ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
tina, ja man v predajniach novsie a ovela silnejsie enzymi, velku davku Pancreatinu(1400 mg na kapsulu) alebo rastlinne enzymi Bromelain, papain, a zmes Multienzyme
Zavolaj do obchodov, co maju k dispozicii.
Bol som minuly vkend na prednaske Dr. Adama Kwiecinskiho v Polsku, on sa zaobera ucinkami huby Reishi (ganoderma lucidum) a velmi casto ju vo svojej prednaske vyzdvihoval ako ucinnu prevenciu proti SM. U nas na Slovensku je to Dr.Ac.Boris Subotic.
poradte mi teda nejaky pripravok enzym ktory je silnejsi ako wobenzym
Evina, nerozculuj sa, RNG netvrdi, ze Aloe manzelovi nepomaha. Pomaha, lebo je lieciva je v nej hrba enzymov, mineralov, vitaminov a antioxidantov a preto sa manzelovi nevytvaraju nove zapaly. Avsak, ak som spominal, na to, aby sa znicili stare, dhhodobe, vnutrobunecne skryte (latentne) zapaly sposobene ci uz virom alebo parazitmi aloe nestaci, lebo enzymy z aloe nedokazu otvorit bielkovinovy obal zapalenej bunky. Na to su potrebne omnoho silnejsie enzymaticke pripravky.
Neviem preco sa snazite vsetko vyvratit,co napisem,ja to mam tiez z odbornych zdrojov.Co ste vy biolog alebo lekar?
Potom mi budete vediet povedat,preco pri uzivani produktov,ktore uziva manzel,podotykam aj dalsie vyzivove doplnky mu za 3 roky nepribudlo ziadne zapalove lozisko na mozgu a neuziva nic ine len okrem Aloe este dalsie asi 4 vyzivove doplnky.Ako je to mozne,podla vas je to nahoda?
Ja hovorim o vlastnych skusenostiach,o nicom inom....
Oxidacia vyzaduje oxygen=kyslik.
Ked je flasa uzavreta, plnena dusikom a s pridanim antioxidantu/konzervacneho prostriedku(v tomto pripade je to cista kyselina askorbova=vitamin C,) expiracia je jeden rok.
Neviem si predstavit ale ziadny biologicky material bez sterilizacie ci konzervacie.
Ked mi poviete meno produktu, zistim vam, cim je konzervovany.
Mnohe firmy to totiz v svojich reklamach neuvadzaju....
Jedna firma tu uvadzana ma proces koncentracie a stabilizacie, ale je to priemyselny proces s neuvedenou teplotou, len oznaceny ako "mierny", nie studeny
Nuz ak hovorime o enzymoch(a ja ich nespominam v spojitosti s aloe, lebo prirodna stava(gel) aloe z vnutra listu ma velmi malo enzymov) tie sa nicia pri 50stupnov celzia.
Takze len mrazom susene produkty(lyofilizacia) si mozu enzymi uchovat.
Silne zdroje enzymov su pankreatin, bromelain, papain, serrapeptaza a rozne vytazene s kvasnych a hnilobnych kultur.
Aloe medzi ne nepatri.Jej protizapalove a hojive ucinky, ako som uz spomenul su v dosledku hlavne komplexnych sacharidov, ako napr galaktoza.
Ked chcete, aby som znova vylovil clanky na hojive vlastnosti galaktozu a inych komplexnych sacharidov, niekde ich najdem.
pre Rng
Zaoberate sa predajom Aloe a vobec ste nespomenuli,ze Aloe obsahuje okrem 200 enzymov aj aminokyseliny a to dokonca vsetkych 8 esencialnych,vsetky vitaminy okrem D vit.,20 druhov mineralov,saponiny,antrachinony,ktore maju vyrazne protizapalove ucinky,polysacharidy,vratane velmi vzacneho cukru acemanonu a lignin,ktory ma fantasticke penetracne ucinky.
Ked to date dohromady,neexistuje komplexnejsia lieciva rastlina.
Na margo vasej poznamky,ze sa snazim predat tieto produkty,opak je pravdou,vy vlastnite obchod s potravinovymi doplnkami a nie ja.Ja len uvadzam realnu skutocnost a nic nepredavam.
pre Rng
Ked tvrdite,ze Vas Aloe vera gel neobsahuje konzervacne latky,velmi by ma zaujimalo,kolko ma respiracnu dobu?
Cista Aloe stava podlieha oxidacii a behom 24 hodin straca az 95 percent vsetkych vyzivnych latok.
Aloe vera gel,ktory uziva manzel,neobsahuje chemicke konzervacne latky.Proces stabilizacie prebieha tzv.studenou inkubaciou.Tento patent stabilizacie vlastni tato americka firma ako jedina na svete.
Respiracna doba tohto gelu su 4 roky.
evina, aloe vera nie je ziadny silny zdroj enzymov. Jeho uzitok je hlavne v komplexnych sacharidoch a fytonutrientoch ktore su hojive.