Ahojte. Kde byvate? Ja by som aj keď nerad musel ostať bývať s priateľkou u rodičov. Žiaľ nezarobim veľa a vyhodiť peniaze za podnájom čo mi ani patriť nebude nemienim. Mám 27, Žijem vo väčšom rodinnom dome. Pre také veci zase nechcem aby som som skončil sám a nehľadal niekoho. Ženy, vám by vadilo bývať u partnerovych rodicov? Zase naši sú v pohode ale viem že predsa len bývať vo vlastnom je lepšie. Ako to máte vy? Zase aby ste ma zle nechápali, som pracovitý ale na Slovensku je pracovná situácia aká je a vypadnúť za hranice nechcem.
Manželia,ľudia vo vzťahu, kde bývate?
Bývame v byte, ktorí mame na hypoteku. Nie, nebyvala by som so svokrovcami ani nahodou. Byvala som rok a pol a psychicky som sa davala dokopy ovela dlhsie, mozu byt akí chcu v pohode, partneri maju byvat sami.
Ahoj urcite neostavajte u rodicov ale kupte si vlastny byt alebo dom. Ak ste dvaja a pracujete tak nech s tej roboty aj nieco mate. Netreba sa bat hypoteky v pohode sa to da zvladat . Ja a muz mame uver a zvládame to . Ak sa nieco stane byt sa da vzdy predat alebo sa daju odlozit splátky . Treba mysliet na vlastne byvanine a cim skor tym lepsie. Doviest partnerku a deti do rodicovskeho domu je velmi nezodpovedne . Byvat u rodicov rovna sa fakt ziadne sukromie a delenie sa o vsetko v takej domacnosti to zacne vriet casom bohuzial vlastna skusenost.
my mame nastastie svoj vlastny byt...nie je nic lepsie ako byvat sam!...
Kaka, ja som bola predtým Petronela s jedným n a ako viem, aj ahjaj niekto ukradol užívateľské meno.
Ten príspevok nižšie som nepísala ja. Niekto si zaregistroval moje predtým nezaregistrované užívateľské meno...
Neviem preco sa kazdy dnes tak velmi boji hypoteky. Ved vzdy budes platit za miesto kde byvas a to vam je lepsie vyhadzovat 400 eur za podnájom?? Kazda situacia sa da riesit len netreba mat hned slovensky nazor ze vsetko je koniec sveta a lepsie nikdy nebude. Ked su dvaja mladi zdravy ludia mozu si dnes kludne dovolit aj byvanie na uver. Ja som s muzom tiez chvilu byvala u rodicov dokial som si nenasla lepsiu pracu a on tiez a bolo to peklo. Proste ich dom ich pravidla prisla som z prace a delila som sa zo svokrou o kuchynu ona chcela varit ja tiez ona chcela prat ja tiez jedna kupelna spolocna a jedna kuchyna proste nedalo sa tak fungovat. Nemas ziadne sukromie. Mysliet na kupu vlastného bytu by mala byt pre cloveka co chce deti a rodinu uplna priorita.
byvat u rodicov na nejake obdobie nie je zle ale najlepsie by bolo, keby ste zacali pracovat na niecom vlastnom. napriklaad si zobrat uver a kupit si byt.
Moja sestra dostala byt po muxovej babke druha od statu.Kamoske kupil byt otec k 18, druha zdedila po babke.Dalsej kupil byt muz, ked sa vydala. Dalsia zdedila od rodicov 3 izbovy, susedka to iste.Nemam rada, ked ludia co si nenasetrili na byt prstom nepohli a padol im z neba idu druhych poucovat, ako maju zit.Zarobit 130 000 € alebo byt zdedit je sakra rozdiel..
Ja zijem mimo SK nastastie, iba sa zastavam tych, co doma zostali, lebo viem, ake bolo tazke po skole dostat dobru robotu a osamostatnit sa, kopec ludi v mojom veku - 30r este byva doma, no jednoducho sa neda, platit najom cudzim nebudes a kym nasanujes tolko, ze by ti priznali zvysok hypo to na SK trva, si predstav, ze v 25 teprv skoncis skolu, to je este horsie. Preco myslis, ze tak klesa porodnost? Tri krat hadaj
uhm ked sa budes na vsetko pozerat takto v zivote sa nikam nepohnes . Na tomto fore kazdy len hlada vyhovorku preco sa nieco neda. S tymto zmyslanim ozaj mozete ostat bezdetny a u mam do 100vky. Nehnevajte sa ale je to tak.