Skleroza multiplex

svitanie

Ahojte.Hľadám odborníka kto potvrdí alebo vylúči u mňa SM.Mám rôzne bolesti, hlavne nôh.V roku 2006 som mala prudké bolesti trvalo to asi mesiac potom sa to zlepšilo, no po roku sa to objavilo zasa no miernejšie.odvtedy sa to neustále strieda pár dní sa mám lepšie potom sa to zhoršuje.Problém mám takmer so všetkým raz mám zápal očí alebo mykanie, potom zápaly po ženskej, urologickej, ďasná,uši,koliky brucha ,zápchy,hnačky, búšenie srdca.Beriem Atenobene na tlak a búšenie srdca a Thyroxyn na štítnu žľazu už asi 7 rokov.a ešte Ribomunyl na posilnenie imunity.ortopéd mi dal Piascledine na zasekávanie kĺbov a neurológ Lyricu pre hraničný nález na vyšetrení nervoch.Bolesti mám niekedy úkrutné a vždy sa pridruží aj niečo nové.Pomôžte prosím.Vďaka

RNG

Je na to hromada zdrojov, ja by som dal prednost priamo Hulde Clark alebo reputabilnemu vyrobcovi, ako napr Swansonvitamins.com
Ked chces vediet viac, pozri na adresu
rng.nazory.eu, kde citatel pod heslom NAVI zhromazdil rozne moje prispevky v poradi podla zdravotnych problemov

RNG

Protokol dr Huldy Clark sa sklada v vytazku zo zelenych supiek orecha, susenych listkov paliny pravej(artemisia absynthia, wormwood) a kapsul plnenych cerstvo mletymi klincekami. Ma presny rozvrh, co kedy a kolko v ktory den kury brat a je znacne efektivna vlastne proti drvivej vacsine parazitov, vcitane ich lariev.
Najdes to na nete(zadaj si Google.com a slova antiparasitic, Hulda Clark)

lucias

chcem sa opytat, ci my viete poradit ako zacat s urinoerapiou
Nemam este potvrdenu MS ale vsetky jej priznaky, mam 29 rokov.
Dakujem

lukkaas7

RNG celkom ma to zaujima ten protokol mozes mi k tomu napisat nieoc blizsie???alebo nemozem ti dat nejaky mail pripadne icq nech si popiseme trosku :)) celkom by si mi s tym pomohol..,lebo vidim ze mas tolko vedomosti ako asi ani vsecti doktori na slovensku tolko nemaju :)) samozrejme cest vynimkam...

RNG

na stovky roznych parazitov, ci crevnych ci krvnych alebo nachadzajucich sa hocikde inde v tele je velmi ucinny protiparaziticky protokol dr Huldy Clark. V zasade je obsahuje 3 rozne prirodne extrakty, ktore sa podla presneho rozvrhu beru 20+ dni.
Vo velkej vacsine pripadov uz v prvej davke na 20 dni znicia vsetky parazity v tele, aj tie, ktore neboli diagnozovane
Parazitov su stovky a aj pri dokonalej cistote ich ludia v zapadnej Europe a USA maju az 25 do 50 %.(to je okrem plasni a kvasnych kultur, tie som medzi parazity neratal, lebo tie patria medzi mikroorganizmy=mikroby
Parazity so svojimi toxinami sposobuju stovky roznych chorob, od oslabenia imunity az po rakoviny.
Takze je dobre sa ich preventivne zbavit.

damian

Tina, v moci je to, co v prednisone a je toho vselicoho omnoho viac a vlastne elop produkovane. Mat SM pouzivam urinoterapiu od sameho zaciatku

ayurvedsky maser

SM je sposobena parazitalnym napadnutim mozgu a miechy. Bez kompletneho precistenia organizmu od parazitov sa SM nezbavite. Osobne mam u klientky - zdravotnej sestry, vyliecenu SM a vysledok je potvrdeny aj na MR. Musite vsak zistit presne o akeho parazita sa jedna. Milan Pravda