ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
www.cestyksobe.cz
Pozrite, ako sa vzliečilo toto dievča.
Marianna, tieto priznaky su caste pri liecbe synteticky produkovanym interferonom. Interferon nie je vychodisko pri SM. Vysoke davky vitaminu C (najlepsie vnutrozilovo) predsa asistuju pri produkcii teloveho interferonu. Preco teda zdravotnictvo pouziva drahu liecbu interferonom (umelym), ked je preukazane, ze vysoke davky vit C su efektivnejsie, kedze tie nielen vyvolavaju interferon, ale maju aj nespocetne ine fukcie v tele.
Okrem vysokych davok vitaminu C, potrebne je detoxikovat organizmus hlavne od skrytych plesni (protiplesnove doplnky, jedlo, enzymy) a dodat telu ziviny dolezite aj pre nervovy system (hlavne silne vitaminy B)
Mariana co ti povedala lekarka ked si jej popisala problemy s avonexom?
PRE DAMIANA - Prosim Vas o radu...zacla som uzivat injekcie Avonex,interferon,mam strasne reakcie na nich...este len 3 injekcia...39 horucky,zimnica,hlavybolenie..a pod...vymizne to niekedy? Mam strach..a aky mate nazor na interferon? mozte mi este nieco poradit popri nich? Nejake vitaminy a tak..a chcem sa opytat,aky je vas nazor na firmu Starlife,berem z tejto firmy pripravky Taurine,Carnosine a Folid acid..
PRE RNG - Prosim Vas o radu...zacla som uzivat injekcie Avonex,interferon,mam strasne reakcie na nich...este len 3 injekcia...39 horucky,zimnica,hlavybolenie..a pod...vymizne to niekedy? Mam strach..a aky mate nazor na interferon? mozte mi este nieco poradit popri nich? Nejake vitaminy a tak...
damian tak skus na tina778@centrum.sk