ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
julia, preco si musela znizit wobenzym? kolko tabliet si uzivala? Pri SM by samalo uzivat asi 10 tabliet 3 x denne wobenzymu, co je draha zalezitost. V zahranici nakupujem omnoho silnejsia enzymy (jednaa tableta ma potenciu cca 8 wobenzymov), bez akychkolvek syntetickych latok. Urcene su specificky na napadnutie zapalenych buniek kvoli bakteriam, virusoom a plesniam. Je v nich aj GSE a cesnak. Po prepocte su asi 4 x lacnejsie ako wobenzym. Vo flaske je 200 tabliet a stoja momentalne cca 1600 Sk - opakujem ale staci uzivat cca 3 az 6 tabliet denne, nie 30.
Manžel má SM už vyše 3 roky,neužíva žiadnu chemickú liečbu,len prírodné produkty a žiadne zápalové ložisko na mozgu mu nepribudlo.Je ťažko takto radiť,nakolko táto choroba má milion podôb.Ak by ste mala záujem o tom konzultovať,možme sa o tom porozprávať aj cez skype.Napíšte,či máte záujem,v tom prípade si Vás dáme do kontaktov.
Pomohli sme už viacerým a stav sa zlepšil....
AHOJTE,MAM už rok diagnostikovanu MS.relaps remitujucu.od ataku mi bolo celkom fajn,akurat sem tam nejake symptomy.som na liečbe copaksonom.ale už vyše mesiaca sa miriadne pohoršilo. vďaka vysokým dávkam wobenzynu som v pohode zvladala ale po 3TYždnoch som musela znížiť dávku a problém je spat.neviete mi poradiť po akom čase možem opať zvýšiť dávku,alebo ak je to atak rdšej ísť do nemocnice na preliečenie hormonmy.a mám to vlastne atak alebo sa mi zmenila forma na tu keď mi už takto bude stále?
Ahoj Bol niekto v Ružinove ako to tam chodí?
no ja mam tuto diagnozu 6 rokov ... a v decembri ma museli operovat na slepe crevo dokonca pod uplnou narkozou takze asi moze sa operovat
Mám toto ochorenie päť rokov. Prejavujú sa na mne rôzne nepríjemné príznaky, ale našla som si spôsob liečenia ktorý mi vyhovuje a je pre mňa. Pre mňa nepíšem náhodou, je to kvôli tomu, že vieme, že každý problém je jedinečný. Netrúfla by som si poradiť niekomu taký istý postup liečenia. Pre každého je niečo iné. Môžme uviesť iba podobnosť niektorých a najčastejších príznakov tejto choroby. Veľmi spoločnou vlastnosťou sm je prehnaný pocit viny. Skúste si všimnúť svoje pocity, keď ste svedkom nejakej situácie kde vidíte ako sa niekto trápi. Nemáte pocit, že je to kvôli Vám, alebo niečo podobné? Všetci čo sme takto postihnutý by sme mali v prvom rade pracovať na psychike, ktorá nás zavedie k príčine vzniku tohoto ochorenia.
umele sladidla(rozne obsahujuce aspartame=E951) casto sposobuju symptomy SM, na viac sa pozrite do temy:
www.zdravie.sk
aduliena, ja sa nezaoberam s liekmi, ja len o nich citam zo zvedavosti ale pre privela postrannych ucinkov sa im celkove vyhybam.
A hlavne novym, experimentalnym. Tam je sanca poskodenia ovela vyssia, lebo udajov je este velmi malo a vyskum rozhodne nevyda nepriaznive spravy , pokial nie su prinuteni, lebo by to ovplyvnilo predaj negativne.
A prvy zaujem kazdeho podniku je obrat a zisk, nie dobrocinnost a pomoc ludom. To je tvrda realita, ktoru sa mnohe podniky snazia zamaskovat.
RNG, a čo si myslíš o prípravkoch na podporu tvorby kmeňových buniek? Neviem, či môžem konkrétne menovať názov lieku...pomáhajú takéto prípravky pri liečbe SM?