Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Skleroza multiplex

martin82

Chemoterapia pomoze, budes to mat skor za sebou-vsetko...Som sarkasticky, prepac, ale tiez mam G35. Cital som clanok ze sa ozarovanie skusalo, ale neprinieslo to pozadovany efekt. Ja dufam ze pomoze dobra nalada, hodne enzymov, vitaminy hlavne B1, B6, B12 a ja davam aj VitC-minimalne 500mg denne, aloe, selen, zinok, probiotika, cerstvy vzduch, pohyb, vyhybat sa infektom(vsetkym) a mozno pomozu aj oficialne lieky-interferony alebo glatiramer acetátu resp. natalizumab a samozrejme nemysliet na chorobu(preto som kazdy den na strankach kde sa o SMke pise, lebo som fest free:-)).

nsìasty29

prosim vas neviete niekto o liecbe sklerozy multiplex pomocou chemoterapie?snazim sa ziskat o tom informacie.prosim pomozte mi

damian

Doposial mi emailom pisalo ohladom SM 42 ludi. Ti, co sa drzia toho, co napisem, sa maju velmi dobre (zial, takych je dost malo). Najlepsie (takmer uplne bez priznakov SM) sa maju ti, ktori sa liecia aj urinoterapiou!!! Z tych 42 ludi su to zial len DVAJA, co sa liecia urinoterapiou a to je smutne. Ludia davaju tisice korun na vselico mozne a casto je to uplne zbytocne, ale moc, ktory je zadarmo a je pre SM tym najlepsim, pit nebudu. Co uz, presviedcat ja teda nikoho nebudem.

damian

Jednou z najefektivnejsich liekov (a zadarmo) je urinoterapia. Pouzva sa oralne, tiez ako homeopatikum, injekcne (pozor nie do zily!!!) a ako masaze.

damian

Inac, mozno sa niekomu zda absurde, ale mnohe SM su nespravne diagnostikovane.Poznam pripady, kde pacienti trpeli na poruchy periferneho nervstva sposobene nizkou hladinou vapnika v krvnom sere a boli pritom diagnostikovani ako SM. Po konzultacii s metabolickycmi lekarmi a nasadeni 2000-3000 mg vapnika denne symptomy "SM" pominuli.

tina78

vcera davali film na STV1 liek pre lorenza a tam davali lorenzov olej kde je mozne ho zakupit? vraj pomaha aj pri SM

damian

na SK sa kupit nedaju a ak by aj raz v buducnosti boli v lekarni, predpokladam, ze ich cena by bola dvojnasobna. Ja ich posielam ludom zo zahranicia, alebo posielam vacsie mnozstvo dobrovolnikom a oni potom posielaju, komu treba.