Pred časom som chytila cudzie mačiatko v záhrade. Pohrýzlo ma. Vyzeralo normálne. Išla som k dr a dala mi tetanovku. A ďalej neriešila. Neskôr som zistila že som mala byť ockovana proti besnote, nestalo sa tak. Citila som brnenie v rane, potom bolesť a pálenie. Podľa chirurga je ok,ortopéda tiež. Myslím že zomieram a neviem aķo ďalej. Len plačem a plačem.
Umieram
Tak si daj teda z krvi spraviť vyšetrenie na besnotu. Ale ked doktori vravia že to je v poriadku, tak asi vedia čo hovoria.
no tak budes trochu ina ako my vsetci, trochu besná
Vysvetlenie dvoch nickov elpis - jeden registrovany a druhy ma namiesto l velke tlacene i eIpis
....
Buď pokojná, neboj sa...nevsugerovavaj si hlúposti. Snaž sa vzchopiť a všetko bude v poriadku...
Boze ty si ale hypochonder, u nas nie je besnota, ani v okolitych krajinach. Kde by asi maciatko chytilo besnotu ked uz ani lisky v lesoch to nemaju. Ockuju ich zhadzovanim masa napusteneho ockovacou latkou z lietadla.
čudujem sa že ti lekár neodporučil vyšetrenie u psychologa.... lebo nejaké tie sedenia u neho by sa ti určite zisli...
Ja toto nechapem aj ta co chcela zachranit toho pavuka, co ju ustipol a skoncila v nemocnici namiesto toho, aby ho zaiebala novinami. Aj ked zena strhne volant, lebo na ceste je maciatko, tak by som ho zaiebal. Ludia vam nacisto drbe s tymi zvieratami, staviate ich nad ludsky zivot a zdravie.
Sera som dostala a však stále cítim bolesť a pálenie v ruke. Vraj sa v mojom okolí nevyskytla 10 rokov. Možno aj preto sa na to moja dr vykaslala. Sa mi to nedeje každý deň a ani ma len nenapadlo neverit jej.
Ja si myslim, ze by sa mal urobit nejaky verejny IBAN ucet, na ktory by ludia mohli posielat peniaze na odlzenie ostatnych ludi, Slovakov. /// Mojho otca pohryzol pes, tak ho pohryzol naspat. Odvtedy uz nehryzie nikoho, uz mu spadol ten chocholavy hrebienok ...inter arma silent musae...