Skleroza multiplex

jaja

S doplnkovou výživou na SM mám veľmi dobré vlastné skúsenosti. Už po 1/2 roku sa dostavilo zlepšenie a teraz sme v rodine veľmi spokojní. V rodine užívame na túto diagnózu prírodné doplnky už rok bez chemickej liečby, ktorú sme zatiaľ nemuseli použiť.

stana1

Dobry den, skus vyskusat pripravky od Thianshi su velmi dobre. napr. Biocalcium
s lecitinom, biozinok. Mozno Ti len chybaju fakt nejake vitaminy. Treba sa objednat, aj u ludi ktori robia aj vysetrenia s Thiashi a dokazu naordinovat pripravky na akukolvek chorobu. Su dost drahe ale myslim ze co sa tyka chybajucich latoch v organizme to dokazu za kratku dobu nahradit.

betar

Pekny vecer vam prajem ako aj den! Volam sa Miro a bol som zamestnany ako sanitar na CPO Ruzinov! Zaujimam sa aj o toto ochorenie prosim odbornika aby mi zaslal nieco vo formate pdf na moj mail mbencic1@post.sk Vopred DAKUJEM! S Pozdravom.

RNG

anett, menujes spravne veci, ale je ich tam dost na klinicku ucinnost?
Napr ubichinon= coenzym CoQ10 ma podla roznych potrieb davkovanie 200 az 1200 mg denne. Je velmi vela zmesovych prostriedkov na trhu, kde je do od 1 do 30 mg, co je samozrejme uplne nedostacujuce.
Co sa tyka zvysovania poctu bielych krviniek a ich aktivity sa pouzivaju betaglukany s roznych zdrojov, davky od 2x200 mg udrzobne do 3x400 mg intenzivne.
Co sa tyka gingko biloba, je to len jeden z antioxidantov, nie prilis silny.Casto je v zmesiach s huperzinom, vinpocetinom a vytazkami z hroznovych semienok a zeleneho caju(ECGC), davky su dolezite, ale pochybujem, ze ucinne sa zmestia doi jednej ci dvoch kapsuli.

Anett

Na SM je velmi ucinny
Omega 3 + B complex + NONI + Mega Protect.
Prispievaju k udržaniu optimálnej hladiny takzvaných buniek T a B a tiež fagocytov a lymfocytov, čím pomáha imunitnému systému účinnejšie bojovať s chorobami. Xeronín a proxeronín, ktoré sa nachádzajú v noni, pôsobia ako antidepresíva.Tieto látky zvyšujú produkciu endorfínu, ktorého uvoľňovanie podporuje dobrú náladu a pocit šťastia. Navyše zbavujú človeka akútnych bolestí spôsobených zápalom a opotrebením kĺbov bez toho, aby sa užívanie prípravku stalo návykovým. Xeronín tiež aktivizuje v organizme protizápalové mechanizmy, pôsobí protialergicky a zlepšuje odolnosť organizmu proti baktériám a vírusom. Všetky aktívne zložky tohto ovocia pomáhajú u človeka navodiť všeobecný pocit pohody a udržať dobrý zdravotný stav. Ginkgo biloba (strom s opadavými vejárovito rozloženými listami), jeden z nastarších stromov Zeme, obsahuje špeciálnu antioxidačnú látku. Existoval už pred dvesto miliónmi rokov v čase dinosaurov. Odvtedy sa na ňom sotva niečo zmenilo, preto ho možno pokladať za žijúcu fosíliu. Jeho listy a semená sa využívali už v starej čínskej medicíne, hlavne na liečenie astmy, zápalov priedušiek a pľúc, ako aj na zlepšenie periférneho krvného obehu a zásobovania mozgu krvou. Aj moderná medicína uznala širokospektrálnosť využitia ginkga pri ochrane zdravia človeka. V súčasnosti je to najviac používaný doplnok výživy prírodného pôvodu v Európe. Najznámejším antioxidantom je ubichinón, ktorý je v prípravku zahrnutý. Prípravok obsahuje ďalšie antioxidačné vitamíny a stopové prvky: retinol, betakarotén, vitamíny C a E, selén, zinok a mangán.

Ozvite sa na moj mail poslem Vam blizsie informacie ana.p@centrum.sk

[zruseny12]

matilda,no ja mam tiez podobne priznaky,aj viac toho mam,ale myslim,ze by bolo najlepsie ist k neurologovi a ten Ti presne zisti ci mas SM.JA TIEZ NIEKEDY KED VIAC PRACUJEM STRACAM CIT V RUKACH A VOBEC NEMAM SILU,ZAKOPUJEM NIEKEDY KED IDEM,NO SKOR STAVALO SA MI TO,A TAK MI ZISTILI,ZE MAM MALO VAPNIKA,TAK AJ TY NEMUSIS MAT HNED SM MOZNO TI LEN CHYBAJY NEJAKE VITAM.A MINER.A KOLKO MAS ROKOV?

aloe

tina,každé antibiotikum oslabí imunitný systém a zničí všetky dobré baktérie.napíš mi: duratnakatka@zoznam.sk

matilda

Ahojte vesetci. Obavam sa, ze mam SM, skusim Vam napisat moje priznaky a ti ktori s tym mate skusenost to asi budete vediet zhodnotit. Velmi by mi to pomohlo. Takze : trpnu mi koncatiny, hlacne chodidla a prava ruka. Nie je to zavisle na nicom, chodzu mam nejaku neistu..a obas do niecoho narazim, do pravej ruky sa mi tazsie pevne uchopuje nejaky predmet, napriklad nozik, dnes ked som dlhsie nieco krajala, tak som citila v ruke taku unavu, nie je to to, co byvalo...casto chodim na malu protrebu, niekedy aj 5 krat v priebehu hodiny, niekedy neviem zaspat a citim sa zle. Niekedy citim ako mi v az v krku bucha srdce. To trpnutie chodidiel je take, ze trochu mi strpne vpredu na prednej strane chodidla trva to niekolko minut a prestane to. Alebo ruka od lakta k prstom, ale len jemucko, alebo citim ako mi na chvilinku ztrpne stredny prst na ruke. Hlavne ma znepokojuje ta neista chodza a akokeby drobne chyby motoriky. Nemam taky cit v chodzi ani vo vykonavani beznych veci akokedysi. Dakujem za kazdy postreh

damian

Parazity su slakova vec a tazko ich vykynozit. Protipliesnova (anti-candida) strava moze trvat vela tyzddnov a podavaju sa protipliesnove doplnky a INE doplnky na imunitu. Urcite nie ale niekolko rokov a iste nie 3 druhy antibiotik. Prave koli ATB liecba casto trva rok a viac a casto je aj neuspesna, lebo ATB nicia acidophillus (a ine) ktore maju nicit parazity. A tak to ide dokolecka dokola. Treba antimykotika, doplnky a stravu (velmi striktnu).