Ako sa dostať z ťažkého rozchodu

Príspevok v téme: Ako sa dostať z ťažkého rozchodu
Mino1985

Dobrý deň,

Mám 34r. S ex som bol cez 3 roky.Pred vyše dvomi mesiacmi sa priateľka rozišla po telefone so mnou po tom čo mal ochorieť jej otec. . Vtedy ma nechcela vidieť cez 2 mesiace a každý môj pokus byť jej oporou, pomôcť jej skončilo zle až napokom, že už so mnou nechce byť. Jej sestra mi napísala, že sa vydala medzi tým ... Na jednej stránke má zmenené meno s prídavkom svojho vtedy ex. Ja som sa jej na to pýtal že prečo to spravila..všetko popiera a že to je len formalita a že mam jej dať pokoj a nič sa nepýtať lebo ma udá. Ide o to že neviem normálne žiť. Nechápem ako žena čo pri mne bola vždy milá a dobrá tak sa začne takto správať. Neviem si to uzavrieť lebo neviem čo vlastne bola pravda. Všetko si beriem na seba že je to moja chyba.. Moj živoť je vlastne len práca a domov. Nič ma nebaví. Kamaráti mali dve svadby a ja som tam ani nechcel byť. Snažil som isť do fitka ale aj to po pár cvikoch skončilo bez energie.. Chcel som, že si začnem písať s niekym na zoznamke ale nemá to význam..Pretože to nie je "ono",,Mali ste niečo podobné? Ako ste sa s tým vyrovnali..

ahjajjaj

ahoj Mino, s takouto babou v živote šťastný nebudeš. To, čo robí, je manipulácia a zahrávanie si s Tvojimi emóciami. Je to vydatá žena, daj jej pokoj.

Mino1985

Ahojte,
Myslím, že som sa dostal do niečoho čo je ťažko uveriteľné aj pochopiteľné. Moja ex sa mi ešte v decembri ozvala, že chce veci..že jej ich mam poslať..Tak som jej odpovedal na to že ok , že posielam.. Ona na to že keby som vedel čo prežíva ...že my nemôžeme byť spolu. Zavolal som jej...Vydala sa tajne keď som s ňou nemohol byť. Že bola k to mu donútená a bolo jej všetko jedno...že to bolo len formalne nič viac.že snim nič nemala ( bol to jej ex )..že čaká na rozvod a papier od súdu. Stretli sme sa povedali čo ako bolo a ja som jej dal šancu aj keď viem že ma klamala o chorobe. Rozpravala rozumne, že vie že urobila chyby, že má tažkú povahu atd..že chce aby nový rok bol iný a krajší.Rozprávali sme sa ako by sme mohli žiť a tak. Všetko bolo fajn..až keď neprišli jej narodeniny. Na FB som jej chcel napisať a zablahoželať ale uvidím tam foto s jej iným ex ktorú poslal on s ktorým ma v minulosti podviedla. Fotka bola pridana na začiatku roka s popisom "láska" teda v dobe keď sme sa dali znovu dokopy a ona pred týžnom mu tam poslala srdiečka... Doteraz som nič také nevidel. Povedal som si nebudem robiť paniku aj keď ma to od rovnalo...Rano som jej zablahoželal, že ju lubím..ona že oj na mna veľmi. Ale nedalo mi to a kludne som jej napísal." Chcel som ti napisať na FB na profil ale uvidel som tam foto ako si tam s niekym inym " A to spustilo zle..že čo to riešim, že to bolo foto keď sme neboli spolu..Pritom som nič neriešil ani som sa nepýtal prečo , čakal som že mi na to ona odpíše niečo rozumné. Od vtedy nemá náladu, že som jej pokazil deň narodeninový a tak...že vzdy niečo pokazim....Zase sa zmenila o 180°..Keď som sa snažil jej vysvetliť ze to čo som videl mi neurobilo dobre a ubližilo tak nemám začinať a mám prestať...A veci sú zase tam kde boli pred rokom...,Už nevládzem..Lubim ju ale nechápem...

Tutenstein_xD

To akože vážne ? Len takto z ničoho nič sa zmenila o 180 stupňov ? Zrazu jej city k tebe ochladli a bol si pre ňu ako cudzí človek ? Nejako to nepoberám, že to prišli z ničoho nič. Nedal si jej na to nejaký dôvod, aby spravila tento krok, aký spravila ?

ZdravyUsudok

Napis jej ze nemas cas, bez vysvetlenia ta opustila, toto sa nerobi, poviem ze pridem a nepridem uz nikdy. Takto sa nerozchadza pokial sa ten druhu nevyhraza nasilim, vtedy sa uteka ale pokial ste mali kormlany vztah a ona odisla zo dna na den nez vysvetlenia a nema ani ochotu prist si po veci tak to teda nie, neposielaj jej. Bud nech nane zabudne alebo nech si po ne pride. A ako ti tu radia niektori, ked baba nema uz snahu a zaujem napravit to a vratit sa k tebe tak si ju vykaz zo zoznamu, z fb a vsade kde mas nanu kontakt a napis jej poslednu spravu aby ti dala pokoj, ze to jatry rany ..
Ak mas zabudnut musis zacat novy zivot.

Colorka

treba riesit svoj zivot. proste zamerat sa na to co je v zivote dobre a snazit sa nieco robit, najs si konicky a uvedomit si, ze aj samemu cloveku moze byt dobre

nurse87

chodit von s kamaratmi, aby si mal ine myslienky a nie len stale myslel na nu... ono to po case prejde, uvidis... asi si ta nezasluzila.. neboj najdes ine dievca...