ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Milý radca, neviem si predstaviť liečiť sm antibiotikami, pretože tie sú tiež príčinou zoslabeného imunitného sytému. A oslabený imunitný systém je potrebné dať do poriadku, a pochybujem, že práve antibiotika v tom pomôžu. To je práve tá chémia, ktorá spôsobuje oslabenie imunit. systému. RNG, a čo mi vlastne chceš tvojim vysvetlovaním povedať ? Stačí napísať jdnou vetou a nie celými litániami.
jaja, este pred nedavnom ludia zomierali na zapal pluc a lekari tvrdili, ze je neliecitelny. Tak isto malomocenstvo a rozne ine choroby.
A malaria(mal aire=zly vzduch) povazovali za chorobu zo zleho vzduchu a desatrocia vzdorovali myslienke, ze sa jedna o parazita prenasaneho komarmi.
Tak ako teraz tvrdia, ze autoimunne choroby maju neznamu pricinu a su teda neliecitelne. A pchaju do toho rozne genetiku, len aby si ospravedlnili svoju neschopnost.
Nuz niektori lekari v tomto poli prqcuju plne presveceni, ze sa ten dnes uz akceptovany SPUSTAC asi da odhalit a kontrolovat, a napr pri "autoimunnej" osteoartritide zaznamenali znacne uspechy. Spojenie s roznymi bakteriami a plesnami , tiez virusami je viac, ako mozne, aspon zo statistiky nakaz ludi s autoimunnymi.
Zrejme by to bolo uz ovela dalej, keby tieto nakazy neboli tak tazko identifikovatelne(slova, ktore sa na ne pouzivaju:latentne=skryte, neznicitelne, mnohotvarne,vracajuce sa spat,.
Cinnost virusov, ktore nosime v tele cely cas vlastne ani nepozname, len ked sa na vonok prejavia. Co robia medzitym a ako spolupracuju alebo lepsie sa spolupodielaju na niceni tela s bakteriami a plesnami, o tom zatial mame mizivo vedomosti.
Ale snaha ich potlacit, zvysit viralnu a bakteriovu imunitu a tiez plesnovu imunitu maju pozitivne vysledky na rozne "autoimunne"
Definicia co je vyliecenie zatial neexistuje, kedze nie su presne definicie na rozne "autoimunne" choroby.
Ale ked hovoris o podstatnom zlepseni, na to uz prostriedky existuju a tie sa tu aj napriek vasim protestom snazim tlacit.
A pripadam si ako rodic, ktory sa snazi natlacit horku medicinu vrieskajucemu potomkovi, lebo vie, ze je to pre neho pravdepodobne dobre, aj ked neprijemne.
Jaja,
RS sa velmi pravdepodobne liecit da a aj ostatne autoimunne choroby. Pouzivaju sa na to antibiotika a antivirove lieky lieky na znizovanie cholesterolu a urcitymi dietnymi obmedzeniami. Mozu byt na prirodnej baze, ale aj synteticke.
damian, asi si zle pochopil moju otázku na RNG, pretože on tvrdí, citujem " sú lekári, ktorí nesúhlasia s tým že sa SM nedá liečiť " Ja rozumiem tomu tak, že vlastne RNG tu tvrdí, že sú lekári, asi ich pozná, ktorí tvrdia že sm sa dá liečiť. A preto som mu napísala, že by som chcela vedieť aspoň meno jedného lekára, ktorí tvrdí takýto nazmysel. Dobre si daj do súvisu vetu, čo napísal, a pozorne si daj do súvisu slová. Pretože nie som včerajšia, a viem že autoimunitné ochorenie, či je to &sm, alebo iné nikto na svete nevylieči. Ale doplnková výživa - ktorú poznám ja môže spomaliť jej priebeh. A nikto ma nepresvedčí, že to napomáha. nech si tupíšu kadejaké napr. Ala 13 a bohvie kto ešte, pretože vlastná skúsenosť ťa nepustí.
...na, tak este raz, to, co poskodzuje MYELIN, obalujuci nervy, nie je zazrak, alebo trest Bozi. Je to, tzv, nespravne nazyvane, autoimunne ochorenie, kde imunita napada myelin, kedze je na nom (v nom) usadena pliesen, casto chlamydionozna, tazko diagnostikovatelna. Tazko diagnostikovatelna je preto, lebo bunky myelinu su tak poskodene pliesnami, ze sa samotna pliesen neda odhalit, je skryta, tzv LATENTNA. KONIEC.
JAJA, nechcem Ta nejako napadat, ale ak veris tomu, co lekari tlacia ludom do hlav, tak potom si odpisana. Lekarska (pseudo)veda je veeeelmi daleko od reality... Na Tvojom mieste by som zmenil postoj na pozitivnejsi, zacal sa PLNE zaujimat o svoju chorobu, studovat a to nie len farmaceuticko-lekarske zdroje, ale aj zdroje, kore nie su zavisle na farmaceuticky propagovanych studiach.
V tychto vedeckych pracach sa jesne pise, ze chlamydie su velmi tazko u pacientov so SM diagnostikovatelne. Ale vo vacsine pripadoch nimi pacient TRPI. Podavanim antibiotik sa stav pomaly ale isto ZHORSUJE, kedze antibiotika nicia probiotika a tak sa pliesne (ako chlamydie) pomaly mnozia po centralnom nervovom systeme. Podavat by sa preto mali antimykotika, protipliesnova dieta, protipliesnove doplnky a pod.
Uz som inule spominal vtah medzi kandidozami (hlavne chlamydie) a SM. Tina, Tvoja Dr je bud arogantna, alebo padla na hlavu. Asi ju v skole ucili, ze chlamydie su len zenska, pohlavna choroba, co je LOZ. ......O tom svědčí řada odborných prací, zejména ve vztahu chlamýdií k výskytu některých velmi závažných onemocnění jako jsou cévní příhody (6,12,21), poruchy srdeční činnosti (20), astma (9), rakovina (10,22), skleróza multiplex(18), revma (13), Alzheimerova nemoc (2) a další. „Doposud není jasné, zda chlamýdie jsou původcem, akcelerátorem, kofaktorem nebo jenom agravující komponentou při vzniku těchto nemocí“ (22). .................
...........18. Sriran,S., Strotton, C.W., Yao, S. et al.:
Chlamydia pneumoniae infection in the central nervous systems in multiple sclerosis
Ann. Neurol. 46,6-14, 1999
ahojte, mate niekto skusenosti s SM a s akupunkturou? pomohlo to niekomu?