ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
uz som ti aj pisala na mail damian ale nic... moj mail tina778@pobox.sk
damian mohol by si sa mi ozvat na mail dakujem
Martinko, v konvencnej medicine je vyse 60 percent BLUDOV (a to aj tak velmi uberam z percent). Ze si niekto moze odpalit oblicky s vysokymi davkami vit C, je velky superblud. Opakujem, napr pri rakovine sa bezne podava 75000mg denne a pri tazkych infekciach ako tetanus alebo tazky zapal pluc sa podava 200000 mg a viac.
Osobne beriem niekedy aj 20000 mg denne (5 lyziciek prasku) a zijem, Rovnako zije aj RNG, kory tiez spominal castokrat, ze uziva podobne davky ak treba.
DAMIAN AKO TO ZE INTERFERON POMALY DOSTAVA CLOVEKA DO HROBU??? AKO TO BOLO MYSLENE?
JA SI PICHAM COPAXONE 2 ROK + SI PICHAM SPOMINANU MILGAMMU ASI 5 ROKOV A DOPORUCUJEM VSETKYM
martin 82, ten takzvany vyskum bol robeny so syntetickym vitaminom E,tj chemikaliou, nie prirodnou zmesou vitaminov E.
Na uzitocnost vitaminu E je vyse 20 tisic vyskumnych sprav a samozrejme sa vyfabrikovalo niekolko sprav aj proti, zialbohu vsetky su urobene na objednavku, aby sa vyznam vitaminu E vo vyssich davkach nejako ociernik(oplul, alebo ako sa v modernej Slovencine hovori"spochybnil")
B-komplex neberiem, beriem milgammu (B1,B6 a B12), injekcne or v tabletkach a B12 pod jazyk. S tym vit C, varovali ma, ze si odpalim ladviny aj s 1000mg denne. Samozrejme 2l cistej vody denne je. Tych 500mg+plus vela ovocia, ak ovocia mam malo tak aspon 1500mg denne. Viac ako 3000mg som nebral. Damian, co si myslis o vyskume, ze vit E u fajciarov zvysuje pravdepodobnost rakoviny?
B-komplex je na SK v lekarniach slabucky, a to aj ten Bkomoplex forte je nanic. Musel by ich clovek zjest za pohar, aby bol ucinok.
Este pripominam, ze telo tiez produkuje interferon a hlavne pod vplyvom vysokych davok vitaminu C. Telovy interferon ale nema vedlajsie ucinky, ako nebezpecny interferon pouzivany ortodoxnou medicinou, ktora nie je schopna MS liecit, len pomaly dostava cloveka do hrobu.
Martin82, vidno, ze pristup ku chorobe a liecbe mas celkom dobry. Avsak 500mg denne vit C, je PRISERNE MALO. Ak beries tak male davky aj B-komplexu a enzymov, nebude to zaberat, hoci nebadatelny ucinok stale je. Nestaci to ale na to, aby sa choroba zvratila.
Napriklad, davky vitaminu C by mali byt minimalne 10-20 gramov denne oralne. Lepsie je podavat vnutrozilovo a viac.
Pozri 209.85.229.132