Skleroza multiplex

damian

Marianna, myslim, ze starlife ma kvalitne vyrobky, ja pouzivam ich netoxicku kozmetiku (sampony a pod) prasky na pranie, cistiace prostriedky a pod.

damian

Pripominam, ze v moci sa nachadza aj interferon, ak kortikoidy, ktore samo telo produkuje. V knihach urinoterapie sa jasne pise, ze ti, ktori ju praktizuju, sa lahko zo SM vyliecia.

damian

Marianna, tieto priznaky su caste pri liecbe synteticky produkovanym interferonom. Interferon nie je vychodisko pri SM. Vysoke davky vitaminu C (najlepsie vnutrozilovo) predsa asistuju pri produkcii teloveho interferonu. Preco teda zdravotnictvo pouziva drahu liecbu interferonom (umelym), ked je preukazane, ze vysoke davky vit C su efektivnejsie, kedze tie nielen vyvolavaju interferon, ale maju aj nespocetne ine fukcie v tele.

Okrem vysokych davok vitaminu C, potrebne je detoxikovat organizmus hlavne od skrytych plesni (protiplesnove doplnky, jedlo, enzymy) a dodat telu ziviny dolezite aj pre nervovy system (hlavne silne vitaminy B)

mariana

PRE DAMIANA - Prosim Vas o radu...zacla som uzivat injekcie Avonex,interferon,mam strasne reakcie na nich...este len 3 injekcia...39 horucky,zimnica,hlavybolenie..a pod...vymizne to niekedy? Mam strach..a aky mate nazor na interferon? mozte mi este nieco poradit popri nich? Nejake vitaminy a tak..a chcem sa opytat,aky je vas nazor na firmu Starlife,berem z tejto firmy pripravky Taurine,Carnosine a Folid acid..

mariana

PRE RNG - Prosim Vas o radu...zacla som uzivat injekcie Avonex,interferon,mam strasne reakcie na nich...este len 3 injekcia...39 horucky,zimnica,hlavybolenie..a pod...vymizne to niekedy? Mam strach..a aky mate nazor na interferon? mozte mi este nieco poradit popri nich? Nejake vitaminy a tak...

damian

Tina, uz 2 x som Ti odpisal. Kazdemu zatial odpisujem, aj ked coskoro asi budem obmadzovat, lebo je toho vela. Ale odpisal som Ti. Ak mozes, zmen si mailovu sxranku, lebo pobox je pohroma. ak si ju zmenis, preposlem Ti emaily, co som uz 2 x poslal, lebo ich mam uskladnene.