Skleroza multiplex

evina

Vieme ze pri SM su dolezite enzymy a prave preto uziva manzel ALOE VERA,ktora ma vyse 200 enzymov,taktiez vcely pel obsahuje mnozstvo enzymov.
No nikto ma nepresvedci,ze SM sa da vyliecit a dotycnemu,ktory to tvrdi,gratulujem,lebo je jediny na svete,ktory to dokaze

damian

Ktosi tu spominal aj vceli jed. Ano, je velka pravdepodobnost, ze dopichanie vcelami pomaha pri SM. Pravda, ak nie ste alergicky!!!

damian

Tina, velmi Ta lutujem, ze beries ten prednison. Skys silne enzymy. Neviem, co si mala od RNG, ale ak si nemala enzymy, nech Ti ich posle a skus pockat s tym nestastnym prednisonom. Ak si mala enzymy od RNG a nezabrali, existuju este silnejsie enzymi, ktore treba ale objednat v anglicku, ci USA. Su ale omnoho lacnejsie v porovnani s wobenzymom.

damian

JAJA, myslim si, ze zlepsenie ste pocitili az po pol roku preto, lebo, ak ma SM suvis s mykozami, tie sa nelahko liecia a ak ste pouzivali prirodne doplnky a stravu, mykoza z CNS zacala konecne ustupovat po pol roku, co je normalne.

damian

EVINA a ostatni, Tie zapalove loziska, co sa raz zapalilo, da da liecit. Problem je najma v tom, ze zapalene bunky v CNS su OBALENE 15 X HRUBSIM BIELKOVINOVYM OBALOM a tak je zapalena bunka nepristupna imunite. Imunita teda napada OKOLIE, ale nenapadne samotnu zapalenu bunku. Ano, davaju na to ten nestastny Prednison. Ten BLOKUJE imunitu, aby nenapadala OKOLIE, ale nikdy nevyriesi problem, ba ho zhorsi, lebo oslabuje imunitu a este k tomu zdrzuje CUKRY v tele. To sa rovna sireniu PLIESNI,ktore este viac napadaju CNS. Jedine, co moze natravit bielkovinovy obal zapalenej bunky a spristupnit ho imunite (a protipliesnovym liekom), su ENZYMY a este raz ENZYMY. Preto casto pocuvam, ze lekary predpisli wobenzym namiesto prednisonu (ale je malo takych lekarov). Pravda je aj ta, ze aj ten wobenzym nie je dost, lebo je slaby. Vyzaduju sa 10 x silnejsie enzymy, alebo jest toho wobenzymu 10 az 30 denne. Taktiez, cisejsie a kvalitnejsie enzymy (prirodne) predava NBTY, ktory ma aj tusim RNG v predajni. Teda, Evina, nech manzel okrem ALOE berie aj kvalitne prirodne enzymy.

Ivka 1

SM sa nedá bohužiaľ vyliečiť. Doplnkami výživy na prírodnej báze sa dá stav stabilizovať a zlepšiť. Poznám ľudí,ktorí mali veľké ťažkosti s chôdzou
a dnes,keď ich stretávam,tak sa mi nechce veriť.

aduliena

Radca,
SM sa dá vyliečiť??? Tak to je pre mňa novinka! Povedz, čo treba spraviť, aby sa moja kamoška mohla z SM vyliečiť. Lebo zatiaľ sa o to pokúša neúspešne...

radca

Tina,

da sa to uplne vyliecit tak za 5-6 mesiacov. Podobne je to aj s lupienkou, cukrovkou, unavovym syndromom a mnohymi dalsimi autoimunitnymi chorobami.