Skleroza multiplex

martin82

Milgamu B1-B6-B12 obcas picham, inak B-komplex or B12, a kys listovu na krv. Vsetko v takom pomere aby som toho nebal zbytocne vela a ani malo (teda snazim sa). Preco B3, myslel som ze najdolezitejsia je B6 resp. B12? Damian, mozem sa ti ozvat na mail?

martin82

To hrdlo citim uz len rano, ale cez krv mi mudr zistila ze mam zle alergicke hodnoty a aj dalsia hodnata niecoho ukazuje, ze je to bud viroza alebo alergia pripadne kombinacia. Cecka som daval hodne, takmer malu lyzicku raz za hodinu+vitC s quercetinom + selen+ zinok, ale predpokladam ze je to alergia.

damian

Uzivas dost vit C? Hrdlo kloktaj sodou bikarbonou - alebo nechaj na jazyku rozpustit trochu sody a pomaly prehltaj, niekolkoktat denne. Alebo mozno sucasne alebo ako samostatnu liecbu pit silny caj s paliny pravej alebo kozinca alebo rovno zut listy.

martin82

Damian, celkovo sa citim dobre, ale do lavej strany pod urcitym uhlom mam stale dvojite videnie a toho sa asi ani nezbavim:-(, ale ak sa nesustredim nevnimam to. Teraz mam asi alergicku nadchu a chytene hrdlo.

damian

Ja sa snazim ludom radit najskor to, co mozu urobit doma a mozno zadarmo alebo co najlacnejsie. Ak sa nedari a do mesiaca dvoch sa situacia nemeni, potom odporucam ine metody, specialne vysetrenia, silne pripravky, cinsku medicinu a pod.

Martin, ako sa citis celkovo?