Skleroza multiplex

tina78

ja nechcem byt hnusna... ale co sa tyka toho videa o tej urinoterapii mi to pripada ako ,,jedna teta povedala,, ja tiez natocim nejake video a poslem :-) o niecom a vsetci mi to zhtlnu neni to vobec podlozene ani nevieme ci ta zena mala SM a podobne veci... tu uz hranici ludska naivita... my sme s martinom82 skusali urinoterapiu ale je to pre silne zaludky.. pichat si to urcite nedam.... a ako je mozne ze ja budem pit to, co moje telo vyluci ako odpad? hm?

damian

SM NIE JE DEDICNA CHOROBA, aj ked sa to mozno doktori snazia nahovorit pacientom. SM nema NIC spolocne s dedicnostou.

damian

Marianna, az teraz som si vsiml Tvoju otazku. Ak este potrebujes poradit, napis.

Tie injekcie nepoznam, zato poznam Avonex.

Na Tvojom mieste by som bral 10-20 g vit C denne, vapnik, silny B komplex,enzymy, probiotika, protiplesnove jedla a doplnky/byliny (palina, kozinec, zazvor cesnak...), Omega-3 a 6 zmena stravy, pohyb, slnenie, vela vody.

Ak by toto vsetko nezacne mat ucinok do 1 mesiaca, potom mozem poslat silne lieky/vytazky z Cinskej Tradicnej Mediciny - oni maju zvlast formulu na MS.

jozef centrum

Co poviete na urinoterapiu pomaha pri liecbe SM? Chcem vyskusat ale neverim tomu.Je mi zle len na to pomyslim...Pocul som ze treba vela vitaminu C...

mariana

je to velmi zaujimave ten posledny tvoj clanok,Damian....asi mesiac som na injekciach Avonex,interferon,ale akurat mi zacli strasne vypadavat vlasy,mam strach,ze budem plesata((..porad,co mam robit? Niekto mi poradil z firmy Just take injekcie co sa vtieraju do vlasov,poznas to?