Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Manželia,ľudia vo vzťahu, kde bývate?

Príspevok v téme: Manželia,ľudia vo vzťahu, kde bývate?
Kdebyvat

Ahojte. Kde byvate? Ja by som aj keď nerad musel ostať bývať s priateľkou u rodičov. Žiaľ nezarobim veľa a vyhodiť peniaze za podnájom čo mi ani patriť nebude nemienim. Mám 27, Žijem vo väčšom rodinnom dome. Pre také veci zase nechcem aby som som skončil sám a nehľadal niekoho. Ženy, vám by vadilo bývať u partnerovych rodicov? Zase naši sú v pohode ale viem že predsa len bývať vo vlastnom je lepšie. Ako to máte vy? Zase aby ste ma zle nechápali, som pracovitý ale na Slovensku je pracovná situácia aká je a vypadnúť za hranice nechcem.

Xxl

20 rokov dozadu sa jednoizbak v Bratislave predal rekonstruovany za 53 000€ a to sa segra stazovala, ako draho.Dneska ten isty v Koloseu predavali za 150 000€! Tak sa necudujem, ze nikomu sa nechce do kupy bytu.Za 10 rokov to bude trojnasobok

Uhm

Lenivi? Kedysi kazdy, aj puk postavil dom, lebo sa dalo, vies vobec ake su dnes ceny pozemkov a stavieb? Kde zijes, na planete Pluto? Vies kolko stoji 2 izbak v BA? Kedysi si aj ludia pomahali, dnes dru stari ludia v robote, co kedysi uz boli na dochodku a strazili decka a pomahali stavat, dnes su mladi na vsetko sami, maly nakup v lidl 60€, ceny vyspickovane, ved Slovensko je tragedia, nehovorim uz o rozdrobenych pozemkoch, pomaly nie je na com stavat, si mimo.

ChalanBA1

Bývať s rodičmi na hromádke je najvačšia katastrofa určite sa treba snažiť kúpiť vlastný byt alebo dom. Naši rodičia boli oveľa pracovitejší dnešná generácia je katastrofa všetci bývajú u rodičov alebo s 6timi dalšími v podnájme. Je to strašné . Kedysi ludia mali deti v 18tke a stavali už aj domy. Dnes len každý hľadá dovod ako byt večné dieťa.

mimwi

Podľa mňa by to záležalo od toho aký by mali spolu vzťah ale podľa toho čo počúvam tak väčšinou sa to nezaobíde úplne bez konfliktov

gogora

Ono je to dobre, tak na zaciatku, daju sa nejake peniaze usetrit ale ako dlhodobe riesenie to nie je dobre a tiez zalezi aj na tom ake mate vztahy

Maladeva

No tak u nás to tiež nerobilo dobrotu, čo sa týka bývania so švagrom, ale to sme bývali v 3 izb. byte ja, rodičia, sestra a švagor a ešte sa im narodilo aj dieťa. Strašné. Jasné, že sme sa so sestrou rozhádali a to sme si dovtedy celkom rozumeli. Neskôr odišli a potom som tam bývala ešte aj ja s mužom nejakú dobu a tiež som to nenávidela, nemohla som variť, prať, kedy som chcela, plus mamine, ocove zlozvyky som musela rešpektovať, sex taký, že rodičia sú za stenou- strašne sexi pocit.

Zaujímavé, že ako sme sa odsťahovali, tak zrazu si rozumieme ako nikdy predtým, naši hovoria ako im dokonca chýbame a aj so sestrou sa nám opäť veľmi zlepšil vzťah.
Ja si myslím, že starí by sa nemali miešať s mladými, vždy si skôr či neskôr polezú na nervy.

Ale nemusí to tak byť vždy, pokiaľ je aspoň dosť priestoru v dome....poznám prípad, že mladí majú horné poschodie, svokra dolné a rozumejú si, nevesta je ešte rada, že jej pomôže s deťmi.