Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Da sa natrenovat charizma?

Príspevok v téme: Da sa natrenovat charizma?
BezCharizmy

alebo sa človek s ňou musí narodiť?

Budem mať 30 rokov, mám byt, mám auto, mám dobre platenú prácu bez stresov, chodím si cvičiť do posilky 5x za týždeň, zdravo sa stravujem... pohoda život...

Ale... celý život mam problém so ženami, nikdy o mňa žiadna nejavila extra záujem, posledných pár rokov som bez vzťahu, snažím sa, bol som desiatky krát na rande, som milý, pozorný, zábavný, smejeme sa...
Po rande sa buď už dotyčná neozve alebo ak sa ozve tak nič už nechce ďalej riešiť.
Keď sa pýtam prečo, lebo ma to zaujima aby som sa vedel nabudúce vyvarovať chýb tak vlastne z tých žien vylezie že oni ani nevedia pomenovať prečo so mnou nechcú byť... Ale nechcú...
Chýba mi asi nejaká chémia, charizma, príťažlivosť.
Ja neviem fakt...

Existuje niekto kto je na tom podobne a podarilo sa mu to prelomiť? :)

27Paulito27

Nemôžeš byť na ženy stále dobrý a milý, lebo sa na Teba vyserú a dojdu za Tebou len vtedy, keď sa budú chcieť vyplakať, že ich nejaký grázel nechal a neviem čo všetko :D.

Ony nechcú dobrých a milých mužov a je to bohužiaľ pravda. Musíš ísť takou tou zlatou strednou cestou...

Travelpica

Presne, dnes má kazdá p-ic-a na instagrame len traveller, travelmaniac a neviem co.
A samozrejme oni nebudú cestovat za vlastné cosi zeby si na to zarobili. Oni len cakaju a hladaju toho co im to zaplatí aby potom mohli po instagrame vešať fotky a hrat sa na cestovatelky

srandada

ja v tom cestovaní necestovaní nevidím problém, môže začať kedykoľvek, niektorí mladí ľudia sa zamerajú najskôr na kariéru a na cestovanie nemajú čas...skôr asi ešte neprebehlo to niečo obojstranne...ja inak nechápem tú postupnosť, že najskôr si mesiace písať, byť vo vytŕžení, fantazírovaní o tom druhom, idealizovanie a nakoniec príde normálny človek s piatimi prstami na rukách a potom nanajvýš tak "skúsime, čo to povie"...treba sa najskôr vidieť, zistiť, či tam je aspoň sympatia, príťažlivosť a až potom rozoberať svoj život, načo každej babe zo zoznamky o sebe vykladať, ach jaj

DrKoren

ty si myslis, ze ti maju druhi co zavidiet a ocakavas extra zaujem, ked sa hras na mileho?

hmmm, mozno prave tam bude koren problemu

Marietttta

Ze nemas nejake cool fotky by mi bolo u zadku ale ze necestujes to uz by som ako problem videla. Ale ked si davas inzerat na zoznamku skus tam napisat co najviac o sebe vratane toho ze nechodis na ziadne dovolenky. Mozno taku najdes co to vidi rovnako.

Marietttta

Ok tak toto moze byt tiez take jak by som to povedala trochu odpudzujuce. Keby som ja isla na rande s chlapom ktory na dovolenky nechodi ani chodit nechce a furt len sedi doma by ma to tiez neoslnilo. By som si povedala ze ten je nudny a co s nim bude za zivot? Ja na dovolenky chodim, ale nie drahe. Ziadne cestovky, planujem si ich sama ale niekto s kym idem. Chodim do hor a prespavam v penzione aj v stane. Ale ok, v tomto som na zenu netypicka, ale aj tak, skoro kazda na nejaku dovolenku aspon raz za rok ist chce. Ci uz na taku alebo na hentaku ale takych co chcu cely zivot presediet doma fakt vela neni. Hoci kamos ma taku zenu a zas on je nespokojny lebo on by rad niekam siel.

Takjeto

Poviem ti pravdu, si pre zeny nezaujimavy aj ked si zabezpeceny.
Zijes nudny zivot robota-posilka-domov a to ziadnu zenu nebere.
Oni chcu vidiet jak rozhadzujes peniaze a neriesis nic... to ich pritahuje.

BezCharizmy

Samozrejme, keď vidím ženu ktorá má na sebe tonu omietky a je oblečená jak kur*a tak o takú nemám záujem lebo ja nechcem niekoho na jednu noc.
Nejdem nikam, som doma. Sám ísť na dovolenku v tom nevidím zmysel. A ísť s kamošmi a byť týždeň naliaty v alkohole v tom tiež nie.

Mariettta

Tak vidis, uz sa nam nieco odkryva. Take by si nebral. A nejake aj o teba zaujem mali ale tebe sa nepacili. Takze to nie je tak ciernobiele a aj ty si vyberas, preberas. Bud si moc narocny alebo si proste este nenatrafil na typ s ktorou by ste sa zhodli. Neviem co presne myslis tym cestovanim. Kam chodis ked mas dovolenku, ostanes doma a nikam nejdes?

Lentak11

Môžem sa opýtať že s akými ženami si sa stretával hlavne vek,a kde si prišiel knim či cez internet zoznamky alebo sprace?Lebo keď tak nad tým rozmýšľam ,neviem prísť nato prečo žiadna nemá o teba záujem keď ty máš záujem.

Najčítanejšie články