Ako sa dostať z ťažkého rozchodu

Príspevok v téme: Ako sa dostať z ťažkého rozchodu
Mino1985

Dobrý deň,

Mám 34r. S ex som bol cez 3 roky.Pred vyše dvomi mesiacmi sa priateľka rozišla po telefone so mnou po tom čo mal ochorieť jej otec. . Vtedy ma nechcela vidieť cez 2 mesiace a každý môj pokus byť jej oporou, pomôcť jej skončilo zle až napokom, že už so mnou nechce byť. Jej sestra mi napísala, že sa vydala medzi tým ... Na jednej stránke má zmenené meno s prídavkom svojho vtedy ex. Ja som sa jej na to pýtal že prečo to spravila..všetko popiera a že to je len formalita a že mam jej dať pokoj a nič sa nepýtať lebo ma udá. Ide o to že neviem normálne žiť. Nechápem ako žena čo pri mne bola vždy milá a dobrá tak sa začne takto správať. Neviem si to uzavrieť lebo neviem čo vlastne bola pravda. Všetko si beriem na seba že je to moja chyba.. Moj živoť je vlastne len práca a domov. Nič ma nebaví. Kamaráti mali dve svadby a ja som tam ani nechcel byť. Snažil som isť do fitka ale aj to po pár cvikoch skončilo bez energie.. Chcel som, že si začnem písať s niekym na zoznamke ale nemá to význam..Pretože to nie je "ono",,Mali ste niečo podobné? Ako ste sa s tým vyrovnali..

ahjajjaj

napíš jej, že nemáš cestu okolo pošty. Alebo jej pošli a budeš mať pokoj. Potom si jednoducho vymaž jej číslo a preruš všetky kontakty tak, aby Ťa nemohla kontaktovať ani ona a oberať Ťa o pokoj v duši. Zakaždým, keď si na tom lepšie, sa Ti ozve a jatrí rany.

Mino1985

No ona odišla normalne odo mna s tym že sa vrati..od vtedy som ju 4 mesiace nevidel....No ze nema cestu okolo Trnavy...

ZdravyUsudok

Na tvojom.mieste.by som jej napisala
Prid si po ne.
To nieje ochotna si po ne sama prist ked ich u teba nechala? To mala tak naponahlo ze ich ani nevzala so sebou?
Nech si po ne prose sama, co ty mas jej robit dorucovatela? Len nech si pone sama pekne krasne pride ak ich chce..

Mino1985

Ex sa mi po mesiaci ozvala .." či by som bol taky ochotny a poslaj jej tenisky, ze ich potrebuje.."..Keď som potreboval ja ju tak ma vyhodila a rozišla sa so mňou..a vie že mi tym uškodila..čo by ste robili Vy....spravili by ste balik a posielali jej ho ?

Rikinko29

Ahoj skus na youtube si pozriet videá daj si David Hanc a vyhladaj si jeho videa o rozchode. Urcite pozri a uvidiš že pomôžu :)

ZdravyUsudok

A preco si si ju zablokoval ked ta ona odfajcila a ty zaujem stale mas? Lebo v pripade mojej znamej je to naopak, on nemal uz zaujem nasiel si nahradu a znama zaujem mala lenze on ju zablokoval vsade ...

Mino1985

Vy ste to nepochopili...Ja ju nekontaktujem. Mám ju zablokovanú. Len neviem na to zabudnúť. Človek by chápal keby urobil niečo zlé, alebo si proste vysvetlil že toto nebolo dobré...a išiel by ďalej..

Akonato

Pocuvaj na co tu furt vyfnukavas.Minule som ti radila napisala x rad a figa drevena z toho, furt si len melies svoje.Tuto energiu co minas radsej investuj do toho, ze mi napises podnikatelsky plan, lebo chcem byt bohata a svojim vlastnym bossom. Aspon nieco uzitocne spravis. Aj sa venujes sam sebe ci len spomienkam na lasku? Ja keby som mala vlastnu firmu a nikomu nerobim otroka som najstastnejsi clovek na svete