Da sa natrenovat charizma?

Príspevok v téme: Da sa natrenovat charizma?
BezCharizmy

alebo sa človek s ňou musí narodiť?

Budem mať 30 rokov, mám byt, mám auto, mám dobre platenú prácu bez stresov, chodím si cvičiť do posilky 5x za týždeň, zdravo sa stravujem... pohoda život...

Ale... celý život mam problém so ženami, nikdy o mňa žiadna nejavila extra záujem, posledných pár rokov som bez vzťahu, snažím sa, bol som desiatky krát na rande, som milý, pozorný, zábavný, smejeme sa...
Po rande sa buď už dotyčná neozve alebo ak sa ozve tak nič už nechce ďalej riešiť.
Keď sa pýtam prečo, lebo ma to zaujima aby som sa vedel nabudúce vyvarovať chýb tak vlastne z tých žien vylezie že oni ani nevedia pomenovať prečo so mnou nechcú byť... Ale nechcú...
Chýba mi asi nejaká chémia, charizma, príťažlivosť.
Ja neviem fakt...

Existuje niekto kto je na tom podobne a podarilo sa mu to prelomiť? :)

Mariettta

Tazko povedat v com robis chybu ale v niecom evidentne ano ked ako hovoris z desiatok zien ani jedna nemala zaujem. Pokial hovoris ze si mily, galantny, zabavny atd. tak to proste nedava logiku. To by sa uz davno nejaka chytila. Pretoze to ako sa opisujes vyzeras byt snom kazdej zeny ale niekde je zadrhel a musi byt dost vazny. Naozaj netusis kde? A ake zeny si na tych zoznamkach vyberas?

awsom

v skratke: Ted Bundy bol aj velmi dobrym psychologom, ved pomahal aj na tiesnovej linke, cize prirodzena krasa plus nejake tie poznatky z oblasti psychikz robia tiez svoje...najdolezitejsim sa vsak zda byt silny zamer spojeny s odhodlanim...unho to bola nenavist voci zenam, ktora ho hnala cez vsetky prekazky, no a dovtedy dokazal byt jak med...ved ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju

awsom

Ani sarmantny Ted Bundy nemal uspech u zien, aspon teda nie u tych na ktorych mu zalezalo, takze sarmom mozes v prvom rade ocarit, co s tzm spravis dalej, to je uz na zbyku tvojej osobnosti.

v skratke

zena, na druhej strane vsak manipulatori, psychopati, pokrytci vedia zaujat, maju urcitu charizmu, pritom nemaju dobre vnutro, neviem, kde sa to "ucia".

Fatalia

No a tie baby čo si sa s nimi stretol, boli same tak neskonale charizmaticke? Lebo takých ľudí je ako šafránu, ale zato vymýšľať by vedel každý.
Pre mňa je charizma niečo čo sa nedá naučiť, ale čo si zato môžeš pestovať. Je to určitá hĺbka a v prvom rade je to opak napätia a strachu o to, čo si o tebe pomyslia ostatní, čiže je to určitá prirodzená odvaha, nie taká tá hraná a iba naoko.

Kaido

Este stastie ze som bi. Pretoze ako tak citam a aj vidim sam, tie zeny fakt neuvazuju racionalne, mat toto vsetko co ty a este do bre srdce a aj tak vidis ze vymyslaju a nechcu. Hrozne s nimi. Potom same rozvody, nevery, domace nasilie. Pretoze zeny chcu radsej grazlov alfa samcov, nez normalnych muzov.

zena

Ak by si vedel, čo je to charizma, takúto otázku by si nepoložil. Nie, charizma sa natrénovať nedá, tak ako sa nedá natrénovať inteligencia. Buď to v sebe máš alebo nemáš. Charizma (šarm, vyžarovanie) je totiž mimoriadna schopnosť, blahodarné pôsobenie na ľudí, vychádza z vnútra človeka...

veroni552

dôvod sa vždy dá nájsť, uvediem príklad zo svojich skúseností
na jedno stretnutie neprišiel do správnej kaviarne, bol v tej istej menovanej, ale iná ulica, mňa už vtedy prešla chuť, hovorím si, čo to je za muža, ked dám adresu a aj tak netrafí na miesto, potom spomínal často mamu, o mamičkára žiadna normálna žena nemá záujem, pričom dobré vzťahy sú na nezaplatenie, ale toto bolo cez čiaru, zaklincoval to tým, ked sme odchádzali a ja som si vyberala niečo z kabelky a on na to, neplať, čo si, ty budeš platiť nabudúce
som skoro odpadla, proste to sa maximálne nehodilo
nemám problém s platením ale ked už mi niekto nariaďuje niečo, mám kontrolky a nemám záujem ho vidieť druhýkrát, alebo ďalší príklad, ked som istého muža videla prvýkrát, vôbec mi nesadol štýl obliekania, jednoducho, odpadlo od chuti, zistili sme že nemáme nič spoločné, nakoniec sme trošku ešte písali, a napísal: "aspoň sex sme spolu mohli mať" čiže asi tak
charizma sa čiastočne dá naučiť, pre mňa je to človek, z ktorého ide prirodzený rešpekt, váži si sám seba, hodnoty na správnom mieste, nenechá sebou manipulovať, ale zas nie egoista, vie sa prispôsobiť, je toho viac, od držania tela, /nie zhrbený, utrápený/, vyžaruje takú vnútornú spokojnosť, vĎačnosť, je ohľaduplný, dbá na seba, ale nie prehnane, taký človek nie je ovečka, má svoj štýl v obliekaní, v hudbe, jednoducho, osobnosť

Seex

Si az prilis dokonaly bezchybny alias nudny. Dobre platena praca, auto, byt este pred 30-tkou, 5x posilka, cize dokonale telo, zeny sa citia menejcenne pri tebe. Chyby cloveka ozvlastnuju a davaju mu smrnc.