ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
jaja ale neviem tvoj mail
Kukučka, napíšmi na e-mail, myslím, že by si sa nerozrušila pri zúčastnení prednášok, ale aspoň by si si urobila obraz o čo ide. Nechcem sa tu rozpisovať. Nám práveže tieto prednášky dodávajú energiu, keď počujeme, že tieto produkty veľmi pomáhajú aj na rôzne iné problémy.Môžeš to skúsiť 1x, 2x a rozhodneš sa sama- treba skúsiť počúvať aj iných. Nehovorí sa tam len o SM, ale je to rôzne. Niekedy mi je ľúto,keď som na fóre čítala aj posmešné príspevky, lebo viem koľkým ľuďom by tieto produkty prospeli, už ako prevencia. Ale potom si poviem, šťastný to ľudia, ktorí nepoznajú toto zákerne ochorenie.
jaja a aké si mala príznaky ako pri borelioze? Aj by som si rada vypočula rady lekárov ale nechcem sa s tým ešte viac rozrušiť. Najskôr musím ísť neurologovi. Inak dík.
mas aj deti?zacala si zo svojim problemom aj nieco robit?
ja mam 40rokov...
mariaa mam 25 rokov. a ty?
Kukučka, ak chceš, napíš mi na e-mail a ja Ťa pozvem na lekárske prednášky do virtuálnej posluchárne. To znamená, že si doma v pohodlí a počúvaš veľmi zaujímavé informácie priamo od lekárov.
Kukučka na začiatku to bola pravdepodobná diagnóza podľa výsledkov z mag. rezonancie, ale nasvedčovalo to i príznakom ako je borelióza. Ale keď robili vyšetrenie - likvor, tak sa SM potvrdila.
jaja, keď sa smiem spýtať, ako vám zistili SM?