Je mnozstvo chorob, ktore lekari nazyvaju autoimunne a pripisuju ich nespravnej reakcii organizmu, ktory bez priciny sam seba nici.
Urcita cast lekarov vyskumnikov tuto teoriu zavrhuje, lebo sa nazdavaju, ze je to sposobene patogenmi, ktore su dodnes neobjavene alebo poddiagnozovane.
Medzi tieto choroby partiaMS(SM), lupus,ALS, Lu Garrick decease,Reumatoid artritis, Alzheimer decease a ine
Medzi zname patogeny, kde je silne,casto uz dokazane spojenie s tymito chorobami je Boreliozy, chlamidie a mykoplazmy.A rozne virusy, ktore sa nachadzaju v tele dnes velkej vacsiny ludi(rozne herpesy, Epstein Barr a ine)
Adresovanie tychto patogenov casto nielen zmierni ale aj zlepsi stav pacientov
Autoimunne choroby
Arik, na mykoplazmu nie su poriadne lieky, ani dobre spolahlive diagnozy.
Z potravinovych doplnkov su ucinne Samento, extrakt z olivovych listov a streborna koloidna voda.Na vyhubenie ich treba brat velmi dlho.
Lekari mali casto uspech s nizkodozovym minocyklinom, tak isto branym vyse roka....
Zdenka, ako som v tejto teme spomenul, mnohe z pricin autoimunnych sau skryte infekcie, ktore prebyvaju v tele nadalej v inych formach, podstatne menej agresivnych-niektori lekari ich nazyvaju latentne, ale to nie je celkom dobry nazov, lebo oni hoci u podstatne pomalsie ucinkujuce, postupne coraz viac poskodzuju telo.
Ja sa snazim poradit nie chemicke atb. ale prirodzene antimikrobialne, ktorych ucinok na zle(patogenne) bakterie je vyssi, nez na dobre(probiotika) takze v odporucenych davkach potlacia zle a neposkodia dobre. Pricom su ucinne aj proti kvasnym infekciam, plesniam, parazitom a pod.
Spominal som casto GSE, Samento a Vilcacoru, extrakt z olivovych listov, koloidnu striebornu vodu a ine.
Mnoho alternativnych lekarov tieto odporuca a pouziva s uspechom prave na tieto "nezmary", ktore ked nechane posobit roky postupne vedu k tomu, co lekari nazyvaju "autoimunne choroby" ktore nevedia ani liecit ani nepoznaju dovod na ne a casto ho zvaluju na minulost(genetika...)cim si ocistia ruky.To ale neznamena, ze ti nepredpisu hromady skodlivych chemikalii(liekov)na potlacenie symptomov, ktore ta po dlhsom case svojimi postrannymi ucinkami dorazia.Teda tie "zanedbatelne" bocne ucinky ta dorazia, aby to bolo jasne.
ahojte,co znamena prekonana mykoplazma v minulost? moze to mat vplyv aj na moj sucasny zdravotny stav?kaslem,som zahlienena atd.
Vazeny pan RNG, dnes mi prisli potr.doplnky,ktore ste mi odporucili pri scelodermii.Chcela by som vas poprosit o radu este raz.Mam lokalizovanu scelodermiu na chrbte a tak som si objednala DMSO.Mam dobre vysledky s potieranim miesta s kokosovym olejom,pokozka je makka a prestalo neskutocne svrbenie,prosim kedy je najlepsie potierat s dmso na vecer alebo cez den?Taktiez som po precitani vasich poznatkov prisla na to,ze moj problem asi zacal v detstve, ked som mala komplikacie z kliesta-horucky a nabeh na zapal mozg.blan ,par masiacov na to ochrnutie tvaroveho nervu a zhruba do roka vitiligo,ktore sa mi nastastie zastavilo.Inak som chora nebyvala ani niesom.Imunologicke testy mam v uplnom poriadku,preto mi je zahada, ako prisli na to, ze je to scelodermia.Vzhladom to vyzera ako pigmentovy flak s bielimi bodkami a svrbi to neustale,az na to, ked to potieram kokosovym olejom,ale inak sa to zvacsuje nadalej.Moja otazka je,ake mate poznatky o ucinnosti DMSO, kedze ste mi napisali,ze niekedy pomaha.Co mozem ocakavat,bude sa pokozka supat a pod?Ake pocity opisuju uzivatelia? Co mozem ocakavat?Co by ste mi este poradili nakolko uzivam METALOCAPTASE-penicilamin a mam neskutocny problem s mykozou.Je to zacarovany kruh a neviem ako z neho von.Velmi pekne vam dakujem za vasu pomoc a prosim pozdravujte vasu manzelku, aj jej patri velka vdaka, lebo vas cas, ktory venujete tomuto foru,jej urcite chyba.
Pridam to aj sem, aj tu to vlastne patri:
Preto odporucam kazdemu brat pravidelne probiotika, tak ako selen a zinok na ochranu a vlakniny na cistenie traviaceho traktu a surove zeleniny(alebo len rychlo sparene=cinsky a japonsky sposob upravy, pre zachovanie nielen mnozstva vitaminov, ale uzitocnych komplexnych sacharidov, ktore sa dlhsim tepelnym spracovanim zmenia na jednoduche, ktorych mame uz aj tak privela v nasej strave.
Uloha komplexnych sacharidov je zatial uplne nedocenena, najnovsie vyskumy ale dokazuju pozitivnu rolu manozy, fukozy, galaktozy v roaznych procesoch v tele, ochranu proti roznym degeneraciam(reumaticka artritida, SM, SLE...), preto pacienti s tymito maju tak dobre vysledky s pitim surovych rastlinnych stiav, hlavne z kaktusovych, ako nopal, agave a aloe vera, ale aj z kapustovin.
Ďakujem. Andula
oprava
www.zdravi4u.cz
RNG,"Chyba, článok 200 neexistuje.." Andula
Cesky clanok na spojenie chlamidii s autoimunnymi
www.zdravi4u.cz...
Bechterew , ankylosing spondylozis, degenerativna zapalova artritida chrbtice.
Pomahaju protizapalove(quercitin, bromelain, curcumin(curry),boswelin,GLA(z pupalkoveho alebo borakoveho oleja), alebo pokusit sa najst alebo aj bez hladania adresovat pricinu zapalov sirokospektralnymi antimikrobialnymi prirodnymi latkami.