Autoimunne choroby

Príspevok v téme: Autoimunne choroby
RNG

Je mnozstvo chorob, ktore lekari nazyvaju autoimunne a pripisuju ich nespravnej reakcii organizmu, ktory bez priciny sam seba nici.
Urcita cast lekarov vyskumnikov tuto teoriu zavrhuje, lebo sa nazdavaju, ze je to sposobene patogenmi, ktore su dodnes neobjavene alebo poddiagnozovane.
Medzi tieto choroby partiaMS(SM), lupus,ALS, Lu Garrick decease,Reumatoid artritis, Alzheimer decease a ine
Medzi zname patogeny, kde je silne,casto uz dokazane spojenie s tymito chorobami je Boreliozy, chlamidie a mykoplazmy.A rozne virusy, ktore sa nachadzaju v tele dnes velkej vacsiny ludi(rozne herpesy, Epstein Barr a ine)
Adresovanie tychto patogenov casto nielen zmierni ale aj zlepsi stav pacientov

janakaka

RNG....radili ste mi uzivat Samento...dnes som volala do predajne v Bratislave a nevedia o tom nic.Ako sa k tomu dostanem????

RNG

1, beta glukany stimuluju tvorbu bielych krviniek.
Davky su od 200 mg udrzobne az po 1,5 gramu intenzivne.
Vyrabaju sa z hub(1,3 1,6 betaglukan.), kvasnic(1,3),ovsennych pliev(1,4) a pod.

janakaka

RNG...dakujem za rady,ale este porad kde si o tych produktoch prestudujem a kde to objednam????Doplnky vyzivy/RNG/tam to nie je...co si mi radil.

RNG

Nuz ako som povedal, mozno niektore zo sirokospektralnych antimikrobialnych by vybili nejake patogeny v tele, a pri troche stastia by minimalne posilnili telo v boji s tvojimi pluzgierami, v optimalnom by "potme" zasiahli aj koren -patogen-sposobujuci zdanlivo samovrazdebnu reakciu tvojeho imunneho systemu.
Samento by bol moj prvy vyber(ucinne na ine autoimunne), potom extrakt z olivoveho listu, alebo aj sucasne.
Nie betaglukany, lebo tie zvysuju obranyschopnost tela, presny opak potlacania streroidmi.
Samozrejme musis pokracovat so steroidami, pokial len mas symptomy...
Nevidim dovod na kontraindikaciu medzi Samentom, extraktom z olivovych listov a steroidmi.
Posilnit telo doplnkom mineralov a vitaminov vzdy pomoze.

janakaka

RNG...dakujem za odpoved...viem ze choroba je len potlacena,tak ako ste napisali.Rada by som to riesila,ale neviem ako.........?????

RNG

Neviem nic konkretne o tejto chorobe, zelene doplnky v dostatocnych davkach mozu byt len prospesne.
Mozno ze sa zatial neznamy patogen, ktory je za to zodpovedny da liecit uz spomenutymi prostriedkami. Neviem.
Ale potlacanie symptomov je len naplast, nie riesenie.

janakaka

Mam jednu z autoimunnych chorob...pemfigus vulgaris-kozne ochorenie.Som na udrziavacej davke medrolu 4mg denne plus imuran 25mg obden,k tomu beriem vyzivovy preparat ZELENY ZDROJ.Citim sa celkom dobre,prejavy nemam,obcas v hlave chrasticky,ktore si sama za par dni vyliecim.Kortikoidy odoberaju z tela kadeco,mamvam krce v stehnach...Co by som mala doplnat telu z RNG??????????Choroba pretrvava 4 rok.