Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Autoimunne choroby

Príspevok v téme: Autoimunne choroby
RNG

Je mnozstvo chorob, ktore lekari nazyvaju autoimunne a pripisuju ich nespravnej reakcii organizmu, ktory bez priciny sam seba nici.
Urcita cast lekarov vyskumnikov tuto teoriu zavrhuje, lebo sa nazdavaju, ze je to sposobene patogenmi, ktore su dodnes neobjavene alebo poddiagnozovane.
Medzi tieto choroby partiaMS(SM), lupus,ALS, Lu Garrick decease,Reumatoid artritis, Alzheimer decease a ine
Medzi zname patogeny, kde je silne,casto uz dokazane spojenie s tymito chorobami je Boreliozy, chlamidie a mykoplazmy.A rozne virusy, ktore sa nachadzaju v tele dnes velkej vacsiny ludi(rozne herpesy, Epstein Barr a ine)
Adresovanie tychto patogenov casto nielen zmierni ale aj zlepsi stav pacientov

livus

takze zatial skusim zohnat aspon doporučený extrakt z olivových listov a graviolu - je to bežne dostupné aj v lekárni? ...a v každom prípade dakujem za odpovede, bezne v nemocnici sa malokedy stretnem s tolkou ochotou :-)) takze dik

RNG

Livus, svet je velky, roznych medicin a smerov je kopa a nie kazdy lekar ti vie pomoct.
Ked ti klasicki lekari nevedia pomoct, musis sa obratit na malu skupinu takych, ktory pouzivaju ine prostriedky, nez produkty farmaceutickeho priemyslu.
Nazyvaju ich alternativni,lieciaci prirodnymi latkami a podobne.
Vacsina medickej komunity je proti nim, nie su ochotni prijat ich uspesne metody a potlacaju ich a prenasleduju kde sa len da.
Nic noveho v historii, to iste robili,Pasteurovi, Kochovi, Paulingovi, a hromade inych, ktori dosli s prilis novymi a pre ostatnych z roznych dovodov neprijatelnymi metodami.
Dnes su to hlavne peniaze, patentovane mediciny a drahe zariadenia nemocnic proti prirodnym lacnym produktom, ktore doslova "rastu zadarmo" a nedaju sa patentovat, tj nikdo ich nemoze predavat exkluzivne(vylucne pravo=patent) za hrozne peniaze.
Dufam, ze aj na Slovensku zalozia kliniky lekari s tymto zameranim ako protivaha klasickej symptomatickej liecbe chemickymi farmaceutikami.
Takze zatial je to monopol farmacie a pokial sa nezalozi aspon par konkurencnych alternativnych, budes musiet si hladat informace na internete alebo z lekarskych periodik alternativnych lekarov asi sama, tak ako to robim aj ja.

livus

nechcem opakovat, ak sa to uz preberalo, ale ake su skusenosti s predpisovanim takejto liecby, ako si uviedol. ja mam pocit ze lekari o tom akoby nevedeli, bola som uz u viacerych, ale ziadny mi nieco take nespomenul, cela liecba pozostavala z prvej davky - dva krat balenie summamedu, ked sa nic nezlepsilo - este dve balenia, to by malo vraj stacit, ja taky pocit nemam, od novembra som sa este necitila zdrava ani dva dni za sebou

RNG

livus, odpoved na to mas aj v tejto teme aj v inych na chkamidie. Tazko ich znicit, maskuju sa maju rozne formy a nedoliecene sa vracaju spat. Su na ne rozne metody, viac ci menej ucinne. Medzi najucinnejsie partie dlhodobe trojkombinacie liekov(rok +) alebo novsie Samento a silne antimikrobialne ako GSE, extrakt z olivovych listov a graviola.

livus

ahojte, ake mate skusenosti, daju sa chlamydie uplne znicit? od novembra sa nemôzem dat dokopy, nezistili mi nic, len prekonany chlamydiovy zapal pluc a stale chlamydie

RNG

idka: konkretne som uviedol GSE(pit aj vyplachy roztokom 30 kvapiek do 1/2 litra vody). koloidnu striebornu vodu , hlavne na vyplach nosa a striekanie do oci, a oreganovy olej ako prevenciu proti zapalu priedusiek a pluc a expektorant=odhlienovac(3x300 mg).
Ak su priznaky velmi prudke a jedna sa pravdepodobneo chripku, tj virus, beriem okamzite masivne davky neutralneho vitaminu C, 1 gram za hodinu neprestajne aspon 2 dni.
Zachytene vcas(a jedna sa o hodiny, nie dni!) sa nemusi dostavit ani horucka a po 2-3 dnoch je po viruse a zostavaju len sprievodne bakterialne, ktore sa vzdy objavia pri oslabenom tele.

RNG

Samozrejme v case epidemii je lepsie si posilnit organizmus, ale aj v lete sa uvedene zidu.
Vitamin C a E sa podielaju na vyrobe kolagenu-to je material, ktory vam udrzuje peknu napatu nevraskavu pokozku, zeny.
Ze to to iste robi v organoch vo vnutri tela, na to by som vas asi tazko nahovoril, ale kolagenove struktury su zaruka dobrej funkcie vsetkych organov v tele, ochrany, imunity, atd.
Nielen najvacsieho organu=koze.

idka

Takze co konkretne by si pouzil na zapalene nosne dutiny a ked skriabe v krku? A treba brat selen,zinok,C a E denne po cely rok,ci len v zime,kedy sme nachylnejsi na choroby.

RNG

Ja mam stale po ruke GSE, striebornu koloidnu vodu a oreganovy olej.
Tiez samozrejme beriem pravidelne selen, zinok, probiotika(aspon raz do tyzdna) a vitaminy C a E.
Obcas siahnem aj na betaglukany, ked citim, ze na mna lezie nieco vaznejsie.

RNG

Ako dlho sa mozu alebo maju brat rozne potravinove doplnky?
Nuz ked ich telo stale potrebuje tak stale si ich musis dodavat.
Ako dlho planujes pit vodu napriklad?...Asi cely zivot, nie?

Je sice pravda, za cast dostanes v potravinach, zialbohu pri sucasnom zlozeni zeleniny pestovanej intenzivne na vycerpanych poliach nedostanes dost vsetkeho a pre lepsiu funkciu tela je dobre si schodok aspon doplnit.