Manželia,ľudia vo vzťahu, kde bývate?

Príspevok v téme: Manželia,ľudia vo vzťahu, kde bývate?
Kdebyvat

Ahojte. Kde byvate? Ja by som aj keď nerad musel ostať bývať s priateľkou u rodičov. Žiaľ nezarobim veľa a vyhodiť peniaze za podnájom čo mi ani patriť nebude nemienim. Mám 27, Žijem vo väčšom rodinnom dome. Pre také veci zase nechcem aby som som skončil sám a nehľadal niekoho. Ženy, vám by vadilo bývať u partnerovych rodicov? Zase naši sú v pohode ale viem že predsa len bývať vo vlastnom je lepšie. Ako to máte vy? Zase aby ste ma zle nechápali, som pracovitý ale na Slovensku je pracovná situácia aká je a vypadnúť za hranice nechcem.

Kremu

asdfgh- ale žena nemá čo byť na materskej 3 roky a nič nerobiť.. maximálne pol roka a dosť ako to je vo vyspelych štátoch..to že je 3 roky na materskej je len a len jej vlastná pohodlnosť..normálna žena 3 roky nebude doma ak nemusi

daniela2

Podľa mňa je jedno, či byt zadováži muž alebo žena alebo obaja. Dôležité je, aby nebývali u rodičov, a mali súkromie. To, kto byt zadovážil by bolo dôležité v prípade rozvodu. A do manželstva človek nevstupuje s myšlienkou na rozvod.

daniela2

2 roky som v Nemecku opatrovania starých ľudí, 2 týždne veľmi milú starenku a druhe dva týždne v rámci oddychu starca. Našetrila som si na vlastný byt, do ktorého sa manžel prisťahoval.

Kremu

V tomto súhlasím s Dbr_uz... Podieľať sa máte na polovicu. 50 na 50.. nič nespominaš o jej prijme.Ale zas bývať kvoli tomu u rodičoch že tebe sa nechce ísť do podnájmu mi príde scestne
Keď nemate na hypoteku a chcete mať vlastnú rodinu alebo hoc ste len dvaja, nemáte čo byvat u rodičov.Sak podnájom nemáš čo platiť celý aj ona nech platí polovicu.To by vyslo.Proste si veľmi pohodlný a lenivy. Za hranicami nemusis byť roky stačilo by nejaky cas.Kebyze idete s priatelkou za hranice tak hneď by tých peňazí bolo viac keby aj ona zarábala.A pokiaľ mas samé výhovorky niesi zrely na vzťah.

swistica

Mlade pary by urcite nemali byvat s rodicmi. Podla prispevku pises, ze este partnerku nemas. Kym si ju najdes, daco nasetris :-)
Potom bud podnajom, alebo hypoteka.

asdfgh

Ja tiež zarobím málo, ale mienim s tým niečo robiť. Bohužial, situácia na prac. trhu je taká aká je, ale sťažovaním si to nezmeníme. Buď prijmeme malý plat alebo začneme makať na niečom, čo zaplatí dosť.

Ja byť na tvojom mieste tak sa vykašlem na priateľku a maximálne sa venujem práci na sebe. Ja mám prácu a popritom sa učím programovať. Potom, až sa to naučím tak odídem zo svojej starej práce a budem dostávať 3 krát viac za rovnaký čas práce. A potom si začnem hľadať partnerku a zakladať si rodinu, až keď budem mať vytvorené vlastné zázemie. Načo mať priateľku keď ani nemáš vlastný byt... aj tak ťa pri prvej príležitosti opustí a pôjde za takým, ktorý všetky tieto veci má... len teraz ešte nemá možnosť.

U mňa bol záujem zo strany žien, ale ja sa vecami nebabrem a na rovinu bez servítky som im povedal že nemám peniaze, a že nebudem vychovávať decko vo svojej detskej izbe...

DasenkaDaska

Dnes to s tým bývaním fakt nie je sranda, hypotéka je pre mnohých nedostupná, navyše potrebujete 20% z ceny nehnuteľnosti, ako to máme našetriť z tých platov? Ja aj so snúbencom bývame v Česku, snúbenec je čech, a bývame v podnájme, inak sa nedá. Do budúcna by sme chceli niečo vlastné, ale bohužiaľ, je to nereálne pri tých cenách nehnuteľností a platoch.

Bubliii

3i byt, sice klasicky na hypoteku, ale na LV sme obaja. Je pravdou ze aj mne prislo zbytocne hned kupovat velky byt, ale nahodou som par mesiacov po prestahovani hned aj otehotnela, takze teraz mam kde priviest dieta, co je urcite plus. U rodicov ani svokrovcov si neviem predstavit byvat a nie je to len tym, ze aj oni maju byty. Staci sa pozriet na hocijake forum a hned clovek vidi, ze na 99percent to jednoducho nefunguje, pricom si to odnesie v lepsom pripade vztah, v horsom deti.