Stará dievka?

Charles Bukowski

35 je uplne v poho vek. Vies aspon (snad), co od zivota chces, mas uz nejake skusenosti a nehadzu s tebou hormony dospievania. Mozem hovoriť len sam za seba, ale radsej by som bral 35rocnu normalnu zenu ako nejaku extra vyfintenu naivnu 20 rocnu, co este chce spoznavat seba a svet a bla bla bla.

Gaaspi

Ešte drobnosť. Keďže najčastejšie to zvykne byť tak že muži lovia ženu, tak muž keď chce byť sám tak stačí ak nebude loviť a aj keď pôjde loviť, musí čeliť konkurencii, prieberčivosti žien atď. Tak si to predstavte ako talentovú súťaž že žena je tá porota a muži sú tí uchádzači ktorých je tisíc a každý chce uspieť. Ale ak by žena chcela byť sama tak by sa musel schovať lebo žena kam vkročí všade sa jej strkajú do zadku muži.

Gaaspi

Nič si nemyslím. Ja som mal prvý sex v 25 s prostitútkou, vzťah som nemal ani nemám a mám 38 takže som starý mládenec a čo? To je každého vec ako chce žiť. Tiež chodím na zábavy, chaty, žúrky, opekčky, koncerty, posedieť a čo? To či má človek vzťah nieje preto že neni spoločenský ale preto že nechce alebo je taký neatraktívny že nemôže mať a tak v tom prípade sa vyrovná s tým tak že nechce, veď dá sa byť aj bez toho a oveľa optimistickejšie môže existovať ako furt depkovať nad tým že je neatraktívny.

1sandra

Jasne ze ma sancu, akurat nielen tak s niekym, lebo ani ona nie je len tak "nejaka", co sa necha namotat. Mozno ta viac chrani tvoje racio a srdce strada, ale nemusis sa znizovat k niecomu, co s tebou nesuzni len preto, ze iste aspekty zivota ti zatial chybaju. Co mas zazit, to si na teba pocka a neujde, ani ked by si to zo zivota vyhanala a plati to aj naopak....aj ked by si neviem jak velmi nahanala to, co ti nepatri, aj tak to nikdy mat nebudes. Takze si chod za tym ci cakaj na to, co je skutocne tvoje.

Libertz

Jako ano to ma napadlo hned po tom, ale tak preco iba zeny? Ked uz pises o zlych je fakt smutne ze prave ti ju castokrat dostanu a ti dobri nie...

ivcaP

A preco by nemala mat? Ved kazda zena ma narok na lasku! Len treba hladat a v jej veku netreba byt uz prilis vyberava.

Libertz

Tutenstein: Ja si to pamatam co si tam pisal. Inak kebyze chces mozme si vymenit kontakt ze len tak kecat ked mame toto spolocne... s takymi ludmi si obvykle toho mam celkom dost co povedat. Nech to tu zbytocne nezaspamujeme nasou konverzaciou.