ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
RNG ja som ta nechcela nejak urazit co sa tyka produktov, len mi proste nepomohli, ale to neznamena, ze inym nepomozu. Naopak, ked citam tvoje prispevky tak vidim, ze sa vyznasas. No co sa tyka prednisonu tak neviem, imunitu mam totalne rozhadzanu... staci ked nieco preleti okolo mna a hned som chora... a potom sa mi aj zhorsuje SM... inak neni ani mozne aby nikto este nevymyslel liek na toto ochorenie, ked nim trpi tolko vela ludi... ale mam taky dojem, ze doktory ani nezistuju pricinu co to vyvolava... len potlacaju prejavy... nikto mi neurobil testy ani na chlamidie, borelie ani na nic...
Evina, ukaz mi jeden aloe produkt, ktory ma zlozenie blizsie k cerstvej aloe stave, nepasterizovanej a nekonzervovanej ako je vyrobok NBTY, ktory mam v obchodoch,
To co vy propagujete ma pridane konzervacne prostriedky a je priemyselne spracovane patentovanym(tj umelym, prirodne sa nedaju patentovat) procesom.
Netvrdim, ze vas produkt nie je dobry, technologia zachovava kvalitu, ale rozhodne nie je lepsi, nez moj.
Takze ked vas pomaha na SM,ako tvrdite, tak moj pomaha tak isto.
A ostatne reciciky su cisto snaha predat svoje produkty.
Ja osobne ich natolko netlacim, aby som sa znizil ohovaraniu druheho.
Co sa tyka napr spomenuteho Wobenzymu, nikdy som nepovedal, ze je zly,ale starsi a osveceny, hoci dnes su uz ovela silnejsie zmesy na trhu, ktore mam aj ja v obchode.
Prednison - nám ho tiež neurologička ponúkala, ale sa z neho veľmi priberá. Potom nám naordinovala Milgamu a Wobenzym. Dokonca v BA nám schválil aj liečbu interferonmi pred 18-mesiacmi. Túto liečbu sme nezahájili, najskôr sme si povedali, že skúsime len prírodné produkty. Už som to tu spomínala, že sa stav zlepšil a nezhoršuje sa. A to je to najdôležitejšie. Pretože nikto na svete túto diagnózu ešte nevyliečil. Je ešte dôležité, aby sme boli trpezlivý. Lebo u každého jedinca, ktorí trpí touto diagnózou sú prejavy rôzne a preto aj nazvem to stabilizovanie stavu nie je u každého rovnaké. Záleží aj na tom v akom štádiu začne užívať tieto produkty. U niekoho sa dostaví skôr a u iného to môže trvať dlhšie. Podstatné je, že keď sa stav zlepší nemalo by sa prestávať s užívaním týchto doplnkov výživy.
Vazeny Rng,ja nie som sisi,o dehonestovani produktov som nemyslela konkretne teba,neviem preco si to zobral na seba.
Je velmi vela ludi,ktori neveria v Aloe vera a ja som chcela poukazat len na vlastnu skusenost s nimi.
Ty odporucas svoje produkty,ale akocitam,velmi nepomahaju na SM.
Prave zato,ze s nasimi produktami mame dobre skusenosti,hlavne vlastne pri tejto diagnoze,bez akychkolvek pochybnosti mozem povedat,ze su skvele,hoci trochu drahsie ako tvoje.
Manzel nepozna,co je to chemicka liecba,len tieto produkty.Naozaj nie som odbornik,pisem len z vlasnej skusenosti a ta ma velakrat cenu zlata.
toto je uz absurdne. Ja co tu propagujem potravinove doplnky a mam na ne predajne som obvineny z "dehonestovania" produktov, ktore sam odporucam a naviac aj sa predavaju v mojich doplnkovych predajniach
Co ste sisi???
.......
Odteraz sa do tejto temy ani nepozrem, kto ma potrebuje a chce najst, najde ma v inych temach.Na "autoimunne" mam specificky temu.
Tuto prenecham "odbornikom"
RNG uzivala som produkty ktore som si od teba objednala a nejak mi to nepomohlo zbavit sa ataku... teraz uzivam prednison.... som zvedava ci to nejak pomoze bo neziaducich ucinkov ma teda viac nez dost....
Podlhom case som sa dostala na tuto stranku a prestava to mat uroven.Vymena nazorov,ci sa da ,alebo neda SM vyliecit.Samozrejme,ze sa neda.Tie zapalove loziska na mozgu,ktore tam vznikli,uz nikdy nezmiznu,no je dolezite,aby dalsie nepribudali.
Manzel ma uz SM 3 roky a po uzivani prirodnych doplnkov mu nepribudlo ani jedno zapalove lozisko.Riadim sa podla toho,vieme,ze mu to pomaha a prave preto nas velmi boli,ked niekto dehonestuje tieto produkty a nema vlastnu skusenost s nimi.Pred tromi rokmi sme na tieto produkty vsadili a sme radi,ze sme ich neodmietli.Poznam mnozstvo ludi,ktorympomohli,konkretne i Jaje,takze ju plne chapem,ze na ne neda dopustit.
Jedna sa o Aloe vera a dalsie vyzivove doplnky.
RNG, vôbec si nenamýšľam, ale oslovil si ma mojím menom, takže asi to patrilo mne. Keď píšeš všeobecne, tak prečo ma oslovuješ. A očom ja píšem!, tiež o potravinových doplnkoch. Tak neviem čo si mám o tom myslieť .Pripadá mi to tak, že ty si ani poriadne neprečítaš čo kdo píše, ale hneď len o tom tvojom, a potom prehliadaš, že vlastne i ja píšem o doplnkovej výžive ako ty.
jaja, ked si namyslas, ze tu pisem len tebe, tak si na velkom omyle.
Tu pisem hlavne tym, ktori maju zaujem a su ochotni skusit nieco noveho a bez rizika(potravinove doplnky nie su skodlive), lebo nie su presveceni, ze autoimunne sa nedaju liecit, tak ako si to myslis a tvrdis ty.
Je 100% pravda, ze nemam na liecenie oskusany protokol, lebo neviem presne, co ich sposobuje.
Aj samotne SM moze byt vysledkom roznych pricin(spustacov a inych v tele) samozrejme to je kombinovane s nachylnostou alebo specifickou slabostou organizmu(specificky nedostatok imunity najpravdepodobnejsie) ale to je u kazdeho inaksie a este nebol na to vynajdeny spolocny menovatel, len jednotlive pravdepodobne pomocne prostriedky.
Preto sa odteraz budem radsej vyjadrovat v teme "autoimunne choroby", kde sa snazia toho spolocneho menovatela najst.