Da sa natrenovat charizma?

Príspevok v téme: Da sa natrenovat charizma?
BezCharizmy

alebo sa človek s ňou musí narodiť?

Budem mať 30 rokov, mám byt, mám auto, mám dobre platenú prácu bez stresov, chodím si cvičiť do posilky 5x za týždeň, zdravo sa stravujem... pohoda život...

Ale... celý život mam problém so ženami, nikdy o mňa žiadna nejavila extra záujem, posledných pár rokov som bez vzťahu, snažím sa, bol som desiatky krát na rande, som milý, pozorný, zábavný, smejeme sa...
Po rande sa buď už dotyčná neozve alebo ak sa ozve tak nič už nechce ďalej riešiť.
Keď sa pýtam prečo, lebo ma to zaujima aby som sa vedel nabudúce vyvarovať chýb tak vlastne z tých žien vylezie že oni ani nevedia pomenovať prečo so mnou nechcú byť... Ale nechcú...
Chýba mi asi nejaká chémia, charizma, príťažlivosť.
Ja neviem fakt...

Existuje niekto kto je na tom podobne a podarilo sa mu to prelomiť? :)

beevcela

tak sa mi zda, ze castokrat maju charizmu ludia, co su akoby zli, spinavi, mozno aj robia zle veci, grazli,.........
alkoholicka a narkomanka spevacka mala pre plno ludi charizmu
zena.pluska.sk
neviem, cim to je, zahada

Zuzana209

ahoj, ja som presvedčená že charizma nie je nič iné, než nefalšovaný skutočný záujem o toho druhého - tým nemám na mysli, byť zdvorilý, slušný ale SKUTOČNE SA ZAUJÍMAŤ O DRUHÉHO TAK, ŽE TEN DRUHÝ TO JASNE CÍTI.

V tejto vlastnosti ti radím sa viac rozvíjať...

Mala som štastie na pár skutočne charizmatických ľudí - napr. aj manažérov a toto bola tá vlastnosť - oni neopakovali žiadne známe frázy, rozprávali sa s ľudmi tak, že im chceli pomôcť, skutočne ich počúvali, občas si dokonca skontrolovali nejakú drobnosť, ktorú si predtým spomenul - tak ti dali najavo, že si pamätali čo si hovoril a zaujíma ich čo sa s tebou deje....Títo ľudia paradoxne málo hovorili o sebe a vedeli otočiť rozhovor tak, že si viac hovoril o sebe a svojich problémoch, pričom ale vzbudzovali zároveň dôveru, že veci, ktoré im hovoríš nebudú ďalej podávať ani ich zneužívať. TOŤ JE CELÉ TAJOMSTVO CHARIZMY :-)

Napadá ma však aj iná úplne jednoduchá myšlienka - chyba vôbec nemusí byť v tebe - jednoducho si nestretol tú pravú - to je v poriadku. Nemáš žiadnu istotu či stretneš svoju "polovičku" tento rok, či budúci rok...Božie riadenie ti tú osobu pošle v pravý čas...veľa štastia :-))

zena

V skratke, človek s charizmou sa nemení, ostáva stále rovnaký, sám sebou. Je to silná osobnosť, nenechá sa zlomiť nepriazňou osudu, ani ovplyvniť inými ľuďmi. Kráča proti prúdu. Vždy.
Je to typ, ktorý má v sebe silné emócie a také vie vyvolať aj u druhých ľudí, ale aj pokojný, vnímavý, pozorný, dôveryhodný, asertívny...
Je presvedčivý, vyniká v komunikácii, nenásilný, sami ľudia ho vyhľadávajú, zdieľajú s ním rovnaké morálne hodnoty, myšlienky, postoje, riešenie...
Nie je to o veku, výške, váhe, vzdelaní, aute, byte, handrách, ale o jeho vnútre, ktoré ťa absolútne pohltí a ty vnímaš len to, čo hovorí, s čím sa dokážeš sama stotožniť...

Ako si správne poznamenala, aj takíto ľudia vedia zaujať a áno, osvojili si pár trikov, ako dostať svoju korisť tam, kam oni chcú. Keď to ale dosiahnu, potom sa ich charizma stráca a naplno sa prejaví ich chorá osobnosť - nepotrebujú sa viac pretvarovať pred dotyčnou/dotyčným. Pred okolím sa však dokážu aj naďalej pretvarovať a tá/ten, ktorý žije s takým človekom to má ťažké, lebo jej/mu iní neveria.

Ediakara

Na mna najlepsie posobia muzi co maju zdrave sebavedomie, viditelne su so sebou spokojni. Nie su namysleni, ale ani zakomplexovani ci zufali. Zaujimaju sa aj o mna a neriesia furt len seba. A ked ma chcu na prvom rande bozkavat ci obchytkavat to je pre mna velmi odpudive, hnusi sa mi to. Nemozem sa bozkavat s niekym koho nepoznam.

GOING

Človek nie je len fyzické telo.

človek = telo/fyz. telo + duša/psychika + srdce/láska

Charizma sa nedá natrénovať ale dá zmeniť. Ale nie za 1 deň.
Ak prehodnotíte svoj svetonázor/ životné postoje.

Čo vyžarujete cez psychickú energiu to dostanete. Prírodný zákon Akcia-Reakcia.

Pokiaľ chcete dostávať lásku od žien musíte ju dávať aj Vy v živote v iných formách. Potom ju dostanete.

srandada

už si mal veľa stretnutí, čiže veľa nezdarov, už ideš na ďalšie stretnutie s tým, že sa to znova nepodarí, veľmi sa snažíš a potom pôsobíš zúfalo; len ďalšia teória