Da sa natrenovat charizma?

Príspevok v téme: Da sa natrenovat charizma?
BezCharizmy

alebo sa človek s ňou musí narodiť?

Budem mať 30 rokov, mám byt, mám auto, mám dobre platenú prácu bez stresov, chodím si cvičiť do posilky 5x za týždeň, zdravo sa stravujem... pohoda život...

Ale... celý život mam problém so ženami, nikdy o mňa žiadna nejavila extra záujem, posledných pár rokov som bez vzťahu, snažím sa, bol som desiatky krát na rande, som milý, pozorný, zábavný, smejeme sa...
Po rande sa buď už dotyčná neozve alebo ak sa ozve tak nič už nechce ďalej riešiť.
Keď sa pýtam prečo, lebo ma to zaujima aby som sa vedel nabudúce vyvarovať chýb tak vlastne z tých žien vylezie že oni ani nevedia pomenovať prečo so mnou nechcú byť... Ale nechcú...
Chýba mi asi nejaká chémia, charizma, príťažlivosť.
Ja neviem fakt...

Existuje niekto kto je na tom podobne a podarilo sa mu to prelomiť? :)

BezCharizmy

Nie s takými ženami by som si nezačal to je pravda, to bol len príklad.
A áno tak je so mnou napríklad v neporiadku to že necestujem po svete, nemám žiadne super cool fotky a nehrám sa na nikoho kto niesom... A to dnes ženy sú zblaznené do cestovania, skoro každá jedna...

Januluk

Vieš čo tak možná bude problém v tvojej komunikácii,nepreberaj hneď vsetko naraz,nehovor hneď všetko o sebe ,a hlavne nepôsob ako keby si mal niejake obavy.Mozna sa až moc snažis byť dokonalý,a moc sa snažis zaujať.

Tutenstein_xD

Ja mám zase iný problém. Mamine kamarátky a kolegyne čo ma videli, tak vždy povedali, že akého fešáka má syna. Na druhej strane, keď som niekedy napísal babám na Pokeci, aby som si mal s kým popísať a aby som mal aspoň nejakú komunikáciu s ľuďmi mi 99% báb neodpísalo. Na Pokeci mi vždy napíšu sami od seba chalani alebo chlapi so správou:

"si veľmi pekný chalan"
"veľmi dobre vyzeráš"
"nechceš skúsiť niečo s chalanom ?"
"nechceš skúsiť modeling ? Máš nato tvár,"
"určite skús modeling a nepremrhaj svoju šancu"

Normálne som teraz rozmýšľal či sa nestať gayom, tam by som to mal asi vyhraté. Len neviem či sa dá stať gayom len preto, že sa o to človek pokúsi. Možno keby si to do hlavy budem sugerovať každý deň, tak to možno dokážem haha.

BezCharizmy

Naposledy čo si pamätám tak sme sa rozprávali od stravy, cvičenia, rodiny, mojej prace, jej práce, dnešnej mládeži a neviem čo už všetko... Samozrejme boli aj také ktoré boli ticho a to je vtedy katastrofa...
A bol som vonku aj zo zoznamiek kde sme si najprv písali ale bol som aj v kolektíve kde boli ženy na rôznych kurzoch a tam tiež nič...
Vozil som baby domov vždy lebo som chcel byť milý ale tam to akurát skončilo ...

Mariettta

BezCharzmy a ake typy zien mava ten kolega? Ty by si si s takymi zacal? Pozri, evidentne je s tebou nieco v neporiadku ale my tu nemame sancu zistit co hlavne ked neodpovedas na otazky. Charizmou to neni, aj ludia bez charizmy maju vztahy. Zas tak vela tych s charizmou tiez nie je.

jax

Hygiena je len priklad, strielame na slepo, nevidime ta, ty musis vediet v com mas problem.
Mne sa napriklad javis uzkoprsi, chytas za slovicka a asi nemas fantaziu.
Ako si sa s tymi zenami zoznamil? O com sa bavite? Tipujem, ze ste si najskor pisali a zjavne im tvoje slova vyhovovali, ked si ich dokazal vytiahnut na rande. Takze problem bude pri fyzickom kontakte.
Ak sa nemas koho opytat, zajdi do baru a vyspovedaj babu za barom, ako na nu posobis.
Este lepsie by bolo, keby si dokazal najst odvahu a ist do bordelu alebo na privat. Nie za sexom, ale pokecat. Robi to tak mnozstvo chlapov a tieto baby maju bohate skusenosti, maju s cim porovnavat a nemaju dovod ti klamat.

srandada

asi pôsobí drzo sebavedomo a vie žene dať najavo, že je pre neho výnimočná, tak ako vravíš, vie ich oblbnúť rečičkami, že sú z neho celé preč

BezCharizmy

Ja mám napríklad kolegu ktorý fajčí, pije, má exekútora na krku, chodí od podnájmu k podnájmu, žije zo dňa na deň, od každého si požičiava peniaze... Ale nikdy v živote nemal problém so ženami, len mi ukazuje fotky z mobilu kde mal cez víkend aké nové známosti.
Samozrejme o ženách sa vyjadruje ako o poslednom hnoji...
A práve preto má asi niečo čo ich priťahuje lebo ich vie oblbnúť... Ja to neviem.

srandada

mohol by si skúsiť nejakú, čo sa ti páči s ňou najskôr flirtovať, očkom hodiť, usmiať sa, posrandovať, ísť na prechádzku, aby to išlo tak prirodzene, ja napr. nemám rada tie strojené prvé rande v kaviarniach, reštauráciách