Ahojte, poraďte mi prosím niekto. Mávam stále opakujúce sa mykózy a gynekológ mi stále hovorí, aby som si kúpila wobenzym, lenže na to bohužiaľ teraz nemám a v blízkej dobe ani nebudem mať peniaze a ani sa mi veľmi nechce dávať 100€ za tabletky, ktoré mi ani nemusia pomôcť, lebo som sa dočítala aj dosť zlých recenzií...existuje niečo iné s podobným účinkom, čo máte overené? Nemusí byť zo SK. Našla som niečo také (-odkaz odstránený-), ale nevyznám sa veľmi, či by to teda bolo vhodné.
Wobenzym - náhrada
Wobenzym je len dočasné riešenie. Treba odstrániť príčinu. Daj si zmerať hladinu cukru a ťažkých kovov v krvi, to je obvyklá príčina.
Ano mavam ju vzdy len v okoli posvy, obcas aj zvnutra...a gynekolog aj vela vela ludi tvrdi, ze tieto enzymy prave pomahaju aj na tieto veci...docitala som sa o tom dost vela aj tu na fore, lenze neviem ako mam zobrat 100€ na to velke balenie, kedze sa toho berie strasne vela a treba brat 3 mesiace...preto mi prislo to, co som dala odkaz ako lepsia alternativa s pribliznym zlozenim...
A pricinu doteraz netusim, ak zjem nieco sladke alebo mam stres je to tam hned, neviem ci mam s imunitou problem alebo co, ale ze ten wobenzym vraj prave ma aj na imunitu pomahat, co ale mi aj rodicia tvrdia, ze som to brala, ked som bola mala a ze nic moc...tak neviem teraz ze co mam robit
Ako súvisí mykóza s tráviacimi enzýmami? Myslím že nijak. Kde máš tu mykózu? Ehm, tam? Ako sa to prejavuje? Hľadaj príčinu, po jej odstráneni zmizne aj mykóza.
Prečo chceš brať wobenzym? Tvoje telo nevie vyrábať trávacie enzýmy?