresuju druhe choroby a nie koren problemov(boreliozy, chlamidie, mykoplazmy a niektore stalepritomne virusy v pozadi) "latentne"infekcie(to nie je ale spravny nazov, lebo ma vyznam aj necinne, ale tieto su veru cinne potroche aj ked su zamaskovane dlhe roky!)
Ako sa dá psychicky vyrovnať s touto chorobou? Poraďte prosím....ďakujem.
ale pri diagnoze SM musi byt preliecene kazde zapalove ochorenie antibiotikami....teda aspon tak mi to hovoria doktory... takze antibiotika beriem pomaly kazdy druhy mesiac... aj teraz ma boli hdrlo, priedusky tak mi zasa predpisali antibiotika...