Je mnozstvo chorob, ktore lekari nazyvaju autoimunne a pripisuju ich nespravnej reakcii organizmu, ktory bez priciny sam seba nici.
Urcita cast lekarov vyskumnikov tuto teoriu zavrhuje, lebo sa nazdavaju, ze je to sposobene patogenmi, ktore su dodnes neobjavene alebo poddiagnozovane.
Medzi tieto choroby partiaMS(SM), lupus,ALS, Lu Garrick decease,Reumatoid artritis, Alzheimer decease a ine
Medzi zname patogeny, kde je silne,casto uz dokazane spojenie s tymito chorobami je Boreliozy, chlamidie a mykoplazmy.A rozne virusy, ktore sa nachadzaju v tele dnes velkej vacsiny ludi(rozne herpesy, Epstein Barr a ine)
Adresovanie tychto patogenov casto nielen zmierni ale aj zlepsi stav pacientov
Autoimunne choroby
Takze napriklad, pri myastenii, alebo inej chorobe, ak lekari pouziju Prednison na potlacenie imunity, alebo vyoperuju tymus, a pouziju nejaky Ubretid, alebo neostigmin, tak v podstate sposobia to, ze odstrania obmedzenie, ktore sposobila vlastna imunita, ale umoznia tak patogenu kludne sa sirit dalej.
Inak podla niektorych lekarov autoimunitne onemocnenia vobec neexistuju. Vysvetluju to tak. ze imunite sa proste po case vycerpaju "vhodne" protilatky a nema inu moznost ako pouzivat tie menej vhodne, ktore sice narusaju bezny chod organizmu, ale stale zabranuju patogenu v mnozeni. Vazny problem nastava, ked sa minu aj tie.
Ten odkaz som uviedol preto, ze dava do suvisu casto spominane antioxidanty, niektore vnutrobunecne infekcie a nietkore autoimunitne onemocnenia.
Pridam jeden zaujimavy odkaz, ktory sa tyka okrajovo autoimunnych nemoci:
oprava neprenieslo sa to dobre:
findarticles.com
www.herbalremedies.com
www.newswithviews.com
www.health4youonline.com
www.samento.com.ec
www.samento.com.ec
www.trifilon.si
www.drgarysnyder.com
Aj tieto clanky patria nedzi informacie na autoimunne choroby:
......
findarticles.com...
www.herbalremedies.com
www.newswithviews.com...
www.health4youonline.com...
www.samento.com.ec...
www.rense.com
www.trifilon.si...
www.drgarysnyder.com...
trochu oprasim tuto temu, kedze je viacej vo fore, ktore sa tejto tykaju.
www.samento.com.ec
www.samento.com.ec
www.curezone.com
www.curezone.com
idka,ja som od novembra mala silny kasel,vyse mesiaca,este stale to trva,ale uz len malokedy-nastastie,potom bolest v hrdle-tiez vyse mesiaca dost silno,to uz preslo,teraz stale zvysene teploty,stale rovnako 37,0-37,5, lekar nepomohol,som slaba,potim sa,len cakam kedy bude uz lepsie, zatial stale rovnako
livus, napisal som ti
LIVUS a na zaklade coho ti zistili plucne chlamidie?Kaslala si?Vsade sa uvadza kasel ako dovod,ja som ich prekonala tiez,ale som nekaslala,zistili mi ich nahodou,pri inych vysetreniach.