Pred časom som chytila cudzie mačiatko v záhrade. Pohrýzlo ma. Vyzeralo normálne. Išla som k dr a dala mi tetanovku. A ďalej neriešila. Neskôr som zistila že som mala byť ockovana proti besnote, nestalo sa tak. Citila som brnenie v rane, potom bolesť a pálenie. Podľa chirurga je ok,ortopéda tiež. Myslím že zomieram a neviem aķo ďalej. Len plačem a plačem.
Umieram
stuhnutie šije a bolest hlavy nesvedči o zlom vyčistení ale o zoonozii ... vidím to na chorobu z macacieho uskrabnutia alebo na encefalitidu/boreliozu s agresivnym začiatkom
daval by som si velmi bacha na to, ze mas stuhnuty krk a bolesti hlavy ... mozes kludne dostat zapal mozgovych blan ... odporucam na tento pripad hneď ist na urgent kde do par hodin urobia vysledky krvi a vsetkeho a necakat u obvodného... jedna znama mala salmonelozu ktorej sa nevedela mesiac zbaviť a chodila po doktoroch kde jej nič nezistili dokym som ju osobne nenasadol do auta a nezobral na urgent ... tento prípad je velmi vážny, byť vami nečakám na obvodného (neviem ci ste tqm boli, necital som to celé)
dufam ze vam doktor dal aspon preventívne antibiotika
Nejaku infekciu evidentne mas, mozno aj od macky. Ale urcite nie besnotu. To prejde, telo si s tym poradi.
Verím, ja už som pekne v p*deli. V stredu mam výsledky tak som zvedavá. Ako nikto tu nikdy nepočul o besnote, v mojom okolí nikdy výskyt nebol. Bývam v rodinnom dome, za domom bytovky. Stále premýšľam z čoho by sa mohla nakaziť, či som si to zle nevyčistila a podobne blbosti.
pokusal ma pes do ruky, tym tesakom mi prederavil ruku zhora nadol, kedze som tiez neriesil dalej ziadny odchyt ani veterinara, tiez som mal nejaky cas bobky, ze ci nechytim besnotu. Spominam si, ze mi to okolo tej rany tiez trplo a to este aj dlho potom ako sa zahojila. Rovnako ked ma raz kusla nejaka mys, na luke, nastastie zatial nepenim ale nebol to dobry pocit ked som si o tom priebehu besnoty cital na nete.
Áno zatiaľ žijem. Ruka stále bolí a páli, hlava duni a krk mám stuhnuty. Po novom sa mi vyhodila divná smradľavá vyrážka pod pazuchou. Mačku sa mi nájsť nepodarilo.
Zijes este?
Obvodná 2x denne, ráno a na obed. Večer nie lebo potom nespím.
Kto ti predpysal Neurol a ako casto ho uzivas?
Zatiaľ mám len tie základne a tie sú ok, crp 13, chudokrvnosť to som mala. Niečo zajtra a zvyšok budúci týždeň až. Probiotiká beriem a papám neurol ako lentilky.
Zatial si kup probiotyka z lekarne, jedz kapustu, kurkumu, kazdy druhy den mrkvovu stavu a nepi nic studene. Treba posilnit zaludok.