24 a stále sám

Príspevok v téme: 24 a stále sám
Namornik777

Mám 24rokov a stále som sám, čo ma dosť trápi. Nie som nejak extra škaredý som vysoký modrooký blonďak, no len som introvert a moc nefungujem na sociálnich sieťach. Ja sa chcem len touto formou vyrozprávať, ono viem mnoho mladých ľudí je na tom podobne ale, koho by to netrápilo a ono snažím sa niekoho si nájsť no bez, úspechu, láska proste chyba a život je len jeden. Držím všetkým single ľuďom palce nech nás, šťastie postretne:)

anett2001

Ahoj Namornik777, nechces popisat ? citim sa rovnako ako ty, len som o trochu mladsia od teba. Kludne mi napis na aneta18@centrum.sk..mozme pokecat

borec32

Nikto na tomto svete nemá garantovaný vzťah, sex, ani lásku. Takých mužov (a myslím, že aj žien) ako ty, je neúrekom. Čím budeš starší, tým menej ti to bude vadiť. ;)

alicka87

Podľa mňa to nie je taká tragédia, užívaj si to a uvidíš, že keď nebudeš na to stále myslieť tak sa objaví nejaká baba čo ťa zaujme

SofiaElla

Nedávno som "náhodou" počúvala jedného kňaza v rádiu na ceste autom.
Musím súhlasiť s jeho prezentovaným názorom, že keď prestaneš chcieť, vtedy väčšinou dosiahneš, čo si vlastne "pôvodne" chcel.
Charles B. - každý je tak šťastný, aký chce byť.
Nezáleží to od toho, akí sú šťastní druhí, ani od toho, či sú alebo nie sú v partnerstve.
Šťastie iných tiež nezávisí od toho, či ja som šťastná, takže tvoje vyjadrenie, že keď ja píšem iným, aká alebo či som šťastná, hodnotím ako veľmi plytké a primitívne vyjadrenie.