ahojte,privitam akekolvek informácie o tejto chorobe...a čo s ňou....vďaka
Skleroza multiplex
Ahoj mrska...
tak som rada,ze sa ti nepotvrdila SM...
MAJ SA KRASNE A DRZ SA...
ahoj RNG a Damian.... asi mam atak... co mam teraz robit... nohy mam ako v sadre ... pomoze mi teraz urinoterapia alebo prednison
ahoj mariaa.tak mam po MR mozgu,a vysledok vsetko uplne OK.uplne nic.ja som velmi stastna,ale uz aj moja neurologicka mi hovorila ze ona tomu neveri ze tam nieco bude,lebo ma teraz casto vysetrovala kvoli platnickam.takze ako hovoril primar,bolo to od tych platniciek,ale uz sa to zlepsuje,len krize bolia,ale to je teraz to najmenej....ahojky...
tina 78, v Europe to dostanesm dokonca aj na Slovensku
www.enerex.ca
ako mi zistia ci mam sm?
Serrapeptáza je to dostupne aj v lekarni??? ked uzivam aj ine vyrobky neovplyvni sa ucinok?
teta anna, vsetky proteolyticke (bielkoviny rozkladajuce ) enzymi odstranuju nepotrebne a nefunkcne latky z tela, od bielkovinnych zhlukov, zamorenia, cyst, hrciek, myomov, tumorov az po rakovinne tkaniva.
Bielkovinne enzymi su proteaza z roznych zdrojov(zivocisne, rastlinne, fungalne) ako napr bromelain, papain, pancreatin, serrapeptaza, nattokinaza a ine.
natali, na vsetkych potravinovych doplnkoch v USA je standardne napisana vystraha pre tehotne. Nie ze by boli skodlive, ale nasa federalna agencia FDA si to vyzaduje. Na vacsine je napisane aj upozornenie, ze to nie je vhodne pre deti do 18 rokov. Zase je to nie zdravotna, ale legalna zalezitost, aby sa deti nahodou v sprostosti nepredavkovali. Totiz tych silnych koncentratov sa da zobrat lahko privela a niektore hlupe decka napr zobrali na akne 20x tolko zinku, ako je odporucene("aby sa toho zbavili rychlejsie") a skoncili na pohotovosti.