Skleroza multiplex

RNG

melisa, sama vidis, ze lekari nemaju rovnake nazory, len si este nenasla tu malu vzacnu skupinu tych, ktori sa zaoberaju liecenim uplne inymi sposobmi(alternativnymi) ako druhi, hlavne pouzivanim potravinovych doplnkov, metabolickymi metodamy a celotelovym pristupom, nielen symptomatickou diagnozou a symptomatickym liecenim.
Viem je to tazko, na Slovensku prakticky nie su a aj inde ich je velmi malicko a clovek sa ku nim dostane prakticky len ked si objedna(tj predplati) ich periodika(teda tych, ktori vobec periodika vydavaju)
Pokusat sa najst na nete najnovsie vyskumy je dnes v case vladnucich penazi prakticky marne, aj lekari vyskumnici chcu byt za svoje poznatky financne ohodnoteni, tj svoje nove metody pouzivaju v prvom rade na svojich klinikach a chrania si ich ako tajomstvo, neskor, ked uz privela pacientov o tom vie, napisu to do svojich periodik, ktore si treba predplacat. Na net sa dostanu len uz davnejsie publikovane (v privatnych publikaciach) udaje a este aj to sa snazi medicka komunita potlacit vsemozne.

Na nete su hlavne reklamy na produkty zastrene ako "informacie" ale zialbohu su velmi silne zatazene polopravdami a dokonca aj lzami na to, aby sa dane produkty predali. Takze net je velmi zly zdroj udajov, povacsine, zialbohu.
Ale je jedine, co je zadarmo k dispozicii.

melisa44

Lenže RNG, ja si nemyslím, že mi stačí počúvať len lekárov, pretože ja som v kontakte s viacerými a je zaujímave, že nemajú úplne rovnaké názory. A názor a počúvanie niekoho mi veľmi zatiaľ nepomohlo, iba do mňa pchajú injekcie a nech mi nikto nehovorí, že veda ide veľmi rýchlo vpred, veď už koľko rokov sa vie o skleróze multiplex, koľko ľudí sa touto diagnózou zaoberá a jediné čo dokážu povedať je, že sme ďaleko vpred, vieme doslova všetko o tejto chorobe, avšak nepoznáme príčinu. Ako môžu všetko vedieť, keď to najpodstatnejšie je v oblakoch?

damian

Martin Martin, este si si neuvedomil, ze pokial bude konvencnu medicinu viest farmaceuticka ruka, metabolicke ochorenia tu stale budu a horsie?

Niektore veci robia samozrejme vynikajuco - protezy, zuby, transplantacie - to su pokroky, ale aj tak pre peniaze sa to robi, samozrejme. Navyse, ak by sa presadzovala metabolicka medicina (prevencia a liecba) mnohe protezy by ani nebolo treba ani transplantacie, lebo by klby nesprachniveli z nedostatku zivin a srdiecka by nevypovedavali z nedostatku vit C a inych latok.....

Ak by MOHLI, tak by za peniaze vymenili cloveku celu nervovu sustavu, ale to zatial nevedia. A metabolicku liecbu SM maju oni v prdeli, lebo sa im nevyplati.

mira

Martin, takéto sľuby - že stačí vydržať rok, dva, tri a bude na svete liek, ktorý spasí ľudstvo, sú dávno otrepané.
Už prezident Cater /tuším, že to bol on/ v r.1975 vyhlásil boj proti rakovine. vrazil miliardy do výskumu, aby o pár rokov mohli skonštatovať, že rakovina je stále tu, ba situácia sa ešte zhoršila....

martin82

Za 10 rokov je "liek" aj v konvecnej medicine, takze ak budeme do 10 rokov v pohode, tak uz to ustojime. Ak by sa vyrazne zlepsil a zrychlil vyvoj kmenovych buniek, tak sa dozijeme stavu ze vozickari budu stavat, slepy vidiet a ja konecne dostanem rozum:-)PS: Tie casove udaje nemam nijako podlozene, len usudzujem podla toho co sa pise a podla aktualnych vyskumov co prebiehaju.

RNG

melissa, kto sa brani, ma nadej. A kto pocuva na lekarov, ktory sa s tym zaoberaju a maju znacne uspechy, ma tu nadej vacsiu.
Nikto nemoze davat garancie a kazdy raz zomrie.
Rozdiel je len kvalita zivota a jeho dlzka a o to sa tu jedna.

melisa44

Myslíte si vy všetci čo tu píšete, že keď sa bude človek riadiť všetkým čo tu píšete, že aj tak neostane raz na vozíku?

damian

Chapter 173 - Multiple sclerosis
Michael T. Murray NDr
Joseph E. Pizzorno Jr NDr

Moje zhrnutie metabolickej (vyzivovej) liecby MS:

Hlavne je potrebne:
- Vyhnut sa zivocisnym bielkovinam (okrem ryb, ryby sa mozu jest 3 x tyzdenne)
- uplne sa vyhybat mlieku, mliecnym vyrobkom, glutenu (biela muka) a uplne obmadzit cukry.
- jedine lieky ktore su vhodne su antimykotika (protiplesnove)
- vitamin E 800-1200 IU denne ( maju na www.credence.org)/
- B complex (minimalne B complex FORTE z lekarne 4 x denne 1 tbl). B complex mam kvalitny.
- nasledujuce B vitaminy NAVYSE: 1) niacin (B3) 1000 mg 3 x denne pocas jedla. Davka sa moze zvysovat az do 9000 mg denne. SPOSOBUJE tzv FLUSHES, co je silne mravencenie a cervenanie sa, co je uplne v poriadku a po cca pol hodine ustane. Tento jav prestane po dlhodobejsom uzivani B3. Mozno zaobstarat aj B3 no-flush, kde flushes nie su. 2) tiamin (B1) 500 mg denne. 3) metylcobalamin (B12) 1000 mcg (najlepsie sublingualny) Mozem zohnat. Moze byt aj cyanokobalamin.
- Vitamin D3 1000 IU 3 az 10 x denne, podla toho, ci je pacient dostatocne na slnku. V ziadnom pripade nie vitamin D2.
- Vapnik 1000-3000 mg denne, hlavne ak ma pacient pocit mrvenia v perifernom nervstve (koncatiny, tvar a pod.) Vapnik mam (spolu s D3 v 1 kapsuli)
- lanovy olej 1 cajova lyzica denne, alebo rybacie oleje, Omega-3, EPA
- ENZYMY, jedna z najdolezitejsich zloziek liecby! Mozem Vam objednat enzymy z anglicka (credencegroup.co.uk su cca 10 x silnejsie ako wobenzym a teda su 6 x lacnejsie ako wobenzym)
- PROBIOTIKA!!! Odporucam NutraBonaSymba z CR, ktore mam momentalne k dispozicii a jednou zlozkou su aj dolezite betaglukany.
- SELEN - 200 az 400 mcg denne
- PIT MINIMALNE 2 AZ 2 A POL LITRA CISTEJ NEBUBLINKOVEJ NEMINERALNEJ VODY DENNE
- 2 X DENNE ZELENY CAJ (MATOVY, ECHINACEA A POD)
- ginko biloba
- PROTIKANDIDOVA DIETA
- Vitamin C 1000 mg 10 x denne (ANO 10 KRAT DENNE!), ak sa vyskytnu hnacky, davku znizit a pomaly zvysovat. Vit C mam.
- 4 x tyzdenne cvicit (hlavne cinky a bicykel). Pri tazsich stavoch treba cvicit s pomocou a dozorom a treba mat masaze pre zlepsenie cirkulacie.
- odporuca sa vymenit cierne amalgamove plomby (obsahuju jedovatu ortut, ktora sa uvolnuje do organizmu) za biele alebo keramicke.
- velmi sa odporuca URINOTERAPIA. Nielenze liecba je omnoho nadejnejsia a efektivnejsia, ale je potreba mensich davok zivin. S tymto sa obratte na MUDr Partykovu v CZ. Uziva sa oralne a inkekcne (sval, pod kozu). Ak sa nexete obratit na Dr Partykovu, mozem dat presne instrukcie ja. Zdroj: 1) Clinically tested and medically proven your own perfect medicine, Martha M. Christy. 2) Uropathy – the most powerful holistic therapy, Martin J. Lara.
- trpezlivost a optimizmus, vyhybat sa stresu. Toto je dlhodoby rezim.
Zdroje: 1) Encyklopedia naturalnej mediciny, Pizzorno, Murray, 2) Prirucka Ortomolekularnej mediciny pre lekarov, Hoffer, Saul.
S pozdravom, Damian
Prosim, preposlite inym co trpia na MS