Manželia,ľudia vo vzťahu, kde bývate?

Príspevok v téme: Manželia,ľudia vo vzťahu, kde bývate?
Kdebyvat

Ahojte. Kde byvate? Ja by som aj keď nerad musel ostať bývať s priateľkou u rodičov. Žiaľ nezarobim veľa a vyhodiť peniaze za podnájom čo mi ani patriť nebude nemienim. Mám 27, Žijem vo väčšom rodinnom dome. Pre také veci zase nechcem aby som som skončil sám a nehľadal niekoho. Ženy, vám by vadilo bývať u partnerovych rodicov? Zase naši sú v pohode ale viem že predsa len bývať vo vlastnom je lepšie. Ako to máte vy? Zase aby ste ma zle nechápali, som pracovitý ale na Slovensku je pracovná situácia aká je a vypadnúť za hranice nechcem.

petronneta

Ahoj, ešte kým som bola dieťa mi rodičia sporili, od strednej školy som chodila na brigády, a po svadbe sme bývali tri mesiace u jeho rodičov a jeho babky, potom sa nám podarilo zohnať si menší dvojizbový byt, ktorý sme si kúpili tak, že polovicu som platila ja, druhú polovicu manžel. Kúpili sme si dve postele, starý použitý nábytok, starú chladničku a televízor. O pár mesiacov sme si zarobili na automatickú práčku. Malý byt sme neskôr vymenili na väčší trojizbový. Počas materskej som si privyrábala upratovaním v činžiaku a rok a pol som s mojim mladším opatrovania aj malé dievčatko, kým nešlo do škôlky. Okrem toho som štrikovala na objednávku detské oblečenie a deky a robila Avon lady.

Nooo

Uhm, vrelo odporucam, chudera tvoja baba. To ma akoze byvat u teba a budu vas pocut sexovat, hadat sa? A kde date deti, do spajze? Kuchynu si ako podelite? Ty preco nejdes byvat k jej rodicom hm? Nech sa paci, nemusi to vsade dopadnut ako u nas, holt, generacne rozdiely nepustia, este napis, ze tahas babu z mesta na dedinu a bude to kompletne.

Keeby

Keby takto uvazovali aj tvoji rodicia, tak byvate u starej mamy. Vela ludi si to vie vyriesit makackou, zmenou prace, odstahovanim sa v ramci Slivenska. Si lenivy, nie pracovity.