Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skleroza multiplex

jaja

Kukučka, napíšmi na e-mail, myslím, že by si sa nerozrušila pri zúčastnení prednášok, ale aspoň by si si urobila obraz o čo ide. Nechcem sa tu rozpisovať. Nám práveže tieto prednášky dodávajú energiu, keď počujeme, že tieto produkty veľmi pomáhajú aj na rôzne iné problémy.Môžeš to skúsiť 1x, 2x a rozhodneš sa sama- treba skúsiť počúvať aj iných. Nehovorí sa tam len o SM, ale je to rôzne. Niekedy mi je ľúto,keď som na fóre čítala aj posmešné príspevky, lebo viem koľkým ľuďom by tieto produkty prospeli, už ako prevencia. Ale potom si poviem, šťastný to ľudia, ktorí nepoznajú toto zákerne ochorenie.

eva h.

Suhlasim s Jajou,mozem to osobne potvrdit nie len u nej,ale aj u viacerych pacientov s touto diagnozou.Ani sme si nemysleli,co dokazu prirodne produkty,pokial sme nevyskusali.

kukučka

jaja a aké si mala príznaky ako pri borelioze? Aj by som si rada vypočula rady lekárov ale nechcem sa s tým ešte viac rozrušiť. Najskôr musím ísť neurologovi. Inak dík.

jaja

Kukučka, ak chceš, napíš mi na e-mail a ja Ťa pozvem na lekárske prednášky do virtuálnej posluchárne. To znamená, že si doma v pohodlí a počúvaš veľmi zaujímavé informácie priamo od lekárov.

jaja

Kukučka na začiatku to bola pravdepodobná diagnóza podľa výsledkov z mag. rezonancie, ale nasvedčovalo to i príznakom ako je borelióza. Ale keď robili vyšetrenie - likvor, tak sa SM potvrdila.