Skleroza multiplex

evina

Martinka,ty stale nieco skusas a cakas zazraky za par dni.To tak nepojde,musis byt trpezliva pri tejto chorobe,nie je to angina,ktoru vyliecis za 5 dni.
Hoci co zacnes skusat,potrebuje to trpezlivost a cas,bez toho to nepojde.Zazraky sa nedeju.Manzel je spokojny,s tym,co uziva a neskusal nic ine.Asi vies,o com hovorim....

tina

zaujimave, ze prednison uz beriem tyzden a stav sa mi vobec nezlepsuje... celkom som bola rada ked mi ho neurologicka predpisala ze sa mi trosku ulavi, aj ked davka sa mi zdala mala 40mg a kazde tri dni znizovat o 5 mg teraz som na 30mg a ziadne zlepsenie ako je to mozne ved mi mal pomoct...

RNG

Galaktoza ma celky vplyv na zlozenie bunkovych stien a latkovu vymenu na urovni buniek. Takze zdroje galaktozy maju priaznivy ucinok na zamorenie tela, aj ked to nie su priamo enzymi rozkladajuce rozne zhluky-zamorenia, ktore su pricinami zapalov v tele.
Ak najdem niekde znova tie clanky na ulohu roznych polysacharidov, poslem ti ich. Je to od nemeckych autorov, najnovsie spravy z vyskumu okolo polysacharidov, co otvara uplne nove okolo v znalostiach okolo procesov v tele, kde polysacharidy hraju rozne ulohy, dosial zanedbane, lebo vazby polysacharidov su velmi slabe a dlho boli povazovane za nedolezite. Teraz dochadzaju postupne na to, ze veru su velmi dolezite.

jaja-jaja

Laická verejnosť o enzýmoch a ich nutnosti pre život vie veľmi málo.
V priebehu života sa v našom organizme nahromadí množstvo cudzorodých látok, ktoré sú príčinou rôznych chorôb. K získaniu a udržaniu dobrého zdravia určite pomáhajú aj správne, prírodné, potravinové doplnky výživy.
Prírodné výťažky sa musia získavať len s prírody. Preto farmaceutický a potravinársky priemysel moc o prírodných doplnkoch nehovorí. Je lacnejšie, jednoduchšie a hlavne výhodnejšie vyrobiť rôzne preparáty synteticky. Ale o tom by sa dal napísať iný článok.
Aloe Vera a produkty " Z " tejto rastliny, nie produkty "s " Aloe Vera sú z mojej vlastnej skúsenosti na SM jedinečné !!!

tina

RNG, Damian dakujem za radu.... ked doberiem Prednison tak skusim ten Pancreatin... ja stale nieco skusam a dlhu dobu som nemala problemy, neviem preco sa teraz toho ataku nemozem zbavit... inak zaujimala by ma aj ta protiplesnova strava ci dieta.... dnes som bola v zdravej vyzive a nic mi nevedeli predat na to :-)

evina

Rng,neodpovedali ste mi na otazku.Je to nahoda,ze zapalove loziska na mozgu za 3 roky nepribudli?
Ja najlesie viem,ako sa citil manzel pred tromi rokmi a ako sa citi teraz.Sme presvedceni,ze sme zvolili spravne prostriedky bez chemie.
Cakam na odpoved na moju otazku.....

RNG

Damian, ten uvedeny rozbor neuvadza aktivitu zloziek a naopak uvadza niektore dvojmo, lebo pankreatin v tej davke obsahuje vacsinu uvedeneho trypsinu a amylazy a cast lipazy.
Aktivita bromelainu moze byt od 300 GDU az do 2400 GDU na gram.
V kazdom pripade sa ale jedna o silnu enzymaticku zmes, zvacsa zivocisnu.
Len nechapem tie ostatne zlozky v nej.
50 mcg SOD?, zinok...

damian

Nepamatam sa ake je presne zlozenie ostatnych enzymov co ponuka RNG ale toho pankreatinu je tam dostatocne. Nechcem poskodzovat meno wobenzymu, ale je slabucky a trebalo by denne zjest cca 20-30 tabliet, aby mal pozadovany ucinok. A je drahyyyyyyy!. Avsak, aj napriek tomu, ze nie je wobenzym silny, casto pocujem, ze sa pacientom mnohe stavy zlepsili.

damian

Tina, ako pise RNG, jeho zdroj obsahuje 1400 mg pankreatinu, co je potrebna davka. Zial, jedna tableta wobenzymu obsahuje 10 x menej pankreatinu. Najidealnejsie zlozenie jednej tablety podla metabolickej mediciny je Pancreatín...……......................1250mg
Papain................…...................150mg
Bromelain..............…...............150mg
Trypsín......................…...........125mg
Lipaza............................….......50mg
Amyláza.............................…...50mg
a-chymotrypsín.........................45mg
Rutín....................................….100mg
Zinok gluconát...........................10mg
Super oxide dismutase..........…50mcg
Kataláza...........................…….200 Units
L-Glutathione...........................10mg

RNG

kafi, pri ganoderme ako aj inych vytazkoch zavisi od mnozstva aktivnych latok, ci bude klinicky ucinna alebo len "na oci".
Protizapalova je dost slabo, od toho je plno inych prostriedkov silnejsich a na imunitu zalezi od davky betaglukanov.