Da sa natrenovat charizma?

Príspevok v téme: Da sa natrenovat charizma?
BezCharizmy

alebo sa človek s ňou musí narodiť?

Budem mať 30 rokov, mám byt, mám auto, mám dobre platenú prácu bez stresov, chodím si cvičiť do posilky 5x za týždeň, zdravo sa stravujem... pohoda život...

Ale... celý život mam problém so ženami, nikdy o mňa žiadna nejavila extra záujem, posledných pár rokov som bez vzťahu, snažím sa, bol som desiatky krát na rande, som milý, pozorný, zábavný, smejeme sa...
Po rande sa buď už dotyčná neozve alebo ak sa ozve tak nič už nechce ďalej riešiť.
Keď sa pýtam prečo, lebo ma to zaujima aby som sa vedel nabudúce vyvarovať chýb tak vlastne z tých žien vylezie že oni ani nevedia pomenovať prečo so mnou nechcú byť... Ale nechcú...
Chýba mi asi nejaká chémia, charizma, príťažlivosť.
Ja neviem fakt...

Existuje niekto kto je na tom podobne a podarilo sa mu to prelomiť? :)

Medea7

Sofia Ella ja som mala 2 partnerov chovali sa ku mne dobre, ale kto robil peklo to boli svokry, jedna furt chodila s kartami na veštenie ci sa hodíme alebo nie. A miesala a miesala až to rozmiesala.

Medea7

Tým Ti chcem povedať ze nemôžeš sa hrať na niečo co nie si. Lebo zahras hru na začiatku aby si osobu ktorú balis ohuril ale po dlhšom čase ona ta spozná aký v skutočnosti si a môže sa jej to páčiť alebo nie. A potom môže prísť sklamanie.

Medea7

Presne autor nemusíš nič hrať, ani veci ktoré sa robia nasilu nevychádzajú reakcia môže byť taká že vyvolá odpor. Niekedy treba čakať a byť trpezlivý, čo ma prísť to príde. Každý niečo chceme a vyvoláva to v nás smútok chytí sa to psychiky a dávame si otázky prečo to nevychádza a kde robíme chybu. Inak ja konkrétne som obranyschopnosť stratila čiže všetko musím prijať tak ako to je.

SofiaElla

Určite je najkrajšia prirodzenosť - len dnes si ju málokto dovolí a málokto ju aj uznáva. Vidíš to aj na tomto fóre - Medea - niektorí muži a niektoré ženy píšu, že ich partner/ka sa k nim nespráva vhodne a napriek tomu v rozpore so všetkým tvrdia, že ich partner/ka (ho/ju) miluje. To už ani základný zmysel nedáva.
paparazi - veľmi zaujímavé tvrdenie (hoci si nepriložil žiadny zdroj), tiež vnímam tvrdenia (cez určité médiá), že najväčší psychopati mali vraj charizmu (mám na mysli sledovanie FBI zasahuje, Krimi príbehy, Najväčší zločinci a pod..). Tiež boli vraj veľmi inteligentní. A ja by som práve v tej inteligencii videla tú charizmu - ale to sa len tak zamýšľam.
Autor - niečo mať a vlastniť (majetkové) - to charizmu nevytvorí. Charizma možno bude niečo v tebe, čo by si vydoloval zo seba, keby si naozaj nemal nič a chcel by si očariť konkrétnu ženu. To asi bude to, čím máš na skutočnú ženu zapôsobiť.

Medea7

Charizma neviem. Najkrajšia je prirodzenosť. Kto má dobre vnimanie vidí afekt, faloš, pretvarku aj klamstvo. Keď budeš vnútorné vyrovnaný to sa ti prejaví na zovňajšku a nemusíš nič trénovať.

vesticalubomira

Ahoj. S charizmou sa rodíme všetci. To nie je tým. Problém so ženami naznačuje nevyriešený vzťah s mamou . Ženy vám to len ukazujú. Treba pracovať s podvedomím. Robím terapie. Tu je moja stránka : www.vesticalubomira.wixsite.com

Daikiry

Neda sa to natrenovat. Charizma je silne vyzarovanie, je jedno ako sa clovek sprava, ako sa oblieka, ako vyzera, inych to silne pritahuje. Moze robit co chce. Potrebuje niekoho, kto ho bude ochranovat. Su mnohi, ktori sa na to len hraju, peniaze, moc, plastiky, sminky, handry, afektovane spravanie charizmu neprinesu. S tym sa clovek zial narodi a nie je co zavidiet.

kokosovyorech

tak zrovna Amy podla mna nebola charizmaticka skor nechutna, aj ked nieco na tom bude. Ti co vystupuju navonok ako slusnaci maju najmenej charizmy a to mozu mat aj peniaze,aj si o sebe namyslat, ze su dolezity ako napr. politici....