Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Autoimunne choroby

Príspevok v téme: Autoimunne choroby
RNG

Je mnozstvo chorob, ktore lekari nazyvaju autoimunne a pripisuju ich nespravnej reakcii organizmu, ktory bez priciny sam seba nici.
Urcita cast lekarov vyskumnikov tuto teoriu zavrhuje, lebo sa nazdavaju, ze je to sposobene patogenmi, ktore su dodnes neobjavene alebo poddiagnozovane.
Medzi tieto choroby partiaMS(SM), lupus,ALS, Lu Garrick decease,Reumatoid artritis, Alzheimer decease a ine
Medzi zname patogeny, kde je silne,casto uz dokazane spojenie s tymito chorobami je Boreliozy, chlamidie a mykoplazmy.A rozne virusy, ktore sa nachadzaju v tele dnes velkej vacsiny ludi(rozne herpesy, Epstein Barr a ine)
Adresovanie tychto patogenov casto nielen zmierni ale aj zlepsi stav pacientov

idka

Momentalne nie som chora,ale je dobre mat taketo informacie po ruke,ak nieco pride.A tak isto nejake zasoby v sufliku,ak clovek ochorie,nech to ma po ruke,Ak sa ta mozem opytat tac co by si pouzil pri zapale nosnych dutin,s tym mavam problemu,dalej ked boli hrdlo a na kasel?

RNG

Idka, GSE, oreganovy olej, lapacho, graviola, extrakt z olivovych listov...
Ale pokial nie si chora, staci pouzivat zinok, probiotika a pripadne 2x200 mg betaglukanov.
Ine pouzijes az ked sa ta zacne nieco chytat a vtedy necakaj ani hodinu. Najlepsia obrana je utok!
CVim tomu das viacej casu vahanim a cakanim na diagnozy, tym sa to viac rozmnozi....

idka

Okrem zinku,probiotik a betaglukanu cim este podporim imunitu bakterialnu, a potravinove doplnky ktore obsahuju antimikrobialne latky su ktore?

RNG

didi opakuje trpezlivo:
selen, zinok, L-cystein, aloe vera, baza,astragalus, echinacea, GSE, extrakt z olivovych listov a silne ako betulin, Befungin a chaparal(larrea tridentata.

didi

Mna by zaujimalo,cim podporit imunitu proti virozam,takze hadam to dobre napisem,tak na podporu viralnej imunity,kedze mam prekonanu CMV a EB virus a uz ma tento rok sklatil aj herpes.

RNG

Popa na bakterialnu je zinok a probiotika v prvom rade. Ak to nie je dost, su rozne antimikrobialne latky medai potravinovymi doplnkami ktore pomozu bakterie vyhubit a povacsine neposkodia pri tom uzitocnu floru v crevach
Alebo sa da podporit aktivita a mnozstvo nasej obrannej armady bielych krviniek branim Betaglukanov.
Aktivna davka je 3x400 mg, udrzobna 2x200 mg.