Manželia,ľudia vo vzťahu, kde bývate?

Príspevok v téme: Manželia,ľudia vo vzťahu, kde bývate?
Kdebyvat

Ahojte. Kde byvate? Ja by som aj keď nerad musel ostať bývať s priateľkou u rodičov. Žiaľ nezarobim veľa a vyhodiť peniaze za podnájom čo mi ani patriť nebude nemienim. Mám 27, Žijem vo väčšom rodinnom dome. Pre také veci zase nechcem aby som som skončil sám a nehľadal niekoho. Ženy, vám by vadilo bývať u partnerovych rodicov? Zase naši sú v pohode ale viem že predsa len bývať vo vlastnom je lepšie. Ako to máte vy? Zase aby ste ma zle nechápali, som pracovitý ale na Slovensku je pracovná situácia aká je a vypadnúť za hranice nechcem.

Kremu

swistica- mojko ja som žena:) to neznamená že keď mám rozumný názor na vec že musím byť hneď muž:) je x zien,ktoré si robia deti len preto aby nemuseli chodiť do roboty:) o tých dopadoch psychickych na dieťa:) tak to by po svete chodili len sami retardi keďže inde je materská maximálne 9 mesiacov:)

Xxl- nikto ťa nenúti vypekat vyvariat 30 rokov..to sú také trápne frázy:) človek si nemá zakladať rodinu keď nemá prachy

swistica

Kremu - bud taky laskavy a frazy o vyhovorkach si nechaj pre seba. Absolutne nevies, ci sa ma dana situacia tyka alebo nie. A pozri si priemerne platy SR, pricom si zober, ze zeny dostavaju za rovnaku pracu nizssi plat ako muzi, cize ten priemerny plat pre zeny bude este nizssi a potom si pozri kolko si pyta opatrovatelka a kolko stoja jasle. Zvaz tiez, ze asi nikto nechce dat dieta na 9 hodin denne do prostredia, kde ziska akurat tak traumu, takze kazdy si bude vyberat pre svoje dieta kvalitnejsiu opatrovatelku a kvalitnejsie jasle. Ak zena po pol roku nastupi do prace, prestane tiez kojit. K celkovym nakladom prirataj teda tiez umele mlieka. Precitaj si tiez nazor psychologov o dopadoch na dieta, ktore bolo s rodicmi len pol roka a ktore bolo s rodicmi az tri roky.
No a nakoniec toto rozhodnutie nechaj na tych, ktorych sa to tyka. Ty akurat pred sobasom informuj svoju manzelku o svojich nazoroch. A tiez to potom nechaj na nu, ci jej to vyhovuje alebo nie.

Dbr_uz

Xxl :D :D to čo za sprostosti :D muži zarábajú možno tak o 10% viacej ako ženy,aj to len za rovnaké povolanie. Takisto môže žena zarábať viacej ako muž. Takže vidno že pre žienky sú vzťahy výhodné, veď len získajú. A ešte pri rozvode by si chceli nárokovať 50 % mužovho majetku, hoci samé do manželstva nič nedali.

Xxl

Ked budu platy na Slovensku 50:50 rovnake muzi, zeny potom nech sa vsetko plati napoly. Dokial zeny budu zarabat 600€ a muzi 1600€ to su take utopistiicke predstavy, ze obaja dame do obalky 550€.Ja budem do konca mesiaca zit z 50€ muz z 1050€ on pribraty a tlsty, ja podvizivena.Dakujem neprosim. Ked som sa pytala, preco muzi viac zarabaju, lebo zevraj si zasluzia.Ale vy mudrlanti Kremu a Dobre uz nezabudajte, ze varenie, pecenie, pranie umyvanie a vysavanie kazdy den 30rokov je tiez praca, ale neni platena, ktoru zeny robia z lasky tak neviem, ci by si ju nemali vyuctovat pri takomto vasom zmyslani

lenyia

My bývame vo vlastnom byte, teda máme ho na hypo, ale u rodičov by sme ani ja ani priateľ nežili. A s deťmi už vôbec nie.

Kremu

Swistica- na jasle prispieva štát..toľko čo by si dostala rodičak dáš na jasle a môžeš si zarábať..takže zbytočne nehladaj vyhovorky

Matyo

Kúpa nehnuteľnosti so sebou nesie určité riziká. Mladý človek s málom životných skúseností môže urobiť chybu, naletieť niekomu a kúpiť mačku vo vreci. Kdebyvat v tvojom prípade by bol pre začiatok lepší podnájom, naučíš sa fungovať samostatne so všetkým čo k tomu patrí, to bude pre teba škola života, potom ak príde do tvojho života žena, s ktorou budeš chcieť založiť rodinu, tak už budeš pripravený sa o potrebné veci postarať. Pokiaľ žiješ pri rodičoch, tak si podstate iba také veľké decko, to ti hovorím z vlastnej skúsenosti...

swistica

Kremu - na Slovensku je zena s dietatom tri roky z dovodu, ze za jasle alebo opatrovatelku zaplati tolko alebo viac ako ona sama zarobi. V zapadnej Erope su vyssie platy, takze je to skor mozne.