ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Maly pribeh. Mala (3 rocna) Sona (meno som zamenil), ochorela na tzv autoimunne ochorenie - juvenilna idiopaticka artritida. Bola liecena tazkou chemiou, stav sa neustale zhorsoval. Mama ma kontaktovala. Kazal som okamzite vylucit kravske mlieko (pliesnotvornu tekutinu), cukry a ine kyslotvorne produkty. Mame som jasne povedal, ze AI ochorenie su volovina 1 stupna a ze imunita nenapada klby malej Soni, ale pliesne na klboch. Mama okamzite zastavila chemicke drogy, postupne znizovala Prednison, podavala malej probiotika, vitaminy, mineraly, vela cistej vody, isla s malou do Madarska na bilinnu liecbu. Nebudem sa vela rozpisovat, skratim to - napriek hrozivej prognoze reumatologicky, ze dieta bude na invalidnom voziku cely zivot, mala Sona zacala chodit a behat a stav sa neustale zlepsuje. Neviete si predstavit stastie tej matky. Mama urobila vsetko pre svoju dceru ale hlavne bolo to, ze logicky rozmyslala o tom, co som jej hovoril a POCUVLA.
Tina, ja netvrdim, ze na pricine MS su len amalgamove plomby. Ak si pozries svetove zdroje, uvidis, ze MS sa dava do suvisu s parazitmi, hlavne s pliesnami. Amalgamove plomby pliesne podporuju a taktiez chronicke uvolnovanie ortute z amalgamu ma dopad na imunitu, co len dalej k rozvoju pliesni prispieva. Ak nemas v ustach cierne plomby, mas o jednu robotu menej pri detoxikacii svojho organizmu od parazitov. Ver mi, autoimunne ochorenia NEEXISTUJU, nech by sa medicina postavila od zlosti na hlavu. Imunita nenapada myelin pre nic za nic. Imunita napada parazitmi napadnuty myelin. Parazitmi, ktore su velmi azko diagnostikovatlne. Daju sa ale vyhybit.
v našom prípade to tiež s plombami nesúvisí, pretože žiadne čierne plomby nemá
ja som mala vzdy zuby zdrave, blomby mam len dve biele... takze asi to s blombami nebude taka pravda
MS = multiplex sclerosis
co je to MS?
ta ortut v plombach je definitivne pre mnozstvo-vysoke percento(7-15%) dovod na rozne zdravotne problemy.
A poskodsuje aj inych-oslabuje celkove imunitu.