ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Bolo by zaujimave vediet, kolko maju pacienti s MS v ustach ciernych plomb. Ak viete anglicky precitajte si toto www.mercola.com Pise sa tam aj o MS
vsade citam, ze toto ochorenie uz v dnesnej dobe neskracuje dlzku zivota az tak, tak ako zomrela? viem, ze morbidna otazka, ale ako sa umiera na toto ochorenie.....
Ahojte..pridávam sa k diskusii o tejto chorobe aj ja, ale bohužial nemám dobré skúsenosti.Teraz v júni bude rok, čo moja švagrinka prehrala boj s touto zákernou chorobou,ktorá trvala sedem rokov.Zostali po nej dve ešte školopovinné dievčatká.Viem že týmto príspevkom nikoho nepoteším, ale prajem všetkým aby sa nepoddávali tejto chorobe a aby bojovali,lebo bolesť je preveliká.
takm tu najdes nielen pohlad na MS ale aj na ine autoimunne a praktiky medickej komunity.
A cistenie tela, regeneraciu atd
www.joalis.cz
Martinka, to čo užíva manžel eviny, tie iste produkty uživa tiež 25- ročný človek v mojej blízkosti už 15 mesiacov. PO 1/2 roku sme začali badať zlepšenie, Je to ustálené, sme veľmi radi, že sme sa dostali k takýmto produktom. Musia sa užívať stále. Už by som sa bála, aby tento mladý človek prestal tieto vlastne doplnky výživy užívať. Netreba sa vzdávať, píšem to ako matka svojho dieťaťa.
tina,napíš mi na meil:duratnakatka@zoznam.skMám kamaráta, ktorý Ti poradí ako na sklerózu,pretože ju má už dlho a veľmi dobré skúsenosti má s prírodnými produktami.Berie ich stále,ak chceš, dám Ti naňho číslo.
evina, lenze vy ste na to dvaja, tvoj manzel ma teba.... ja nemam nikoho... a kazdy kto by mal aj zaujem sa tohto ochorenia zlakne skor ci neskor... tak ako nemam na to myslet
hej evina viem o com hovoris, ale ja sa akosi stymto ochorenim neviem zmierit... som mlada a chcem si uzivat zivot, nie stale behat po doktoroch ... to zasa musis chapat ty...