Skleroza multiplex

RNG

martin 82, nikde zatial som nenasiel dokazy o privykani si tela na doplnkove enzymy, hoci teoreticky je to mozne, ze telo "zlenivie"
Ja osobne nepouzivam enzymi pravidelne, len narazovo (na cistenie tela) a s vacsimi jedlami pravidelne(na travenie).
Je mnozstvo ludi, co ich pouzivaju uz roky bez problemov.
Takze by som sa neobaval.

martin82

Ospravedlnujem sa, ten moj min. prispevok bol pekne out, ale rad by som sa spytal k veci. Beriem pomerne vysoke davky enzymov (www.aukcie.sk), nenasiel som nikde neziaduce ucinky ani dlhodobo vyssich davok, ani ziadne nepocitujem. Uz som sa to pytal v minulosti, neviete nikto o nejakych. Nenabura to "prirodzenu" rovnovahu v tele resp. neprestane tvorit telo svoje prirodzene pankreaticke enzymi. Ak kupim bromelain, obmedzim tieto co beriem na doporucene davky ale teraz beriem tak dvojnasobok doporucenych a trosku ma to desi...

martin82

S tym vcelim jedom, otec doniesol vcelu a dal mu ju na nohu a pritlacil ju aby ma pichla, dva dni po sebe, ale dve mna nevyliecili:-)

tina78

lenze pri urinoterapii asi by sa mali obmedzit a dodrziavat nejaka dieta nie... nejest masso a ine vyrobky... nie som si ista ze by to bolo take jednoduche...

damian

www.ncbi.nlm.nih.gov

Clark PI, Slevin ML, Webb JA, Osborne RJ, Jones S, Wrigley PF. Oral urea in the treatment of secondary tumours in the liver. Br J Cancer. 1988;57:317-318.

Danopoulos ED, Danopoulou IE. Eleven years experience of oral urea treatment in liver malignancies. Clin Oncol. 1981;7:281-289.

Danopoulos ED, Danopoulou IE, Besbeas S, Ramantanis G. The effects of urea treatment in combination with curettage in extensive lip cancers. J Surg Oncol. 1982;19:127-131.

Eldor J. Urotherapy for patients with cancer. Med Hypotheses. 1997;48:309-315.

Hooper TL, Rahman M, Magell J. Oral urea in the treatment of colo-rectal liver metastases. Clin Oncol. 1984;10:341-344

damian

www.health-science-spirit.com

1. Armstrong, J.W., The Water of Life. Health Science Press, Rustington, Sussex, England 1971.

2. Bartnett, Dr B, The Miracles of Urine Therapy, Water of Life Institute, Box 22-3543, Hollywood, Florida 1988.

3. Christy, M, Your Own Perfect Medicine, Future Med, Inc Scottsdale Arizona 85267, 1994.Lara

4. Tietze, H.W., Urine the Holy Water, Phree Books, P O Box 34, Bermagui South, 2546 Australia, 1996

damian

Napriklad, o SM a urinoterapii a o tom, ako sa da uplne vyliecit je na groups.google.com

www.lifepositive.com

biomedx.com

www.answers.com

myslym, ze to staci. a to je len ohladom SM. Teda by som nepovedal, ze je to jedna baba povedala. Ked sa pytam starych ludi, tak mnohi mi priznaju ze sa takto liecili z vaznych ochoreni a urinoterapia im pomohla ako nic ine.

damian

Tina, uvedomujes si, ze urinoterapiu skumala ortodoxna medicina cele 20 storoci a ze existuje dostatok vedecky podlozenych dokazov o bezpecnosti a efektivite urinoterapie? Vies, ze dokonca aj FDA, ktora stale presadzuje ortodoxnu medicinu, musela uznat urinoterapiu za bezpecnu a aj ju schvalit? Kyselina mocova sa totiz pouziva v mnohych liekoch a kozmetike.

Moc nie je odpad. Su tam latky, ktore boli neutralizovane v peceni.

Co sa tyka SM, tak moc obsahuje kortikoidy (bezpecne, ucinne a telom produkovane), aminokyseliny a antigeny proti SM. Je antiparazitny, antibakterialny a antivirotikum a je ucinny voci SM. Odporuca sa oralne a injekcne (IM a SC) - injekcne sa podava riedeny s injekcnou vodou, kedze velmi pali (soli).