ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
jaja
Zialbohu ti nemozem poslat kopie mojich medickych periodik-to su najnovsie informacie o autoimunnych , lebo su na nich autorske prava a zadarmo sa na net dostavaju len starsie spravy alebo reklamy, ale napochytro som nasiel toho akurat dost, aby som ta presvecil, ze to nie je moja osobna mienka, ktoru tu na autoimunne servirujem, ale nazor stoviek lekarov, ktory zialbohu medicka komunita(v USA vyse 700 000 lekarov) este neprijala, tak ako aj mnoho inych metod s prirodnymi prostriedkami.
Je toho aj ovela viac, ale ja nemam cas sa hrabat na nete. Moje zdroje informacii su spolahlivejsie ako net,, kde moze vpodstate ktokolvek cokolvek napisat.Ale dane informacie maju napojenie aj na medicke publikacie, ktore si mozes objednat.
......
findarticles.com
www.herbalremedies.com
www.newswithviews.com
www.health4youonline.com
www.samento.com.ec
www.rense.com
www.trifilon.si
www.drgarysnyder.com
www.drgarysnyder.com
....
atd
RNG, rada by som poznala lekárov /aspoň jedného meno /podľa Vás, ktorí nesúhlasia s tým, že sa SM neda liečiť. Je to zaujímavé, to môžete tvrdiť len Vy, ktorého sa táto diagnóza konkrétne nedotýka. A prajem vám ,aby sa Vás ani v budúcnosti nedotýkala, pretože asi ťažko by Vás nejaký lekár vyliečil, z tejto nevyliečiteľnej diagnózy.
napriek vsetkym smiechom lekarov, latentne(skryte a tazko diagnozovatelne)borielozne a chlamidiove infekcie, tak ako EBV, herpesy a hpv su dnes epidemia.
Skor ci neskor to budu muset priznat, V USA dlho hovorili len o par sto pripadoch boreliozy na stat, a ked sa tato zakryvacia technika konecne zrutila, priznali oficialne v prestiznom medickom casopise JAMA a neskor aj v Lancet, ze tych pripadov je vyse 400 tisic novych rocne a ze prenos nie je len kliestom, ale aj komarmi, muchami a dokonca nasli zive bakterie v slinach a pote!
tj prenos je epidemicky, kedze vacsina nakazenych nema zatial ziadne priznaky a nijak sa nechrania ani nebrania.
A toto sa zda to iste aj na chlamidie.
RNG ja som bola u mojej doktorky, ze ci mi nemoze urobit vysetrenie na chlamidie a len sa mi zasmiala do tvare ze to je zbytocne... borelie nemam to mi uz robili testy, akurat ze som v detstve prekonala mononukleozu bo mam v krvi protilatky.... stale pocitujem take trpnutie v nohach aj na pokozke hlavy.... trochu sa mi aj zrak zhorsil... neviem co ide o atak ...
ak je mozne porad mi co mam uzivat nech mi je lepsie... a daju sa tvoje vyrobky poslat aj nejak na dobierku postou....? privitla by som to
evah, su lekari, ktory nesuhlasia s tym, ze sa SM neda liecit. Pozri v teme "autoimunne choroby", kde tvrdia, ze za tymi roznymi zapalmi je nejaky patogen a ten sa da rozne adresovat.
Ked aloe pracuje, je to kvoli obsahu galaktozy, ktora pracuje v tele proti roznym bakteriam a mykoplazmam.
Protizapalovych je spusta v prirode, menujem napr, Quercitin, vitamin C, bromelain, serrapeptaza, dumbier, bosvelicka kyselina, ashwagandha, GLA(pupalkovy alebo borakovy olej) a plno inych.
To sice potlaci zapaly, ale neadresuje skryty patogen, ktory ich sposobuje, aspon podla nazoru a dnes uz vysledkov prace mnoho lekarov, ktori liecia autoimunne choroby, nielen ich udrzuju v sachu.
Martinka,uz sme si pisali asi pred rokom,manzel nadalej uziva Aloe a citi sa dobre,ziadne zapalove lozisko na mozgu nepribudlo.Pisem to len preto,ze som ti chcela poradit,aby si to vyskusala,SM sa vyliecit neda,no udrzat sa v dobrom stave,stoji za to.Mame dobre skusenosti u viacerych ludi s touto diagnozou.
neviem co sa deje, ale prestavam si citit tvar aj ruky, nohy mam ako vo zveraku.... volala som neurologicke a ta povedala pokial nemam motoricke tazkosti solumedrol mi neda... da sa to liecit aj nejakym inym sposobom? mate niekto skusenosti.. poradte
a tlacim antiviralne na