Da sa natrenovat charizma?

Príspevok v téme: Da sa natrenovat charizma?
BezCharizmy

alebo sa človek s ňou musí narodiť?

Budem mať 30 rokov, mám byt, mám auto, mám dobre platenú prácu bez stresov, chodím si cvičiť do posilky 5x za týždeň, zdravo sa stravujem... pohoda život...

Ale... celý život mam problém so ženami, nikdy o mňa žiadna nejavila extra záujem, posledných pár rokov som bez vzťahu, snažím sa, bol som desiatky krát na rande, som milý, pozorný, zábavný, smejeme sa...
Po rande sa buď už dotyčná neozve alebo ak sa ozve tak nič už nechce ďalej riešiť.
Keď sa pýtam prečo, lebo ma to zaujima aby som sa vedel nabudúce vyvarovať chýb tak vlastne z tých žien vylezie že oni ani nevedia pomenovať prečo so mnou nechcú byť... Ale nechcú...
Chýba mi asi nejaká chémia, charizma, príťažlivosť.
Ja neviem fakt...

Existuje niekto kto je na tom podobne a podarilo sa mu to prelomiť? :)

teo

S charizmou by si sa musela narodit. Podobne je to aj s inteligenciou a autoritou. Inteligencia sa ciastocne moze ziskat podla toho v akom prostredi sa clovek pohybuje, medzi akymi ludmi. Ale ak chce byt napr.niekto nasilu autoritativny, je akurat smiesny. Mozes sa naucit akurat asertivite, aj to sa niekedy zide v dnesnom svete. Ale niekedy ludom chyba to najdolezitejsie a to je byt sebou samym.

Libertz

mozno si az prilis mily a pozorny... neviem ci s nejakou stojis aj o kamaratstvo, podla mojho nazoru je aj to lepsie jak nic, ked spominas ze mas len jednu kamaratku. S tym cestovanim co si spominal to moc precenujes, ja som o 6 rokov mladsi a precestoval som toho vela, mam kopu zazitkov aj fotiek, spoznal ludi z celeho sveta... a predstav si ze ja s tym mam tiez hodne velky problem. Lenze zase ja nemam vyzor alebo zabezpecenie jako ty (stale som na VS) a ani zdaleka som nebol s tolkymi vonku, praveze je to pre mna celkom obtiazne vytiahnut von. Vyzorovo tiez slabsie, ale aspon sebavedomie mam na normalnej urovni v porovnani s tym ako to bolo dva, tri roky dozadu. A tych moznosti je malicko. S tou charizmou ja osobne si myslim ze tiez to musi mat clovek v sebe proste, ze je sam sebou a je charizmaticky. Mam kamarada co to ma v sebe a ma fakt vela kamaratov, znamych atd. Vztahov mal niekolko ale vzdy len kratkych, tak z toho byval taky sklamany ze si to rozmyslela dotycna zakazdym, cize neveril a bol opatrny (pritom by fakt mohol mat hociktoru holku).. teraz po dlhej dobe ma zase a tak mu to velice zelam nech uz to vyjde jak si zela. Naozaj horsie je to se mnou. Ja uz som sa radsej nato vykaslal. Dalsia vec co ma este napada, moze byt ze na tie zeny mozes tlacit ze silou mocou chces vztah, to sa da dost vycitit a to ich odpudi. Tazko povedat.

jeanValjean

Buď Mužom v každom smere.Váž hodnoty,cti cnosti.Chudákovi poslúž keď ťa požiada,hodnostára umlč keď ti to zakáže.atď.atď.

desiva veda

skoda, ze neodpovedas na vsetky napady a nazory, mohli sme uz lepsie zamerat odpovede
mne sa javis podobne, ako pise jax - "Mne sa napriklad javis uzkoprsi, chytas za slovicka a asi nemas fantaziu."
plus na mna posobis nudne, sucharsky, na seba prilis zamerane, ale mozme sa mylit a jediny problem je, ze ti nesadli tie kocky.
mozno ani nie je dobre sa tak sturat v sebe, aby si nezacal mat komplexy
ked chces, mozes mi poslat foto, alebo inej kocke z diskusie a napiseme ti, ako na nas posobis z foto
mne sa napriklad nepacilo, ze spominas, ze na rande ides mhd, lebo idete na vino. ja by som na take rande nesla a hlavne nie na prve. tiez to tu uz nejaka ina kocka naznacila.
mas tu viac dobrych podnetov. :)

Xxl396

Ty si sa pytal zien nic ti nepovedali.A co tvoja najlepsia ksmoska sestra mama? Mne byt svagor aj bez opytania vymenoval vsetky chyby nedoststky uprimne ale s nim je aj sranda.Tak sa vieme zasmiat na hocikom.Vsimla som si, ze muzi maju vo vseobecnosti prehnane sebavedomie nezakladajuce sa na nicom.Moj kamos nevidi chybu v tom, ze meria 148cm urcite je inde dovod preco ho zeny nechcu.Jeden fakt nesympaticky a skaredy muz mu prebral potencionalnu holku a on tvrdil- vsak Milo je pekny chlap.Ak maju muzi taketo videnie sveta potom sa necudujem ze pravdu nikdy neuvidia. Ty podla opisu si idealny myz zabezpeceny, sportovec zdravy zivotny styl fesak- muz snov a baby ta nechcu.Takze s akym druhom bab sa stykas co za dievcata si vyberas?? Ked povie muz o sebe ze je krasavec este to nemusi byt pravda.Mozno ndni chyba v tebe ale v type zien co si vyberas.Kazdy si vacsinou hlada vo svojej urovni a hladine, muzi niekedy rubu vyssie.Tak ty ci si nehladas zeny co si myslia, ze na teba nemaju?? Alebo bol tu jeden typ co napisal odobne nemam chut ziadnej zene nic platit- no s takym by som ja na druhe rande urcite nesla- lakomec, realny v zivote ci posteli chronicky klamar clovek co mele hubou a skutek utek- to su muzi ktorym sa zdaleka vyhybam.Nemozes sa na nich spolahnut, seba davaju vzdy na 1.miesto- to ma odpudzuje..

svk

Ja som na tom podobne ako ty a to mam 33 rokov a stale sam a jasne ze zavidim ostatnym ze maju priatelky ..no charizma sa neda naucit..zbytočne sa budeš snažiť hladat a nie ešte hladat svoje chyby..proste to musi vesmir zariadiť..je to tak bud s niejakou si sudeny alebo nesi a mozes mat xx krat rande aj tak vysledok bude rovnaky..ja som to vzdal myslim s hladanim ak pride nejaka tak super ak nie tak neviem

BezCharizmy

Ahoj, ja si nemám problém upraviť program tak aby som nemusel chodiť 5 krát ale napríklad len 3. Popravde na výlety by som veľmi rád chodil keby som mal s kým.
A strava, každý kto cvičí vie že to je základ takže 2x za deň mäso a áno aj tie šaláty čo píšeš. Takú pizzu som napríklad nejedol roky a ani mi nechýba.

Milagros

Pises aj to ze chodis 5x do tyzdna do fitka. Uprimne, ja by som nechcela chlapa co chodi 5x tyzdenne do fitka. Mat hobby je fajn ale toto mi pride trochu moc. Kedy by mal cas na mna a kedy by sme isli na vylet. A s tym zdravym stravovanim, neviem co tym myslis presne, ci nejes len salaty a pod. Lebo ani to by mi prilis nevonalo. Ja netvrdim ze sa treba stravovat nezdravo, jest fast foody a pod. Zdravo ano ale do urcitej miery. Ale zase na druhej strane ked si najdes babu co chodi tiez 5x tyzdenne do fitka a stravuje sa podobne tak si mozete skvele rozumiet.