Da sa natrenovat charizma?

Príspevok v téme: Da sa natrenovat charizma?
BezCharizmy

alebo sa človek s ňou musí narodiť?

Budem mať 30 rokov, mám byt, mám auto, mám dobre platenú prácu bez stresov, chodím si cvičiť do posilky 5x za týždeň, zdravo sa stravujem... pohoda život...

Ale... celý život mam problém so ženami, nikdy o mňa žiadna nejavila extra záujem, posledných pár rokov som bez vzťahu, snažím sa, bol som desiatky krát na rande, som milý, pozorný, zábavný, smejeme sa...
Po rande sa buď už dotyčná neozve alebo ak sa ozve tak nič už nechce ďalej riešiť.
Keď sa pýtam prečo, lebo ma to zaujima aby som sa vedel nabudúce vyvarovať chýb tak vlastne z tých žien vylezie že oni ani nevedia pomenovať prečo so mnou nechcú byť... Ale nechcú...
Chýba mi asi nejaká chémia, charizma, príťažlivosť.
Ja neviem fakt...

Existuje niekto kto je na tom podobne a podarilo sa mu to prelomiť? :)

BezCharizmy

Áno netuším lebo ženy namiesto toho aby povedali pravdu na rovinu tak budú radšej sa už neozyvať alebo sa vyhovárať že sú teraz není pripravené na vzťah, majú toho veľa do školy a nemajú na vzťah čas atď...
To sú klasické výhovorky v 90% prípadoch.

BezCharizmy

Problémy s hygienou sa ma určite netýkajú, na takých ľudí som maximálne alergický a vždy keď som šiel von na rande tak som si dal na sebe záležať aj na oblečení aj na hygiene a úprave.

Škoda že mám len jednu kamarátku a tá tiež mi povie že nechápe prečo si neviem nikoho nájsť... Ale určite by som bral názor viacej žien...

Raz mi jeden kamoš povedal že jednoducho ženy nemajú dôvod so mnou ísť do vzťahu... Lebo hľadajú úplne iné typy mužov...

A aby som zase nazavádzal tak našli sa zo dve ktoré mali záujem ale to boli také ženy ktoré by brali asi každého...

jax

Riesis charizmu a pritom ti mozno len smrdi z pusy...
Prvy krok pri rieseni akehokolvek problemu je zistit, o aky problem vlastne ide.
Desiatky rande a ty ani len netusis? To sa s nimi bavis o pocasi? Kamaratov kamaratiek si sa nepytal? Nieco tu nesedi...

Mariettta

Ja netvrdim ze mas byt nejaky metrosexual a pouzivat geliky a kremiky ale zakladna hygiena musi byt a niektori s nou maju problem. Tiez skus zistit ci ti nesmrdi z ust, sam to tazko zistis ale spytaj sa nejakeho dobreho kamarata.

Mariettta

Niektori muzi sami seba vidia prilis dokonale a maju pocit ze nemaju chybu a su dokonali ale skutocnost byva casto inde. Napr. ked som pozerala zoznamovaci inzerat svojho byvaleho keby som ho nepoznala tak si poviem ze to je dokonaly chlap. Mal tam napr. uvedene ze rad vari, v skutocnosti nevedel uvarit ani ryzu a ked robil prazenicu spalil ju na uhol. Ako samotny fakt ze nevie varit by mi nevadil ale to ze klame uz ano. Okrem toho on bol strasny egoista. Skus nacrtnut o com sa s tymi babami zvyknes zhovarat, co hovoris o sebe, co sa pytas ich. Tiez sa pozri na seba ci nemas spinu za nechtami a ci si si dal na seba cerstvo oprane tricko a ci si bol pred rande v sprche a pouzil si aj mydlo. Ako mozno ti toto bude zniet divne ale aj taki chlapi sa najdu, bohuzial som sa s tym stretla aj osobne. Verim tomu ze taky chodi z rande na rande a vsade byva odmietnuty. Lebo darmo sa s nim da dobre pokecat, darmo mame spolocne zaluby ked dojde na prve rande smradlavy jak tchor.

BezCharizmy

Ja nikoho neohurujem ani sa nechválim, pán závistlivec, na rande idem MHD ak sa ide na nejaké vínko... Ale keď príde na to reč tak nebudem klamať že bývam s rodičmi snáď nie?
Tie veci som napísal len preto aby som vykreslil moju situáciu a nie preto aby som sa chválil.

navigacia

tak na ohurovanie ti to celkom staci, ale to ste fakt uz vsetci muzi tak zmagoreni tym, ze zenam ide len o majetky a peniaze ci prazdne lichotky, aby vam doplo, ze takto to nefunguje? Kolko zien ta este bude musiet odmietnut, aby si to pochopil?

srandada

keby prišiel chalan na rande a točil len o tom akú má super prácu, super auto, aký je vymakaný a ani sa nespýtal ako som na tom ja, tak by som ho považovala za príliš sebeckého, do seba zahľadeného, a teda pre založenie rodiny nevhodného, lebo by bol stále na prvom mieste on; nemusí to tak byť, my pri tvojom rande nie sme, len si skús spomenúť

WTFF

Podla logiky zien ked nema muz auto a byva s rodicmi tak je totalne neschopny a nepouzitelny.
Ked ma byt, auto, dobru pracu tak je prilis dokonaly, bezchybny a nudny.
Gratulujem vam zeny.