Skleroza multiplex

natali 45

Dobrý podvečer som tehotná, mohla by som užívať serrapeptázu? Na výrobku je napísané, že nie. Dakujem

[zruseny12]

RNG,ja netvrdim na 100% ze mam SM,len mala som podobne priznaky a presne ako sa popisuju tie prve,ale to len tak ma to napadne a potom prejde,lebo vela chorob ma spolocne priznaky...
...ale dakujem za reagovanie...beriem niektore veci,co tu pises aj tak koli inym veciam...

ja to mam mozno sposobene tetaniou,a tym ,ze mam malo vit.a miner.koli nefunkcii criev...atd.
aj tak velomi pekne dakujem...lebo su to dobre rady aj pre inych...

RNG

mariaa, SM(MS)zasahuje nervy hlavne a sposobuje poskodenie nervovej izolacie. Na regeneraciu nervovej izolacie treba rybacie oleje(tie potrebujes i tak na lepsiu absorbciu mineralov a ich zabudovanie) a na zmiernenie zapalov sprevadzajucich SM su rozne protizapalove(curcumin,dumbier, bromelain , aloe vera, znova rybacie oleje , boswelin...)

[zruseny12]

MRSKA,podla mna to moze byt len nedostatok vit.a miner.
pri skleroze mult.ze vraj nefunguje zvierac ruk a analny zvierac...zakopujes,stracas rovnovahu...
podobne priznaky som mala aj ja,este kym som neprisla,co mi je.../a mnoho inych,okolo toho/
a nakoniec mam tetaniu,malo vapnika a vsetkych vit.a miner.koli traveniu a nevstreb.criev/jedine,co mam ok je B vit.po brati pomaly 2rokov v tabl./
tiez stracam rovnovahu,jeden cas mi vsetko padalo z ruk,ako keby sa mi same otvarali od seba,zakopovala som-nohy mi ostavali stale dole...
ale jasne,ze by bolo dobre ist si ju zistit,ja som nebola,lebo odkedy viem, ze mi chyba plno vit.a min.ze mam tetaniu,tak nikdy som nad tym neuvazovala,bola som aj na svalove testy,ze su ok...
obcas ma napadne aj to ci nemam SM,ale to len tak a potom ma to zasa pusti...
chod aj tym smerom,zisti aj to,ci ti nechybaju len vit.a miner.

mrska

ahojte vsetci.uz dlhsie som to tu okukavala,a teraz som sa odvazila napisat.je u mna podozrenie na SM.poradi mi niekto ci su toto priznaky SM?zacalo sa to ale kvoli platnickam,mam 2 hernie a kontaktovanie na 2 korene do lavej nohy.bola som 2 krat v nemocnici.ten druhy krat sa im nezdalo ze mi zacala trpnut lava ruka,a ja mam hernie v krizovej oblasti,a pareza nohy ktora nebyva pri hernii.trpne mi lava noha,mravci,stahuje lytko,bolieva laba aj trpne,aj prsty,cela ta noha je taka cudna.doma som zacala mat aj tieto problemy:niekedy mi trpne aj prava noha vacsinou rano,sklbe mi v lavej ruke a nohach,citim slabost v ruke,a niekedy aj bolest v ramene.niekedy som ako opita,a hodi ma do jednej strany,ked sedim tak mi hodi z nohou do boku,ked niekedy ked mam prst na mysi,tak mi samo od seba trhne prstami.slabo mi prekrvuju nohy a niekedy ich mam uplne fialove a ladove.na tu nohu uz krivam, ak idem peso dlhsie,hore schodami idem ako babka.cakam na MR mozgu:2.4 tak sa uvidi.som z toho uplne mimo,bojim sa.mam 33.esteze su deti velke 15 a 13.neviem co ma caka,vysetrilo ma uz vela lekarov,ale kym nemaju MR,tak nevedia.uz to trva 3 mesiace,ale ta noha je zla uz od 10/2008 ked ma seklo v krizoch.ostatne sa pridavalo porade,a oni sa boja ze sa kryju dve choroby.tak zatial diky a krasny den.

melisa44

RNG, ale ja aj tak v tomto prípade neverím netu, veď nič pozitívne tu o tejto chorobe nepíšu, ako keby človek nemohol normálne žiť a podľa mňa opak je pravdou.