Vadi mi vysoky pocet sex. partnerov

Príspevok v téme: Vadi mi vysoky pocet sex. partnerov
Swesson

Rozpisal by som to asi takto - vadi mi ak by moja potencionalna partnerka mala vyssi pocet sexualnych partnerov.

Kym predtym som si myslel ze by mi to nevadilo, cim som starsi, tym viac to beriem ako jednu z podmienok na vztah. 2-3 sexualni partneri mi nevadia, ako vsetko vyssie je uz pre mna vahanie, no a ak ich mala 10 a viac, automaticky ju proste odmietnem.

Nechcem proste partnerku ktora je uz "pouzita". Akoze nechcem byt zly, ale je dost tazke najst si zenu ktora si vazi samu seba, pretoze ak si nevazi samu seba a vyspi sa s hocikym s kym moze, potom predsa nemoze ocakavat ze si ju budem vazit ja. Nechcem proste zenu, ktoru mal predo mnou uz aj ten alebo henten.

Je to podla Vas divne, alebo este existuju zeny ktore to vnimaju rovnako? Aby som nebol pokrytec, sam sa drzim toho co aj pozadujem. Ak su tu zeny ktore to vnimaju rovnako, mozu nechat nejaky kontakt, rad s nimi prekomunikujem aj viac :)

Neo40

La, najprv odpoviem Tebe. V čom si akože protirečím?
Že radím, aby žil a nepremýšľal a nakoniec som napísal aby porozmýšľal? Áno, aby porozmýšľal nad tým, že je zbytočné riešiť partnerkinu minulosť, žijeme predsa ďalej. Áno, partneri by mali byť k sebe úprimní, ale odtiaľ potiaľ. Každý z nás má svoju Pandorinu skrinku, ktorá sa neotvára a veci v nej sú mŕtve, zabudnuté a nedôležité.
Preto som napísal, či by mu vadila partnerka s dieťaťom, lebo ako písal, citujem, príp. parafrázujem: "nechcem takú, čo už je použitá". Ale načo to riešiť? Buďme k sebe úprimní, tí čo už máme niečo za sebou, tak sme "použití", no a čo? Sme zlí, nezaslúžime si vzťah, nezaslúžime si lásku?
Nechápem niektoré príspevky, odsudzujete všetkých, ktorí mali viac sexuálnych partnerov. OK, beriem, že sú medzi nami takí, čo sex k partnerskému vzťahu či životu nepotrebujú. Ale drvivá väčšina z nás áno. A keď som mal obdobia že som netúžil po vzťahu, ale sex som potreboval, prečo by som si ho mal odopierať? Vyhľadával som vtedy ženy rovnako zmýšľajúce. Som preto zlý človek? Sú tu príspevky typu že každý kto má viac sexuálnych partnerov si neváži sám seba. Väčšiu hlúposť som v živote nepočul. A že ľudia sa nemenia, ak má niekto bohaté sexuálne skúsenosti nikdy nebude verným partnerom... Úplná naivita...
Medzi mužmi a ženami bude vždy sexuálne napätie, či chceme alebo nie. V rámci mojej práce sa často stretávam s peknými ženami na rôznych rokovaniach, pracovných kávičkách, obedoch, večerách. A áno občas to iskrí a sexuálne napätie sa dá krájať. Ale!!!
a) Nikdy by som si s obchodnou partnerkou nezačal (neetické)
b) Mám priateľku, a keď mám vzťah tak určite nepodvádzam.
Tak čo myslíte páni a panie moralistky, človek sa časom zmení, hm?

Yue

Aj mne sa počas života páčili mnohí muži, ale že by som s každým z nich spala ako SofiaElla, to nie. Spala som len s 2 mužmi.

akinom007

"je dost tazke najst si zenu ktora si vazi samu seba, pretoze ak si nevazi samu seba a vyspi sa s hocikym s kym moze"
toto akoby si hovoril za mna...ja takto vravim na chlapov...podla mna ci zena alebo muz ktora toho dost alebo ktory toho dost vystriedal si v prvom rade nevazi sam seba a svoje zdravie.
ani nejde o to " pouzity"

Dan_ia

Podla mna by toto mala byt taka uzavreta kapitola. Ja som sa nikdy u draheho o tieto veci nezaujimala. Je to jeho vec :)

SofiaElla

srandada, však práve. Minulosť je minulosť, ktorú nikto nezmení. Človek sa nemá zaujímať o minulosť partnera ako takú, ale o pohnútky, ktoré, ho viedli k takému správaniu. Ak potom druhý vidí stále ten istý vzorec - je to jasná kontrolka.
Ale generalizovať, že človek sa vôbec nemení - to som snáď väčšiu hlúposť ani nepočula/nečítala.

srandada

prístupy celkovo k sexualite sú u ľudí rôzne a často to berú rôzne u seba, u partnera, u druhých napr. na kamošku žiarlil priateľ za to, že ona mala 5 ročný vzťah pred ním, pritom on skoro každý víkend zbalil na diskotéke inú babu...on žiarlil na toho jedného a on mal desiatky zárezov nad posteľou

SoriaNella

SofiuEllu mám ráda, připadá mi jako jedna z mála diskuterek chytrá a vyrovnána, neafektovana. Ve svém věku vypadá podle mě super (i když třeba můj chlap, když ji vidí odlicenou, tvrdí, že ošklivější ženskou v životě neviděl). Umí se skvěle nalíčit a co si budeme povídat, na tom obličeji má už na svůj věk dost zákroků plastické chirurgie, jinak by takhle nevypadala. Ale je to sympatanda a má to v hlavě srovnaný a na to já koukám víc než na vzhled...

SofiaElla

La, ty to strašne podmieňuješ. A z logiky tvojich príspevkov by vyplynulo, že človek sa emocionálne a psychicky nemení, lebo ho stále dobehne minulosť. V praxi to tak nie je. Človek zabúda a dospieva a mení sa. Či už k lepšiemu alebo horšiemu.